Andreas Knudsen レビュー 111

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg synes det var fantastisk at kunne "snuse" til programmet i en gratis 5 dages prøveperiode. Det gør at man som kunde kan tage stilling til om man vil købe et forløb på et oplyst grundlag. Jeg opl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De varmeste anbefalinger herfra ☀️ Andreas har levet 100% op til lovet, han har absolut ikke oversolgt mentaltræningen. Træningslektioner har god intro og forklaring, de er meget overskuelige o... もっと見る

企業情報

1. ライフ コーチ

当該企業による記述

Andreas Knudsen tilbyder mentaltræning og coaching med fokus på at hjælpe mennesker med at udvikle deres personlige og professionelle potentiale. Gennem skræddersyede metoder og praktiske øvelser giver jeg mine klienter værktøjer til at håndtere stress, opbygge selvtillid og skabe varige forandringer i deres liv. Med flere års erfaring inden for mentaltræning arbejder jeg med både unge og voksne, der ønsker at tage ansvar for deres udvikling og finde deres indre motivation. Min tilgang er personlig og baseret på den enkeltes behov, så vi sammen kan skabe de bedste resultater. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at finde balancen mellem præstation og trivsel og tror på, at alle har potentialet til at opnå deres mål med de rette mentale værktøjer.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Den rigtige person på det rigtige tidspunkt

Jeg stødte tilfældigt på Andreas på sociale medier, netop i en tid hvor jeg manglede mening og retning. Jeg vidste ikke hvad jeg ledte efter eller manglede dengang, men Andreas' autentiske personlighed og engagement gjorde at jeg rakte ud til ham i håb om at han kunne hjælpe mig i en bedre retning end hvor jeg var. Set tilbage til dengang, var det en af de mest givende og kloge beslutninger jeg nogensinde har taget - Jeg står nu, et halvt års tid senere, med en overbevisning og tryghed om, at jeg kan både påvirke og styre langt mere end jeg troede. En følelse af, at livet ikke blot sker for næsen af mig, men at jeg selv vælger hvordan jeg lever (og nyder) det. Som jeg har sagt til Andreas, så føles det som at jeg før var spændt fast på køleren af en bil, og bare måtte håndtere hvad end der ramte mig - Nu er jeg kravlet ind på forsædet med en hånd på rattet, og er begyndt at tage styringen. Det er en befrielse, tryghed og glæde, der står så voldsomt i kontrast til hvordan jeg havde det før. Dengang vidste jeg ikke at jeg havde det skidt - Jeg kunne kun mærke jeg ikke var glad og ikke udnyttede mit og livets potentiale, og det tyngede mit humør, energi og livsglæde. Der er egentlig ikke noget jeg har lært det sidste halve års tid som var overraskende, men det afgørende var måden jeg lærte det på. I mit tilfælde krævede det en stor personlig krise før jeg mentalt var klar på at opsøge værktøjer til at ændre livet, men jeg havde ikke lykkes med at forstå og tage de rigtige værktøjer i brug, hvis ikke det havde været for den rigtige guidance. Så jeg er meget taknemmelig for at have stødt på netop Andreas, netop da jeg havde brug for det. Den menneskelige, nærværende og autentiske person han er, er ikke noget der er tillært - Det ligger dybere, og er et menneske man ikke er i tvivl om arbejder med lige præcis det han brænder for.

Jeg kan kun understrege hvor stor en forskel lige præcis Andreas har gjort for mig - Ikke ved at han "blot" er mentaltræner, men fordi han er den han er. Så hvis du sidder med den mindste tvivl eller nysgerrighed om hvorvidt du selv får det fulde ud af livet, så kan jeg kun anbefale at tage en snak med Andreas. Det værste, der kan ske er at du bruger lidt tid på at snakke med en vældig behagelig person, der giver nogle gode råd med på vejen :)

"Mentaltræning" er for mig ikke en dækkende beskrivelse. Du lærer at forstå dig selv, dine følelser og tanker - Men vigtigst af alt, så får du en forståelse af hvordan du håndterer det, og hvordan du selv vælger måden at se på livet og de uundgåelige udfordringer vi alle møder. Man bruger flere år på at uddanne sig til pædagog, elektriker, advokat eller lignende - Det her er en uddannelse i dig selv. Og du bruger det ikke kun de 40 timer om ugen du er på arbejde, men alle døgnets timer, resten af livet. Så for mig er det mere "selvuddannelse" end "mentaltræning" - Træning lyder som det er hårdt arbejde nemlig ;)

2026年4月15日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak, Mikkel, for din stærke og ærlige feedback – det luner virkelig at læse. 🙏

Det gør stort indtryk på mig at se den udvikling, du beskriver, og den måde, du har taget styringen i dit eget liv på. Det er ikke tilfældigt – det er dit arbejde og dit mod.

Jeg er taknemmelig for at have fået lov til at gå et stykke af vejen sammen med dig 🙏

H. Andreas

Super kompetence.

Jeg oplevede at blive mødt med gode brugbare redskaber i mine 5 dage. Andreas er empatisk, rolig, imødekommende og kompetent, så jeg følte mig i trygge hænder med det samme. Skulle jeg gå ind i et coaching forløb, ville jeg ikke tøve med at vælge Andreas.

2026年3月25日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Janni🙏
Det glæder mig virkelig, at du oplevede de første fem dage, som værdifuld og brugbar. Jeg sætter stor pris på dine ord – og du er altid meget velkommen, hvis du ønsker at tage næste skridt.
Hilsen Andreas

5つ星のうち5の評価

Rigtig godt og spændende forløb med…

Rigtig godt og spændende forløb med konkrete værktøjer. Andreas er en super dedikeret og engageret person, der lytter og vejleder, og som er god til at tage udgangspunkt i individuelle forhold - uden at det bliver for teoretisk. Han er også enormt god til at udfordre, de vaner og tankemønstre man har tillært sig, så det ikke kun bliver til samtaler, men rent faktisk skaber forandring i ens liv - hvis man selv vil det.

Han er en meget behagelig og støttende coach og man føler sig taget godt hånd om gennem hele forløbet, hvor han altid er tilgængelig.

Kan varmt anbefales.

2026年3月13日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak Kiki for din virkelig fine og udførlige anmeldelse 🙏

Det betyder meget at høre, at du har oplevet forløbet som både spændende og brugbart
– og især at de konkrete værktøjer har gjort en forskel i din hverdag.

Jeg sætter stor pris på dine ord om min tilgang. For mig er det vigtigt, at det ikke kun bliver gode samtaler, men at det også fører til reel udvikling og forandring – i et tempo og på en måde, der giver mening for den enkelte.

Tak for din tillid gennem hele forløbet, og for at du har været villig til at arbejde med de ting, der virkelig gør en forskel.

Du er en stjerne 🙏🙌

De bedste hilsner
Andreas

De varmeste anbefalinger herfra ☀️

De varmeste anbefalinger herfra ☀️
Træningslektioner har god intro og forklaring, de er meget overskuelige og du bestemmer selv din indsats af tid du bruger.
Andreas følger op hver 14. dag og holder dig på sporet, du kan ikke gøre noget forkert.
Jeg har fået gode redskaber, som jeg bruger dagligt uden at tænke over det.
Nu tænker jeg mere positivt. Dårlige tanker og grublen over ting, jeg ikke har indflydelse på er blevet meget mindre.
Ha en dejlig dag 😊

2026年3月13日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for dine varme ord Peter 🙏. Det har været en STOR fornøjelse at have dig i forløbet , din indsats og din måde at gå til opgaverne på er virkelig beundringsværdig.
Tak fordi du også tog dig tid til at skrive en anmeldelse 😊
Andreas

5つ星のうち5の評価

Hjernen har kun en funktion “overleve”

Hjernen har kun en funktion “overleve”. men kompasset til indre ro balance energi den skal man selv finde..

