Juni ble operert for patella luksasjon av Jon André Berg. Utrolig dyktig i sitt fag. Ble fulgt opp og informert hele veien. Han tar vare pÃ¥ bÃ¥de hund og bekymret hundemor. Et trygt og godt sted Ã¥ velg... ãã£ãšèŠã
Ene hunden (hjertepasient) til tannrens inkl. rÞntgen og blodprÞve hos dyktig tannlege hos AniCura Sandnes. FÞlte meg veldig trygg og fikk oppdatering underveis. Ung hund nr to inne for fÞrstegangs b... ãã£ãšèŠã
BÃ¥de jeg som eier og min/e nÃ¥vÊrende og tidligere hunder har alltid blitt behandlet pÃ¥ klinikken med stor omsorg. De ser dyrene og behovene dems, og gir alltid oss en god opplevelse og trygghetsfÞlels... ãã£ãšèŠã
Min opplevelse om denne klinikken er ikke vanskelig Ã¥ gi god karakter til. Titti, Trond og Eyvind har vÊrt mine veterinÊrer siden de tok over Midtbyen smÃ¥dyrklinikk, og det er nÃ¥ flere ti-Ã¥r siden. De... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Finn din veterinÊr, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge. Vi tilbyr hjelp av hÞyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, dÞgnet rundt. Velkommen til AniCura!
ãã«ãŠã§ãŒ
- anicura.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Dyktige og kunnskapsrike
Dyktige og kunnskapsrike. Hyggelig mottatt når du kommer. FÞler at du og den lille vennen din blir tatt hånd om på en trygg og god måte. Kunne ikke falle meg inn å bytte over til en annen klinikk.
Her er alt pