Juni ble operert for patella luksasjon av Jon André Berg. Utrolig dyktig i sitt fag. Ble fulgt opp og informert hele veien. Han tar vare pÃ¥ bÃ¥de hund og bekymret hundemor. Et trygt og godt sted Ã¥ velg... ãã£ãšèŠã
Ene hunden (hjertepasient) til tannrens inkl. rÞntgen og blodprÞve hos dyktig tannlege hos AniCura Sandnes. FÞlte meg veldig trygg og fikk oppdatering underveis. Ung hund nr to inne for fÞrstegangs b... ãã£ãšèŠã
BÃ¥de jeg som eier og min/e nÃ¥vÊrende og tidligere hunder har alltid blitt behandlet pÃ¥ klinikken med stor omsorg. De ser dyrene og behovene dems, og gir alltid oss en god opplevelse og trygghetsfÞlels... ãã£ãšèŠã
Min opplevelse om denne klinikken er ikke vanskelig Ã¥ gi god karakter til. Titti, Trond og Eyvind har vÊrt mine veterinÊrer siden de tok over Midtbyen smÃ¥dyrklinikk, og det er nÃ¥ flere ti-Ã¥r siden. De... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Finn din veterinÊr, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge. Vi tilbyr hjelp av hÞyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, dÞgnet rundt. Velkommen til AniCura!
ãã«ãŠã§ãŒ
- anicura.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Anicura Heimdal
Anicura Heimdal
Den dagen vi hadde gruet oss til i mange år kom, og vi skulle ta et siste farvel med vår kjÊre hund. VeterinÊren som utfÞrte prosedyren var svÊrt lite empatisk og forståelsesfull, gav for lite informasjon underveis og kom med unÞdvendig "småprat" som ble oppfattet som respektlÞst, der vi satt i vår stÞrste sorg.
Mitt beste tips: undersÞk nÞye hvilken veterinÊr du får (dette har variert fra gang til gang når vi har vÊrt der). Kommer ikke tilbake.
Fantastiske ansatte med mye omsorg.
Akuttime.
Min katt hadde fått et sår på magen som jeg oppdaget om kvelden. Vi kom raskt til behandling til en akuttime. Det blei også opplyst om hvor mye behandlingen kostet. Blei oppringt da undersÞkelsen var gjort og fikk god informasjon om resultatet.
Meget bra
Her ble vi mottatt med kunnskap, trygghet og Þkonomisk balanse.
Dyrlegen prioriterte hunden og ikke penger.
Veldig fornÞyd
VÃ¥r foretrukne dyreklinikk!
Har benyttet meg av AniCura Harstad til mange ulike behandlinger av hundene mine. Tannrens, tanntrekk, rÞntgen av rygg, hofte og albuer, og rehabilitering av ryggskade mm.
Det er alltid en blid og positive gjeng som tar i mot oss!
Moderne, flott klinikk og butikk.
Dyktige og profesjonelle ansatte!
Min og hundene sin foretrukne dyreklinikk!
De tar oss imot med et smil og prÞver å hilse på min hund med et smil
De tar alltid imot min firbeinte med et smil. De snakker med henne og fleste av dem på Anicura moss kjenner henne fra fÞr av. Anbefaler sterkt
Fantastisk flinke og omsorgsfulle folk
Alle veterinÊrer, dyrepleiere og andre ansatte tar oss alltid godt i mot og behandler folk og dyr på en respektfull og omsorgsfull måte.
Anicura sÞrlandet har dyktige ansatteâŠ
Anicura sÞrlandet har dyktige ansatte og er et trygt sted for både hundene og meg som eier. De som tar imot er hyggelige og fleksible. Anbefaler de på det sterkeste.
Vh
Marianne
FÞrste klinikken min hund ikke var reddâŠ
FÞrste klinikken min hund ikke var redd for â€ïž. Ikke redd de ansatte heller. Han var fornÞyd og da var jeg det og. God service og meget hyggelige folk med god informasjon til behandling og videre behandling og ellers bra pÃ¥ alt
Flinke folk som tar vare pÃ¥ hund ogâŠ
Flinke folk som tar vare på hund og menneske
Rask hjelp og grundige veterinÊrer
Rask hjelp og grundige veterinÊrer! Anbefales!!
Alltid tett dialog og god informasjon
Alltid tett dialog og god informasjon.
Man blir mÞtt med seriÞsitet og forståelse, og veterinÊren drÞfter alternativer, metoder og muligheter med meg som eier. Trygt å ha en veterinÊr på laget man stoler på.
Har hatt flere besÞk hos klinikken
Har hatt flere besÞk hos klinikken. En helg min katt ble påkjÞrt, Hunder som har blitt gamle og trengte ekstra omsorg ved livets slutt. Har bestandig blitt mÞtt av personal som har omsorg for dyrene og gitt en utmerket service.
Anicura Harstad
Anicura Harstad tar godt imot både to og firbente. Ser inviduelle behov, god omsorg, god service. Ringte på morgenen og fikk kjapt time.
Bruker fast denne klinikken
Bruker fast denne klinikken. Gode opplevelser og hyggelige folk.
Flinke og smilende folk som gjÞr sitt beste for kjÊledyret ditt.
Er alltid like smilende og blide i resepsjonen. Tar godt vare på kjÊledyret ditt. Veldig flinke veterinÊrer. Har brukt de i mange år og har alltid vÊrt kjempefornÞyd med måten de behandler dyrere på. Får råd og veiledning for videre behandling etc. når ditt kjÊledyr blir syk. Og bruker de også til små ting som f.eks kloklipp, som vår lille hund ikke er så glad i å få gjort. Går som en lek hos de.
Ble tatt raskt inn og ble tatt pÃ¥âŠ
Ble tatt raskt inn og ble tatt på alvor. Dyktige folk som gjorde jobben sin.
Hunden min hadde plager i munnen etterâŠpinnekasting
Hunden min hadde plager i munnen etter pinnelek og tygging på disse. Ofte er det i helg og ferie ting oppstår.
Det var det også denne gangen.
Jeg ringer mange dÞgnåpne dyrleger, som har alvårligere skadde å håndtere. Må da vente til Mandagen med å starte ny ringerunde.
Alle er fullbokket og kan ikke presse meg inn fÞr om flere dager.
Jeg har opp gjennom år, hÞrt mye ros om Ekeberg dyreklinikk fra flere med hund og katt.
Dette fikk meg til å ta kontakt tidlig Mandag morgen.
Der en" engel"tok telefonen, og var meget hyggelig og hjelpsom.
Jeg kunne komme ganske snart for å se hva de kunne gjÞre for Mochi som var veldig plaget av en skarp pinne som var fastkilt i ganen fra tann til tann.
Da vi ankom var det som å komme til Paradis. HÞres ut som en klisje. Men helt sant, for der var det et team med de kjÊrligste jenter, som ikke viste hva godt de skulle gjÞre for oss.
For å få ut pinnen måtte narkose til. Samtidig som han var i narkose, tok de seg tid til å undersÞke /rense alle tenner.
Ringte meg opp i ventetiden og spurte meg om de samtidig skulle trekke en liten jeksel som var betent. For en ovverraskende og nydelig samkjÞring fra en dyreklinikk â€ïžâ€ïžâ€ïž
Skadet valp
Klinikken hadde vakt en sÞndag og eg måtte benytte meg av dette da valpen min ble skadet.
Fikk god hjelp over telefon og ble mÞtt med omsorg og forståelse da eg ankom.
Eg var litt fortvilet pga skaden valpen min hadde fått, men veterinÊrene tok god vare på meg og valpen. Tok bilder og undersÞkte han grundig. Veldig fornÞyd med veterinÊrene og besÞket.