Jeg fik sat en ny tagrende på facaden. De var virkelig imÞdekommende og hjÊlpsomme. Kan klart anbefales.
äŒæ¥ãåçããŸãã
DÃ¥rlig oplevelse med Andersens VVS Vi har fÃ¥et skiftet radiatorer i ejendommen, men forlÞbet har vÊret alt andet end tilfredsstillende. De har glemt os flere gange undervejs og tog ikke vores henve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har brugt Andersen VVS i vores hjem i mange sammenhÊnge. Senest har de totalrenoveret vores gÊstetoilet. Processen var godt styret fra a-z, hÃ¥ndvÊrkerne kom til tiden hver morgen, og der var ingen... ãã£ãšèŠã
Andersen VVS har lavet total enterprise pÃ¥ vores hus. Istandsat huset fra top til tÃ¥. Det inkluderede: 2 nye badevÊrelser, gulvvarme i hele underetagen, nedrivning af bÊrende vÊg med ny stÞttebjÊlke,... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Amager Strandvej 418, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg fik sat en ny tagrende på facaden.
De var virkelig imÞdekommende og hjÊlpsomme.
Kan klart anbefales.

Andersen VVS A/S ããã®åç
5 stjerner - super god service! Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Andersen VVS. De giver en fantastisk service, er meget professionelle og samtidig utrolig venlige. Kan varmt anbefales!

DÃ¥rlig oplevelse med Andersens VVS
Vi har fået skiftet radiatorer i ejendommen, men forlÞbet har vÊret alt andet end tilfredsstillende. De har glemt os flere gange undervejs og tog ikke vores henvendelser sÊrlig seriÞst. Arbejdet blev fÊrdigt flere uger senere end planlagt, uden at vi blev informeret om forsinkelsen.
Da de sagde, at arbejdet var afsluttet, virkede radiatorerne slet ikke. Nu fungerer de en gang i mellem. Hvilket ikke er holdbart når det er koldt, så vi må have fat i nye vvs for at få dem til at virke. Vi kan desvÊrre ikke anbefale dem ud fra vores oplevelse

Mega godt arbejde kan 100% anbefale Andersen VVS A/S

Andersen VVS A/S ããã®åç
Den 27. november fik vi leveret ny vaskemaskine og da jeg installerede den, opstod der utÊthed ved aflÞb, som jeg ikke selv kunne fixe. DesvÊrre er aflÞb under kÞkkenvasken, hvor både kÞkkenvask, opvaskemaskine og vaskemaskine er koblet på, så det var ret kritisk. Ringede til Andersen VVS, som rykkede hurtigt og 1,5 time senere stod der en dygtig og venlig VVSŽer i lejligheden og fixede problemet. Alt fra fÞrste telefonopkald til Andersen VVS og til at VVSŽeren gik ud af dÞren, var servicemindet, venligt og meget kompetent. SÊrdeles god oplevelse.

Andersen VVS A/S ããã®åç
Hele foreningen fik skiftet alle rÞr af Andersen VVS. RÞrene blev skiftet og der er vand i hanerne. Andet positivt kan ikke siges.
Lover en ting mundtligt og leverer noget andet. Projektleder, der råber af en. OpfÞlgning, der ikke sker. Tidslinje der trÊkker ud. Måneders rykkere og venten på svar, der aldrig kommer. Udbedringer, der skaber flere problemer end det lÞser. Kunne skrive en hel bog om det, men holder det kort for at understrege én pointe:
Af alle de firmaer jeg har nogensinde har interageret med, er det det mest ubehagelige jeg har oplevet. Frarådes på det kraftigste.

Andersen VVS A/S ããã®åç
Jeg fik repareret en stikledning der lÊkkede og under den efterfÞlgende tilslutning af vandet opstår et lille brud i en tÊringsskade. Jeg opdager det efter at Mikael og co er taget videre, men får ringet til ham. De kommer forbi senere og fikser skaden. Meget heldigt fordi nÊste dag var grundlovsdag, God service.

Andersen VVS A/S ããã®åç
Fantastisk service! Kenni kom inden for en time og lÞste problemet med mit vandrÞr meget hurtigt og effektivt, så jeg igen kunne åbne for vandet. Han var utrolig venlig og serviceminded og gjorde tilmed rent efter sig. Jeg giver mine bedste anbefalinger!:)

Andersen VVS A/S ããã®åç
Vi havde en god oplevelse med Andersen VVS. Vores 'yderste' radiator ville ikke blive varm. To andre VVS-firma havde tidligere forsÞgt at lÞse problemet. Det havde kostet os tusindvis af kroner i reservedele, uden at problemet blev lÞst. Men så fik vi besÞg af Kenni fra Andersen VVS. Han var flink og professionel. Og han gik hele systemet igennem og fandt et gammelt filter på et af vandrÞrene. Han rensede filteret, som var helt fyldt, og derfor blokerede for vandet, og 20 minutter senere var der varme i radiatoren. Så Kenni og Andersen VVS lÞste et problem som to andre VVS-firmaer fÞr dem, ikke havde kunnet klare.

