Levert altijd op tijd en producten helemaal vers en in orde. Telkens weer verrast door de seizoensproducten waar je nieuwe inspiratie van krijgt. De uegenaar Geert gaat elke nacht met veel liefde op z... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Niet de bestelling gekregen die ik besteld had. Reageren op mijn mail mail vinden ze blijkbaar niet nodig. Vandaar dat ik hier dan maar een negatieve review geef. Zo behandel je klanten niet Dus... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij werken al jaren met De Versleverancier. Altijd prima kwaliteit en snelle vriendelijke leveringen. Correcte prijzen en snelle facturatie zijn voor ons eveneens belangrijke punten. Dit zetten we... ãã£ãšèŠã
Ik heb wekelijks een groentenpakket. Ik heb ooit eens een pompoen gehad die slecht was, kan gebeuren. Volgende bestelling iets anders gehad. De Leverservice is ook goed door een externe firma. Als he... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 88ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Klant is hier niet koning, maar een nul.
Niet de bestelling gekregen die ik besteld had.
Reageren op mijn mail mail vinden ze blijkbaar niet nodig.
Vandaar dat ik hier dan maar een negatieve review geef.
Zo behandel je klanten niet
Dus tot nooit meer.

Slechtste ervaring ooit
Slechtste ervaring die ik ooit met een leverancier heb gehad. Ik bestelde 10kg aan druiven uit een zuid-Italiaanse regio. Op de dag van de levering kreeg ik een melding "attempted delivery at x time", wat onzin is aangezien ik heel de dag thuis was. Wat bleek na meerdere malen en op meerdere platformen contact op te nemen?? Ze hadden mijn bestelling geschrapt omdat de chauffeur deze niet bij had op dag van de levering... Pas toen ik (terug na meerdere pogingen) contact opnam werd deze correct verstuurd en ontvangen. Maar dit is niet het einde van dit horror-scenario, na het wegen bleken er maar 5.5kg van de 10kg aanwezig te zijn EN de druiven waren van de goedkoopste Peruaanse regio, niet de geadverteerde Italiaanse regio dus. Ik heb nooit reactie gekregen op mijn mails in verband met het ontbreken van de resterende 4.5kg...

Versleverancier ããã®åç
Heel vers en lekker fruit
Heel vers en lekker fruit! Iedereen kijkt er altijd naar uit! Heel tevreden, een echte aanrader als gezonde snack!
Aanrader!
Goede service, prijs/kwaliteit-verhouding en producten! Dikke aanrader voor wie graag lokaal wilt kopen âïž
âïžâïžâïžâïžâïž
âïžâïžâïžâïžâïž
Altijd superverse groenten en fruit bij Geert, je proeft echt het verschil. Heel vriendelijk en behulpzaam. Topkwaliteit en service!
Altijd super tevreden
Altijd super tevreden! De groenten en fruit zijn van uitstekende kwaliteit: vers, smaakvol en duidelijk met zorg uitgekozen. Je proeft het verschil meteen. De levering verloopt vlot en betrouwbaar, en er wordt echt meegedacht met de klant. Ook het contact is altijd vriendelijk en professioneel. Een echte aanrader voor wie waarde hecht aan verse producten en goede service!
Verser of vers!
Echt lekkere verse producten bij deze firma van Versleverancier.
Een echte aanrader kwa kwaliteit en wordt nog geleverd aan huis.
Doe zo verder!ð
Prima service:
Prima service:
De levering werd zoals gepland geleverd: op tijd en met een klantvriendelijke service.
De kwaliteit van de groenten en fruit zijn subliem. Dit koop je niet in de supermarkt.
Conclusie : ik bestel hier dus weer opnieuw.
Elke levering een feestje
âVersleverancier doet zijn naam echt eer aan! De kwaliteit van het fruit en de groenten is telkens weer uitstekend: supervers, smaakvol en met zorg geselecteerd. Je merkt direct dat er aandacht wordt besteed aan zowel de producten als aan de service. Bestellen gaat makkelijk en de levering is altijd stipt en netjes. Dankzij Versleverancier hebben wij altijd topkwaliteit in huis beter dan in de supermarkt. Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van écht verse producten!â
bedreigd vh onmiddellijk weghalen van mijn revieuw
wow nu word ik zelfs door hen bedreigd met een rechtzaak wegens laster en smaad. dat ik deze revieuw moet verwijderen dat ze mij anders gaan vervolgen. hebben de anderen dat ook gekregen na hun slechte revieuws?
net zoals ze in mijn mail schreven géén woord over de rest, de goedkoopste aardappelen gekregen en de duurdere betaald ook over de mandarijntjes géén woord. en neen mensen ik ben niet de enige die klaagt over de versheid van hun producten. verse aardappelen moet je ook niet schillen die kan je probleemloos vellen en ze kraken. het is dat ik zelf ook aardappelen kweek die amper schil hebben
ik ben niet tevreden.
ik bestelde 3x aardappelen van 6.9⬠voor 10 kg propere aardappelen en 1x 5kg voor 2.9⬠en kreeg 7x die van 2.9â¬. en waren met grond aan voorverpakt en niet in kisten. ze waren ook allesbehalve vers vh veld.
de mandarijntjes die een blaadje moeten hebben volgens hun site ivm het kunnen zien vd versheid hadden géén blaadjes en zaten in een papieren zak.
op fb blokken ze je als je reclameert ik ben blijkbaar niet alleen waarbij ze dat gedaan hebben.
1x besteld nooit meer en je hoeft ook geen kortingsbon te sturen ik bestel nooit meer bij jullie. een schande dat jullie durven adverteren met " vers vh veld" aja toen ik het tegen de chauffeur zei dat ik dat niet besteld had maar de duurdere kreeg ik als antwoord dat hij daar niet aan uit kon hij verdiende daar dan niets op.