Efter 40 års overarbejde, så fandt jeg min. En god times tid i skoven hver dag, det fantastisk og mærke sig selv..

2026年3月11日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Betina. Det glæder mig meget, at du har fundet dit kompas til ro og balance 🙏
Hilsen Andreas 😊

💪🏽🤩✨🤩

Andreas er virkelig en rar, og dygtig mand.
Kæmpe anbefaling her fra

2026年3月3日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak Anders for de flotte ord og anbefalingen.
Det betyder virkelig meget for mig. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Andreas er virkelig dygtig til at få en…

Andreas er virkelig dygtig til at få en til at reflektere og se sig selv på en ny måde. Han stiller de rigtige spørgsmål og skaber et trygt rum, hvor man får nye perspektiver og konkrete indsigter med sig videre.

2026年2月5日

Tusind tak for de flotte ord Lars 🙏

Det betyder meget at høre, at du har oplevet både refleksion, tryghed og nye perspektiver i forløbet. Det er netop det rum, jeg ønsker at skabe.

Inspirerende forløb

Inspirerende forløb
Jeg har gennemgået Andreas' 5 dages forløb, og jeg har syntes det har været en helt vildt god oplevelse. Jeg havde lyst til at se hvad det kunne at opleve hvad en coach og mentor ville kunne for en, i forhold til at se på ens mindset og mentale del af livet. Da jeg tidligere har set og hørt meget om det selv, online. Men jeg må sige at han virkelig har givet mig en selvindsigt og lyst til at ville lære endnu mere og på den måde blive en bedre version af mig selv, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg kommer til at benytte mig af samarbejde med Andreas endnu mere i fremtiden.
Syntes hans måde at kommunikere på og den personlige samtale, var ufattelig rar og inspirerende, og jeg anbefaler klart at starte et forløb med Andreas

2025年12月29日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for dine flotte ord Mathias🙏
Det betyder MEGET for mig at høre, at forløbet har givet dig både selvindsigt og lysten til at udvikle dig endnu mere. Det har været en stor fornøjelse at arbejde med dig, og jeg er super glad for, at du har oplevet samtalerne som trygge og inspirerende.
Jeg håber, vores veje krydses igen, så vi kan bygge videre på det arbejde, du allerede har startet.

Virkelig dygtig mentaltræner

Virkelig dygtig mentaltræner, og meget behandling person.
Hvis du vil ændre dit mindset og blive den person som du altid har drømt om, så kan Andreas hjælpe dig på vej 💪

2025年12月22日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for de flotte ord og din tillid 💛
Det betyder meget for mig at høre, at du har oplevet forløbet som personligt og værdifuldt.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse Jacob!

5つ星のうち5の評価

Andreas Knudsen er en kompetent coach…

Andreas Knudsen er en kompetent coach som har hjertet på rette sted. Hans evner består i at forstå det menneske han står over for, og hvilken problematikker der er inde i den person. Gennem min 5 dages forløb fik jeg sat ord på nogen personlige udfordringer som jeg ikke havde fået øje på tidligere. Jeg vil varmt anbefalde Andreas Knudsen hvis du har brug for en coach med en masse værktøjer.

2025年12月17日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for de meget fine ord Jens🙏

Det glæder mig meget at høre, at 5-dages forløbet har hjulpet dig med at få sat ord på udfordringer, som tidligere har været svære at få øje på. Netop den bevidsthed er ofte første og vigtigste skridt mod reel forandring.

Tak for din tillid og for din varme anbefaling – det betyder mere, end du tror.,

Dybtgående selvudvikling.

