レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale Me &Memo. De har vÊret en stor hjÊlp for mig, da de altid er parat til at hjÊlpe og svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, hvis jeg har vÊret i tvivl om noget i forhold til behandlingen. I forbind... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan kun varmt anbefale et forlÞb hos Me &Meno. De er super professionelle, forstÃ¥ende og lyttende. Udover hormoner, sÃ¥ kigges der ogsÃ¥ pÃ¥ optimering af kost,motion, ro, energigivende sysler mv. J... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÊmpe anbefaling herfra! Efter at have haft nogle voldsomme og komplekse reaktioner pÃ¥ fald i mit Þstrogenniveau, henvendte jeg mig til Me & Meno. Her er jeg fra fÞrste mÞde blevet mÞdt med hÞj faglig... もっず芋る

䌁業情報

1. 蚺療宀

圓該䌁業による蚘述

Me & Meno er en online lÊgeklinik til behandling af overgangsalder. Kvinder der oplever gener i forbindelse med perimenopause eller menopause kan hurtigt komme til lÊge og få vurderet om medicinsk behandling er relevant og sikkert i deres tilfÊlde. Me & Meno laver en skrÊddersyet behandling til hver patient.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

22件のレビュヌ

Meget saglig og faglig hjÊlp og

Meget saglig og faglig hjÊlp og rådgivning. En meget professionel og tryg oplevelse.

2026幎1月22日

Me & Meno からの回答

KÊre Charlotte, tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er så glade for, at du har oplevet forlÞbet som både sagligt, fagligt og professionelt. Det betyder meget for os, at du har haft en tryg oplevelse undervejs, da vores arbejde omfavner noget så personligt og vigtigt.

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det sÊtter vi stor pris på! Alt det bedste til dig.

Jeg kan varmt anbefale Me &Memo

Jeg kan varmt anbefale Me &Memo. De har vÊret en stor hjÊlp for mig, da de altid er parat til at hjÊlpe og svare på spÞrgsmål, hvis jeg har vÊret i tvivl om noget i forhold til behandlingen. I forbindelse med selve behandlingen har de vÊret rigtig gode til at forklare behandlingen og tage det i mit eget tempo.

2026幎1月19日

Me & Meno からの回答

KÊre Lene, tusind tak for din virkelig fine og hjertevarme anmeldelse.

Det betyder meget, at du har fÞlt dig mÞdt og stÞttet hele vejen igennem.
For os er det SÅ vigtigt, at du altid fÞler dig tryg og godt informeret, samt at behandlingen foregÃ¥r i dit tempo og pÃ¥ dine prÊmisser.
Tak fordi du deler din oplevelse og din anbefaling. Det betyder mere, end du aner!

Professionalisme og empati

Me & Meno er en online-klinik for kvinder, der har brug for et supplerende sundhedstilbud i forbindelse med menopause. Ved opstarten af et forlÞb hos Me & Meno udfylder man et omfattende helbredskema med historik og tilstand. Oplysningerne danner grundlag for den fÞrste egentlige konsultation, hvor der bliver lagt en plan i forhold til behov. Jeg blev knyttet til to lÊger, hvor den ene havde fokus på den hormonelle vinkel og den anden på stress og livsstil. Jeg fandt Me & Meno på et tidspunkt, hvor jeg havde brug for dem. Jeg har oplevet stor grundighed og professionalisme samt handlekraft og tålmodighed i et passende blandingsforhold. Det er nemt at komme i kontakt med lÊgerne lÞbende i forlÞbet, og det er både trygt og stÞttende. Allervigtigst er jeg blevet taget alvorligt og mÞdt med empati, anerkendelse og omsorg i en udfordrende fase af livet. Jeg kan varmt anbefale at bruge Me & Meno, hvis du oplever udfordringer i forbindelse med din menopause.

2026幎1月17日

Me & Meno からの回答

Af hjertet tak for din meget grundige og vÊrdifulde anmeldelse. Det betyder utrolig meget, at du har taget dig tid til at dele så fint og nuanceret om dit forlÞb hos os.