Versleverancier ããã®åç
Fruit komt regelmatig beschimmeld aan, slechte service bij eigen fout
Ik had paar x besteld: 1ste x ging alles goed. Dan een bestelling gedaan toen de aardbeien in promo stonden 1 voor overmorgen en 1 begin volgende week. Bij deze ladingen zaten enkele tussen die al aan het beschimmelen waren. Niets van gemaakt. Kan gebeuren. Volgende levering was verkeerd, allemaal aardappelen ipv ons fruit en aardbeien. Ik stuur dezelfde dag nog om door te geven dat verkeerde levering gebeurd was. Eerst geen reactie, daarna zeggen ze dat ze alleen een deel van fruit gingen leveren na weer aantal dagen dat ze stukje gaan terugbetalen. Puntje bij paaltje hebben ze niets gedaan, oh jawel als je na weken een review schrijft op Facebook verwijderen ze dat en blokkeren ze jou zodat zij op dezelfde manier kunnen doorgaan.

Top service.
Ik ben heel tevreden over de versleverancier. Snelle levering als je de afstand bekijkt Gent-Limburg. Zeer correcte prijs, seizoensgebonden producten en heel vers. Top service.
Geld niet terug gekregen
Er was een product tekort bij mijn bestelling, de chauffeur zei, we gaan dit terug storten.
Maar tot op heden geen geld terug ontvangen, reeds enkele mail gestuurd waar er steeds een onvriendelijk antwoord op kwam, nog steeds niet in orde.
Zeer jammer

Versleverancier ããã®åç
Nu al meer dan een half jaar aan hetâŠ
Nu al meer dan een half jaar aan het wachten op een oplossing voor een rotte levering. 80% van de geleverde groenten waren slecht of zelfs rot. er werd een oplossing beloofd, maar helaas pindakaas! het bleef bij dit bericht: "Bedankt voor je bericht,
We zullen jou komend jaar eens een leuk nieuw pakket bezorgen. Zo kan je ook zien dat wij echt staan voor kwaliteit en versheid. Geniet alvast van de mooie feestdagen" zo wordt een ontevreden klant geholpen. zeker geen aanrader!

Samenwerking met De Versleverancier
Dit zetten we graag eens extra in de kijker! Ann De Ruyter
Kwalitatieve producten
Kwalitatieve producten, correct geleverd en top service!
Goede service en kwaliteit
Goede service en kwaliteit. Vriendelijke hardwerkende man die de manden komt brengen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