䌁業情報

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

12件のレビュヌ

Find en anden VVS'er eller blikkeslager

Kan på ingen måde anbefale Andersen VVS i Kolding - et firma som snyder og bedrager samt benytter sig af sÊrdeles ufine metoder.

En simpel opgave med fÊrdiggÞrelsen et par tagrender og to nedlÞb endte med en regning på 13.526,25 kr.

Efter et mÞde, hvor opgaven blev forklaret, startede Andersen VVS ud med at lave tingene forkert og ikke ville påtage sig ansvaret. Fem besÞg senere, påstår han at have arbejdet gratis for at udbedre fejlene. Alligevel er der iflg. Andersen VVS brugt 12 timer på opgaven, som under vores indledende mÞde var en opgave på et par timer.

Vi er stadig ikke i mål med opgaven, da Andersen VVS ikke vil fÊrdiggÞre opgaven fÞr vi har betalt ovenstående belÞb.

2024幎11月7日
自発的なレビュヌ

FuldstÊndig vanvittig priser og dårlig service

Bestilte Andersen VVS til at komme ud da jeg havde et rÞr ved mit fjernvarme anlÊg der dryppede.. De kommer ud og han skiller rÞret ad og skifter en lille pakning tager ca 10 min og ingen reservedele er skiftet..
Får der efter en regning der lyder på 1245 kr plus moms altså 1556,25 for ca 10 minutters arbejde!!
Ringer der efter og forhÞre mig om hvordan det kunne koste så meget.. og får at vide at de tager for minimum 2 timer uanset hvad de skal lave og at man jo bare kan lave en aftale inden de kommer!! jeg måtte bare betragte det som dyre lÊrepenge ikke og aftale pris inden.. Dårlig service og ublu priser!!

2023幎10月31日

Helt ublu priser

Helt ublu priser. Lang ventetid. Trusler hvis man ikke betaler lÊnge inden arbejdet er fÊrdigudfÞrt. Er endt op med utÊtte rÞr under kÞkkenvasken. Har betalt 10.500 kr. Magter ikke at bÞvle mere men bruger ALDRIG igen det firma .

2021幎1月6日
自発的なレビュヌ

Brug aldrig dette firma da han er helt

Brug aldrig dette firma da han er helt ublu med sine fakturaer. Han påstår at have brugt 2.5 timer hos os. Han skiftede toppen på vandlås ud samt hÊldte 1 dl. lugtstopper i kloarkrist. Det tog hÞjst et kvarter. Han hentede materiale som hÞjst tog 20 minutter. Prisen var 2600 kr.

2020幎9月23日

Vanvittige priser

Fakturerer helt vanvittige priser ift medgået tid. Fik sat en prop på et vandudtag ved mit kÞleskab - fik skruet 4 ballofix ventiler af og sat på igen og fik monteret en ny udsugningsventilator i badevÊrelset. Pris 5700,-. FuldstÊndig sindsygt - når det medgåede tidsforbrug har vÊret maximalt (inkl kÞrsel) 2 timer. Udsugningsventilatoren koster normalt hÞjst 1000 + moms - blev faktureret 1900 + moms. Kan bestemt ikke anbefale dette VVS firma :-(

2018幎4月19日

Prisen...

Jeg har d. 18/10-2017 fået min udendÞrshane udskiftet til en frostsikker udendÞrshane af Andersen VVS. Han var her under en time, dvs. 45-50 min. For det har jeg fået en regning på 2.573,75 kr. !

Hanen kan jeg se magen til på nettet til under 350.-, eller i Bauhaus til 519.-, begge incl moms. Arbejdet var en hverdag inden for normal arbejdstid, og kÞrsel har der ikke vÊret meget af, 7 min iflg. google maps.

2017幎10月25日

Vanvittig pris

Som nedenstående anmeldelse, utrolig pris !!!
Skift af 2 indsatser i vandhane :
2 indsatser a 336,-
1 servicevogn 175,-
1 servicebesÞg 820,-
Alt ex moms !!! For 20 min. arbejde.
Det er squ dyrere end at kÞre bilen på et Mercedes vÊrksted ... godt tjent.
FÃ¥ et tilbud inden de kommer, dette er for vanvittigt.

2017幎10月18日

Dyrt uden tilbud...

Jeg kom af med nÊsten 2000 kr for at få sat 2 Ballofix under kÞkkenhanen. Det tog Andersen VVS ca. 10 minutters arbejde og Ballofixerne er der taget godt ved i pris for (212 kr uden moms). Oven i hatten kommer at alt under 2 timers arbejde bliver betegnet som "serviceudkald" af Andersen VVS, hvilket vil sige 820 kr uden moms.
Jeg fik ikke lige et tilbud fÞrst, da jeg ikke regnede med at en SÅ lille opgave ville blive sÃ¥ dyr.

2017幎4月11日
自発的なレビュヌ

SÞrg for at få et tilbud

Et godt råd er at sÞrge for at få et tilbud fÞrst.
Der er i vores tilfÊlde taget godt ved i pris på både materialer og timelÞn.
Og det gÞr desvÊrre, at vores oplevelse med Andersen VVS ikke var sÊrlig god.

2015幎12月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