Jeg har været i forløb hos Andreas i lidt over 1 år. En proces med både op- og nedture, som har givet mig større indsigt og styrke i troen på at kunne lykkes. Andreas har været med hele vejen og har i den grad formået at guide og støtte med både empati, optimisme og indimellem et kærligt skub. Andreas har en fantastisk indlevelse og forstår at inspirere uanset mål og hvilken historie man kommer med.
Jeg kan varmt anbefale et forløb med Andreas!

2025年12月10日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind TAK Johanne– det varmer at læse.
Det har været en fornøjelse at følge din rejse og se den styrke og indsigt, du selv har arbejdet dig frem til. Tak for tilliden og for anbefalingen 🙏

5つ星のうち5の評価

Jeg har været igennem et forløb hos…

Jeg har været igennem et forløb hos Andreas og kan varmt anbefale ham, hvis du har behov for nogle ændringer i dit liv så du får mere overskud i din hver dag, men husk det er dig der skal arbejde med dig selv og brug tid på det det er en god investering at bruge nogle timer på dig selv så får du rigtig meget ud af forløbet og Andreas er rigtig god til at melde tilbage som giver en en god energi😁

2025年12月5日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for din varme anmeldelse Hanne🙏
Det betyder meget, at du prioriterer dig selv og lægger tid i processen. Det er dér, forandringen begynder, og du har gjort det godt.

Tak for tilliden 💛

Andreas Knudsen 😊

Kan anbefales!

Tusind tak for et virkelig lærerigt og inspirerende 5-dages forløb. Din støtte, ærlighed og faglige indsigt har gjort en kæmpe forskel for mig.

Jeg glæder mig til at bygge videre på det, vi har arbejdet med, og jeg er virkelig taknemmelig for alt det, du har givet mig på de her fem dage.

2025年12月3日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for de flotte ord Frederik🙏
Det glæder mig virkelig, at de fem dage har gjort en forskel for dig. Du har gjort det GODT. 😊👌

5つ星のうち4の評価

Jeg syntes det har været et godt forløb

Jeg syntes det har været et godt forløb, og det gir en masse gode redskaber, som man kan gøre brug af i hverdagen. Andreas er meget let at falde i snak med, og det er altid en stor fornøjelse at ha vores samtaler, for selv om tiden løber, er da alligevel en del at tænker over bagefter.
Jeg har være meget tilfreds, og er også nysgerrig på at lære meget mere om mig selv.

2025年11月20日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Søren!
Det glæder mig virkelig, at du har fået redskaber, du kan bruge i hverdagen – det er præcis dér, forandringen starter.

Det er altid en fornøjelse at tale med dig, og jeg sætter stor pris på din åbenhed og nysgerrighed. Når man bliver nysgerrig på sig selv, åbner der sig nye muligheder – og det gør du allerede.

Tak fordi jeg må være en del af din udvikling.

5つ星のうち5の評価

Andreas ser andre i øjenhøjde

Andreas ser andre i øjenhøjde!

Jeg har været igennem et 5 dages forløb hos Andreas, hvilket har fået mig selv til at åbne øjnene for livet!
Ved et forløb hos Andreas, får du en coach som hepper på dig, og oprigtigt vil dog det bedste.

Jeg kan varmt anbefale Andreas som mentaltræner!

2025年11月24日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for din varme anmeldelse Magnus!
Det betyder virkelig meget.

Du har gjort et stærkt stykke arbejde de fem dage – og det er din egen indsats, der har åbnet døren til forandring.

Tak fordi jeg måtte være med på rejsen.

5つ星のうち5の評価

Jeg kan klar anbefale Andreas og hans…

Jeg kan klar anbefale Andreas og hans mentalforløb og Andreas generelt.
Andreas er for mig ikke bare en "almindelig" coach, men der er noget viden og evidens bagved og det var derfor jeg valgte ham.
Han er nem at komme i kontakt med og er god til at komme med sparring hvis man har en udfordring nu og her

2025年11月18日

Tusind tak Nikolaj💛
Det betyder virkelig meget for mig.