Vi bliver virkelig glade for at lÊse, at du har oplevet både professionalisme, tålmodighed, og ikke mindst empati og omsorg. Det er netop dét, vi Þnsker at skabe; et trygt og fagligt stÊrkt rum, hvor der er plads til hele dig og den livssituation, du står i.
At du oplevede at få den rette stÞtte på det tidspunkt, hvor du havde allermest brug for det, er vi meget taknemmelige over at lÊse. Overgangsalderen kan vÊre en sårbar og udfordrende fase, og ingen skal stå alene med de forandringer, den kan bringe med sig. Det er noget, vi vÊrner meget om.
Tak for din varme anbefaling og for din tillid. Den betyder mere, end du ved.

Stine, coach hos Me&Meno

Anbefaler på det varmeste me&meno

Anbefaler på det varmeste me&meno. Mine symptomer blev taget alvorligt og jeg fik behandling med det samme. Den er justeret lÞbende efter samtale med lÊgen . Jeg oplevede at få hurtigt svar hver gang jeg henvendte mig .

2025幎12月18日

Me & Meno からの回答

Hvor er det godt at hÞre, det er prÊcis det vi går efter! Jeg håber du oplever fortsat bedring!

Hvor er det rart at tale med

Hvor er det rart at tale med overgangsalder-nÞrder, der faktisk ved, hvad de taler om.
Professionel rådgivning, grundige og forståelige forklaringer samt Êgte lydhÞrhed.
Jeg fÞlte mig taget seriÞst og tryg i hele forlÞbet.

2025幎12月11日

Me & Meno からの回答

NÞrder er prÊcis det vi er! Hvor dejligt at du fÞlte dig tryg, tak for at skrive om det.

ForlÞb hos Me&Meno

Jeg kan kun varmt anbefale et forlÞb hos Me &Meno. De er super professionelle, forstående og lyttende.
Udover hormoner, så kigges der også på optimering af kost,motion, ro, energigivende sysler mv. Jeg er blevet klogere på mange ting og har lavet flere små justeringer der alle har vÊret med til at give et bedre samlet velvÊr.

2025幎9月1日

Me & Meno からの回答

Tak for at du deler og isÊr at du sÊtter fokus på coaching-delen, vi oplever netop at de bedste resultater kommer når vi ikke kun tilbyder medicin men et helhedsorienteret forlÞb!

PrÊcis hvad jeg havde brug for - hÞj faglighed og omsorg

Mine fÞrste 3 måneder hos Me&Meno har allerede gjort en kÊmpe forskel i min hverdag!

At komme til hos så specialiseret et tilbud til menopause/perimenopause uden de sÊdvanlige lange ventetider hos specialister har gjort en kÊmpe forskel. Jeg er blevet mÞdt med hÞj lÊgelige faglighed, og samtidig en stor forståelse og omsorg både hos lÊge og coach.

Og det har vÊret en kÊmpe lettelse at komme til med det samme og jeg har fået udskrevet nogle hormoner, som allerede på et par måneder har gjort en stor positiv forskel både i mit privatliv og arbejdsliv.

Varm anbefaling herfra!

2025幎10月29日

Me & Meno からの回答

Hvor er det godt at hÞre!

I trygge hÊnder hos Me & Meno

Jeg vÊrdsÊtter den kvalificerede, personlige og professionelle tilgang, jeg oplever hos Me & Meno.

Jeg er meget tryg ved, at jeg har professionelle i baggrunden, som rådgiver mig ift. mine symptomer/reaktioner i den periode, jeg har behov for det. Jeg er mig, siger tingene som de er og bliver taget alvorligt.

De faglige og kompetente vurderinger og den personlige plan er godt nyt for min livskvalitet. Jeg er i trygge hÊnder hos Me & Meno.

2025幎9月19日

KÊmpe anbefaling!

KÊmpe anbefaling herfra! Efter at have haft nogle voldsomme og komplekse reaktioner på fald i mit Þstrogenniveau, henvendte jeg mig til Me & Meno. Her er jeg fra fÞrste mÞde blevet mÞdt med hÞj faglighed, forståelse og omsorg. Jeg er i den grad blevet taget hånd om og min hormonbehandling fungerer bedre og bedre efter justeringer, så jeg langsomt begynder at fÞle mig som mig selv igen.