Andersen VVS A/S ããã®åç
Haft stor glÊde af Andersen VVS til reparation af diverse installationer, efter en forsikringssag i.f.m. en skjult rÞrskade - fabelagtig god behandling af Kenni, både med smidighed omkring at finde tidspunkter, lÞsning af opgaven m.m. - så det er en stor anbefaling herfra :-)

Andersen VVS A/S ããã®åç
Det har ikke vÊret nogen god oplevelse på nogen måder

Andersen VVS A/S ããã®åç
Skulle kigge på er toilet
Fik en fabelagtig flot service og forklaring.Man blev glad.

Andersen VVS A/S ããã®åç
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Andersen VVS. De har ingen styr på, hvad der bliver leveret, og deres kommunikation er under al kritik. Aftaler bliver ikke overholdt, og arbejdet bliver enten ikke fÊrdiggjort som lovet eller udfÞrt halvhjertet.
Jeg oplevede gentagne gange, at de ikke vendte tilbage, som aftalt, og jeg måtte selv kontakte dem flere gange for at få en status. Selv da jeg påpegede de uafsluttede opgaver, blev det ignoreret. Det virker, som om der ikke er nogen koordinering eller planlÊgning hos firmaet.
Alt i alt kan jeg ikke anbefale Andersen VVS, hvis du Þnsker et professionelt firma, der holder sine aftaler og leverer kvalitetsarbejde.

Andersen VVS A/S ããã®åç
Jeg har haft andersen vvs ude og lave en helt ny stikledning fra vej og ind til huset. Fra start af da de kom om trykprÞvede ledningen , til de kom og startede gravearbejdet har det vÊret en fornÞjelse at se hvor professionelle de har vÊret i tilgangen til opgaven. Og reetableringen og oprydningen efter endt arbejde, har vÊret tip top. Vil til en vÊrd til anbefale firmaet til alle.
Super hurtigt service, og meget professionel. Stor anbefaling her fra!

Andersen VVS A/S ããã®åç
Har haft Kenni forbi i dag i forbindelse med en forsikringssag. En helt fantastisk og kompetent oplevelse. Strakte sig langt for at få opgaven fÊrdig på 1 dag, så vi ikke skulle undvÊre kÞkkenvask lÊngere tid.

Andersen VVS A/S ããã®åç
Yderst professionel og venlig service. Aftaler blev overholdt, kom til tiden, og arbejdet blev effektivt udfÞrt. Jeg vil bestemt anbefale Andersen VVS. Tak til Kenni, som udfÞrte arbejdet.

Andersen VVS A/S ããã®åç
Hurtig og pålidelig service. Kenni fiksede det der skulle fikses super hurtigt og effektivt

Andersen VVS A/S ããã®åç
DesvÊrre kan Andersen VVS ikke anbefales. Det er i hvert fald det indtryk vi står tilbage med efter at have entreret dem i forbindelse med renovering og udvidelse af badevÊrelse i en kÞbenhavnerlejlighed. Oprindeligt blev det kommunikeret, at arbejdet ville tage 6 uger, men arbejdet var fÞrst fÊrdiggjort, da der var gået over 12 uger - uden vi på noget tidspunkt blev informeret om forsinkelser. Flere ting skulle vi under vejs selv gÞre opmÊrksom på, så arbejdet blev udfÞrt som aftalt.
Desuden blev der udfÞrt noget ekstraarbejde og pÃ¥ den faktura blev der opkrÊvet en for hÞj takst for parkering og ydermere blev der pÃ¥lagt moms pÃ¥ parkeringstaksten, der allerede indeholder moms. Det er vist ikke helt efter reglerne at opkrÊve moms af momsâŠ
Bedste råd, hvis I har valgt Andersen VVS. Hold dem i kort snor og bed om skriftlige aftaler både hvad angår tidsplan og det arbejde, der skal udfÞres. Husk at tjekke alle linier på faktura inden den betales.
Andersen VVS har lÞst et problem, som jeg har prÊsenteret mindst 4 andre VVS firmaer for.
Det er absolut Sophie som tager telefonen, der er med til at lÞse problemerne, og selvfÞlgelig håndvÊrkeren de sender ud. Tak til Tobias også, som samarbejdede med Kasper fra Kloakmanden hjemme hos mig for at få mit vand til at lÞbe ud i kloakken.
Stor anbefaling herfra.
Mvh. Helle