レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Plukplezier start hier! Van stadstuintje tot pluktuin, kas of moestuin: Angelo Dorny maakt ook jouw tuindromen waar. Kom mee de tuin in!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Piepkleine plantjes in de borderpakketten met afgestorven blaadjes

2 borderpakketten besteld waarvan de geleverde planten piepklein zijn, bij het uitplanten zijn de plantjes nauwelijks te zien (0,5cm hoog). Sommige plantjes hadden afgestorven blaadjes. Moeilijk te geloven dat dit planten van 1 tot 2 m zullen worden en binnen 2 jaar we een weelderige border zullen hebben.

2026幎4月13日

Dag Isabel,

Wat jammer om te lezen dat je eerste ervaring met onze borderpakketten niet meteen het gevoel gaf dat je verwachtte!

We hebben je melding via onze klantenservice deze avond ontvangen en nemen morgen persoonlijk contact met je op. We doen altijd ons uiterste best om zo snel mogelijk te antwoorden — je vraag is in goede handen, dat beloven we je!

Tot morgen, Isabel!

Stijn,
Het team van Angelo.be

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling borderpakket en dahlia’s en zaden

We bestelden een borderpakket en bloemenzaden en dahlia’s in twee verschillende bestellingen. Steeds vlotte en correcte levering na bestelling. Bij het borderpakket zit een handig schema voor plaatsing van de planten. Over de resultaten kunnen we ons nog uitspreken, dat zal voor na de zomer zijn

2026幎4月10日

Dankjewel voor de review! Elyne - team angelo.be 🌞

5぀星のうち5の評䟡

Interne bedrijfsprocessen niet op rolletjes

(5/5 sterren) 14 april
Na de review direct gemaild door Stijn met het borderplan en een oplossing, daarnaast ook telefonisch contact gehad en ik kan niet anders zeggen dan dat ik boven verwachting verrast ben door de service die angelo.be verleent om de fout op te lossen en ook intern te verbeteren. Dank hiervoor, hele nette service!

------
(2/5 sterren) 13 april
In eerste instantie mega enthousiast over Angelo.be, goede website, mooi assortiment en na de gedane bestelling zelfs nog bijbesteld via e-mail waarop snel en handig gereageerd werd met een extra betaallink.

Helaas begonnen daarna de tegenvallers. De bestelling kwam niet binnen de (op de website vermelde) 2 weken aan maar duurde zeker 3 weken. Na zelf contact te hebben opgenomen, zeiden ze dat het pakket in de loop van de week eraan kwam en dat een soort niet op voorraad was en dat ik daar een terugbetaling van zou krijgen (reeds ontvangen).

Ontvangst: Bij openen van de dozen bleek dat er aantallen van de bestelde planten niet klopte. Van sommige soorten teveel en van andere juist veel te weinig geleverd. Ook van sommige soorten een andere versie dan oorspronkelijk besteld. Klopte dus niks van, daarnaast miste ik ook het beplantingsplan wat meegeleverd zou worden in het borderpakket.
Ik heb meteen gemaild wat er speelde, geen reactie. Gebeld, namen niet op. Vervolgens een week later nog eens gemaild met de vraag om terugbetaling voor de missende planten en het opsturen van het beplantingsplan, weer geen reactie. Ik vind dit echt vervelend aangezien ze eerst binnen een dag reageerde en daarnaast ik nu dus met een borderpakket zit waarvan ik al 2 weken geen idee heb hoe ik deze moet planten!! Tot slot gisteren ineens een pakket ontvangen met knollen die ik niet besteld heb. Geen idee wat er er mis gaat bij dit bedrijf maar dit werkt zo niet.

2026幎4月1日

Angelo からの回答

Dag Lucky, bedankt voor je eerlijke feedback. We zijn je echt dankbaar dat je de tijd nam om dit te delen, ook al is het pijnlijk om te lezen, want je hebt gelijk: dit is niet de service die we willen bieden. We nemen vandaag nog contact met je op om dit recht te zetten.

Groeten,

Stijn,
Team Angelo

5぀星のうち5の評䟡

borderpakket besteld en aangenaam verrast

Een borderpakket besteld en aangenaam verrast. De plantjes zijn zeer goed verpakt en in goede conditie. Je krijgt een plannetje, wat al een leuk werkje is om alle plantjes uit te stallen op je stukje grond. En nu mogen ze groeien... benieuwd naar het resultaat

2026幎4月12日

Dankjewel, Sandra. Veel plantplezier! Elyne - team angelo.be 🌞

Leuk extraatje

Een boek en bloemenzaden besteld. Het was goed verpakt, met een leuk kaartje erbij en als verrassing wat extra zaden. Bedankt!

2026幎4月7日

Dankjewel, Tony! Elyne - team angelo.be 🌞

5぀星のうち5の評䟡

Mooi gewortelde plantjes met fris opkomend groen

Mooi gewortelde plantjes met fris en gezond opkomend groen. Zeer zorgvuldig verpakt. Zaterdag ontvangen, maandag geplant en nu hopen dat ze zich goed ontwikkelen. Momenteel ben ik alleszins fan van Angelo en zijn team

2026幎4月4日

Dankjewel, Ann! Elyne - team angelo.be 🌞

5぀星のうち5の評䟡

Helemaal naar mijn zin geholpen

Helemaal naar mijn zin geholpen, 2de keer dat ik wat bestel hier en denk dat het zeker niet de laatste keer is. De uitleg (zonder verborgen info) is zo transparant en ontzettend goed dat je bijna niet fout kan gaan. Ik waardeer ook alle informatie op sociaal media heel erg. Voor beginnende tuiniers is het zo behulpzaam. Ga vooral zo door en volg de droom. 🥰

2026幎4月1日

Dankjewel voor je lieve review! Elyne - team angelo.be 🌞

Geweldige uitkomst bij keuzestress

Wat een geweldige uitkomst voor mensen zoals ik die graag een groene tuin willen maar niet weten waar te beginnen. De heldere beschrijving en het beplantingsplan hielpen ons goed op weg. De plantjes staan inmiddels in de tuin en beginnen al te groeien! We genieten er elke dag van en dit is nog maar het begin.

2026幎3月30日

Dankjewel, Lisa! Veel borderplezier! Elyne - team angelo.be 🌞

Top!!

Duidelijke communicatie, goede service en top producten. Daarnaast is het ook gewoon zalig om Angelo te volgen op Instagram met zijn vele tuintips! Dankjewel! 🙏

2026幎3月28日

Dankjewel, Iris! Elyne - team angelo.be 🌞