Jeg er glad for, at du kan mærke, at der både er viden, evidens og reel udvikling bag forløbet – og at sparringen hjælper dig, når der opstår udfordringer her og nu.
Tak for tilliden og for at vælge mig 🙏

5つ星のうち5の評価

Mentaltræningsforløbet hos Andreas Knudsen er en gamechanger!

Mentaltræningsforløbet hos Andreas Knudsen er en gamechanger! Forløbet er velstruktureret og tilrettelagt fuldstændig efter de ønsker og mål man ønsker at opnå, så man får de bedste forudsætninger for forandring i sit liv. Andreas er enormt givende, empatisk og indsigtsfuld. Det er tydeligt, at han ønsker at hjælpe sine klienter med at forandre sit liv og opnå sine mål. Han er enormt nysgerrig og implementerer ofte nye vigtige redskaber og værktøjer eller initiativer der kan hjælpe en på vej. Værktøjerne i kurset er meget givende og versatile. Det er helt garanteret at det vil virke, hvis man bruger det rigtigt. Jeg kan anbefale Andreas Knudsen på det varmeste!

2025年11月16日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak Lauge for din helt fantastiske anmeldelse!
Det betyder mere end du aner.

Jeg bliver oprigtigt glad, når du beskriver forløbet som en gamechanger – for det er præcis det, jeg ønsker at skabe: reel forandring, klar retning og et liv med mere ro, styrke og mening.

At du fremhæver strukturen, værktøjerne og min måde at arbejde på – nysgerrig, empatisk og hele tiden optimerende – det rammer mig virkelig. Jeg gør mig umage hver eneste dag, fordi mine klienters udvikling betyder alt for mig.

Det er dig, der har gjort arbejdet.
Det er dig, der har taget værktøjerne til dig.
Og det er dig, der har skabt forandringen.

Tak fordi du anbefaler mig – og tak fordi du har valgt at gå vejen.

5つ星のうち5の評価

Andreas er utrolig støttende og sød

Andreas er utrolig støttende og sød, rar og forstående.
Jeg kan absolut anbefale ham.

2025年11月5日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for din varme anmeldelse Annette💛
Det betyder virkelig meget. Jeg er glad for, at du føler dig set, forstået og støttet – og tak fordi du anbefaler mig.
Det værdsætter jeg.🙏

5つ星のうち5の評価

Ved ikke hvor jeg havde været idag

Ved ikke hvor jeg havde været idag, uden ham. Hans anerkendende tilgang til mine problemer, har været en kæmpe hjælp, både med ris og ros. Han giver mig nogle værktøjer jeg kan bruge i hverdag, både på jobbet og i hjemmet.
For mig er han den første, hvor jeg virkelig har ture og åbne op, om alting.
Nu sidder jeg her godt 7 mdr inde i forløbet, og har faktisk aldrig haft det bedre, jeg er ikke i mål, men det føles bare skønt.

2025年10月24日

Sikke en fantastisk anmeldelse 🙏
Tusind tak for dine ord Michael – de rammer mig virkelig.
Det betyder meget at høre, at du føler dig tryg og tør åbne op, for det er dér, udviklingen for alvor begynder.
Jeg kan mærke, hvor meget du har rykket dig – både i dit sind og i din hverdag – og det er en fornøjelse at følge din rejse.
Du skal være stolt af dig selv 💪

Andreas Knudsen er troværdig

Andreas Knudsen kan jeg kun varmt anbefale, fordi han er nærværende i sin tilgang til at hjælpe andre mennesker med sit mentaltræningsprogram. Du kan trygt kontakte ham via et opslag på Facebook, som jeg gjorde, og jeg fik fuldt udbytte af mit arbejde samt den respons jeg fik både skriftligt og mundtligt. 🌿

2025年11月2日

Andreas Knudsen からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌿
Det glæder mig meget, at du har fået så meget ud af forløbet og mærket nærværet i processen.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💛

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。