2025幎10月6日

Bedre nattesÞvn

Jeg begyndte hos me&meno fordi jeg de sidste Ã¥r har haft en dÃ¥rlig nattesÞvn. Jeg har fra starten fÞlt mig i gode hÊnder og fÞlt mig grundigt lyttet til. Jeg troede ikke hormoner var min vej at gÃ¥, idet jeg tÊnkte jeg var for gammel (56). Men noget tyder pÃ¥ at det hjÊlper 😊

2025幎10月5日

After struggling with unexpected

After struggling with unexpected anxiety symptoms for over a year, I finally turned to this clinic and it has been truly life-changing. From the very first appointment, I felt listened to, understood, and supported in a way I hadn’t experienced elsewhere.
Nanna and Isabell are both exceptional. They took the time to explain what was happening to my body, validated my concerns, and reassured me that I wasn’t alone. Their compassion and expertise made me feel safe opening up about issues I had been quietly battling for months. Starting HRT under their care has transformed my life. Within weeks, I began to feel more like myself again, calmer, clearer, and more in control. The cloud of anxiety that had been weighing me down for so long has finally lifted, and I can’t thank them enough. This clinic doesn’t just provide treatment, it provides hope, understanding, and genuine care. I am deeply grateful to Nanna and Isabell for helping me reclaim my wellbeing.

2025幎9月15日
自発的なレビュヌ

Jeg har lÊnge savnet et tilbud som Team

Jeg har lÊnge savnet et tilbud som Team Me & Meno. Efter flere år med et forfÊrdeligt forlÞb, hvor jeg ikke fÞlte mig mÞdt eller forstået i de svÊre symptomer, jeg oplevede i overgangsalderen, har jeg endelig fundet den hjÊlp, jeg havde brug for.

MÞdet med Me & Meno har fungeret rigtig godt. Man kan fÞlges tÊt online, hvilket for mig betyder meget, da jeg bor i GrÞnland, hvor det kan vÊre svÊrt at fÃ¥ tid hos en gynÊkolog og fÃ¥ en mere moderne behandling for overgangsalderen. Abonnementsordningen passer perfekt til mig – den giver bÃ¥de fleksibilitet og tryghed.

Hos Me & Meno bliver man fulgt med faste samtaler, og der er også mulighed for coachende samtaler omkring livsstil og andre områder af livet. De kommer hele vejen rundt om mennesket, og det gÞr en kÊmpe forskel.

Jeg oplever nu en lettelse over at vÊre kommet i deres hÊnder. Jeg fÞler mig set, hÞrt og forstÃ¥et – og det skaber en stor tryghed i en ellers svÊr periode.

Jeg vil helt klart anbefale Me & Meno til andre kvinder i overgangsalderen.

2025幎7月1日
自発的なレビュヌ

Jeg bliver taget seriÞst her.

Jeg er fornylig startet i forlÞb hos Me & Meno. Jeg oplever at blive taget seriÞst og har lige efter samtale med Nanna fået udskrevet de hormoner jeg har brug for. Der er ligeledes hjÊlp til kost & trÊning, hvilket jeg også har meget brug for. Min allerbedste anbefaling!

2025幎8月27日

Personlig og professionel behandling

Jeg har aldrig i mit 40+ år lange liv blevet så godt mÞdt af en lÊgeklinik. At blive mÞdt af lÊger der tilpasser og skrÊddersyr samtale og behandling til lige prÊcis mig og mine behov, baseret på min baggrund og udfordringer er fuldstÊndig fantastiskt. LÊgerne hos me & meno er opdaterede med aktuel viden hvilket i den grad gÞr at man fÞler man sig helt tryg, set og passet godt på. Samtalerne funger også rigtigt godt på trods af at de forgår online. KÊmpeanbefaling herfra.

2025幎8月19日
自発的なレビュヌ

Tryg, tilfreds og hÞj faglighed

Tryg, tilfreds og taknemmelig!

Jeg er meget tilfreds med Me & Meno og fÞler mig altid tryg i deres hÊnder. Deres service er helt i top – professionel, omsorgsfuld og med stor forstÃ¥else for mine behov. Man bliver mÞdt med varme og respekt, og det skaber en ro og tillid, som betyder meget for mig.

Jeg kan mÊrke, at de virkelig har hjertet med i det, de laver. Me & Meno får mine varmeste anbefalinger!

2025幎9月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。