Probioplus レビュー 45

1.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

5つ星のうち1の評価

Beställt från Probi+. Så missnöjd med det företaget! Beställt för över 1 månad sedan och kontaktade de, som sa att varan är snart leverad.(Haft kontakt flertal gånger och samma svar hela tiden.) Fic... もっと見る

1.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Huijaus

Huijaus! Viallinen purkki olisi pitänyt palauttaa Kiinaan osoitteeseen 50e hinnalla. Palautus käytännössä mahdotonta. Yritin palauttaa tuotetta 10pv ja laitoin 15 viestiä, robotti vastaa. Älkää missään tapauksessa Tiiätkö täältä mitään. Meno vitamiinissa myös maksa lle vaarallisia aineosia

2026年4月2日

Virkligt dårligt service

Virkligt dårligt service, jeg har bestilt varer og ikke fået det i nu efter 5 uger. Penge er blevet trukket hurtig, men varer bliver ikke leveret. Hvis man skriver med dem siger de hele tiden at varer er på vej og man kan tracke det med bestillings nummer, men det virker ikke. Hvis varen nogensinde kommer har jeg slet ikke lyst til at tage dem..øv !!!!!!

2026年3月12日

Bluff

Rena sockerpiller och om man inte ätit minst 2 burkar får man inte returnera, och när du ätit upp dom får du ingen återbetalning om du inte skickar tillbaka produkten i obruten förpackning.
Då är det lätt att ha 60-dagars nöjdhetsgaranti. BLUFF!!

2026年2月26日

Beställt från Probi+

Fick idag se på spårningsnumret att de levererat till en butik i Helsingborg! Dit har jag 40 mil enkel resa🫤 detta företag kommer jag ALDRIG att rekomendera !
Mycket dåligt företag!!!

2026年2月12日

Løgn og bedrag

Det er ikke muligt at returnere varen som lovet. Man kommunikerer kun med en chatbot via mail, det er ikke muligt at tale med et levende menneske. Jeg har opgivet nu og i stedet fået min bank til at refundere mit tab.

2026年1月30日

Bluff!

Bluff!

Har beställt sen 5/12-2025 och har fortfarande inte fått mina varor, Kundtjänst svarar inte!

2025年12月5日
5つ星のうち1の評価

Ville skicka tillbaka så som det står…

Ville skicka tillbaka så som det står att man får men har ff inte fått tillbaka pengarna. Det var flera månader sedan jag returnerade produkten. Dessutom var jag tvungen att skicka den till Kina. Ett värdelöst företag som inte står för vad de säger.

2026年1月28日

Ett riktigt bluff företag

Ett riktigt bluff företag. Ville avbryta min beställning 1 dag efter lagd beställning men det var för sent. Ändå tog det ytterligare 18 dagar innan paketet kom. Samma dag bad jag om retursedel men fick istället AI skapta mail om erbjudande om 20% och 30% men ingen retursedel. Köp inget här!!

2026年1月27日

VARNING

VARNING! "60-dagsrs nöjdgaranti" betyder inte att du kan äta dessa i 60 dagar för att se om du märker någon skillnad och få pengarna tillbaka om du inte upplever någon skillnad. Garantin gäller bara på oöppnade burkar - dvs helt omöjligt att nyttja den garantin - för ingen kan säga något om nöjdheten utan att först prova! Jag märkte noll skillnad....

2026年1月23日

Jeg har modtaget 2 pakker

Jeg har modtaget 2 pakker, en jeg selv bestilte som blev sendt retur 17 december 2025 til en adr i Sverige efter aftale, den har jeg så lige fået retur igen fordi de nægter og modtage den.. anden forsendelse 4 januar 2026 som de har sendt uden den er bestilt har jeg så lige fået, den skal også retur, nu har de squ givet mig sammen retur adresse som første gang 🤬🤬 nu har jeg så fundet ud af at der på deres hjemmeside står at det ikke er en retur adresse.. det er svindel fra start til slut

2026年1月23日

Oseriöst

Paketet skickades till fel adress och företaget vägrar hjälpa till . Dom skickar inte nytt, betalar inte tillbaka samt hävdar att paketet är levererat. Helt värdelöst oseriöst företag KÖP INGET HÄR!!!

2025年12月18日
5つ星のうち2の評価

Andra gången jag beställde

Andra gången jag beställde, tänkte att leveransen skulle gå mycket bättre än förra gången. Många mail mellan varandra förra gången, men när jag hotade att ringa KO så kom det ett par dagar efter. Har väntat 12 dagar nu och mailat att häva köpet. Återstår att se.

2026年1月14日

レビューの対象になっている企業の方へ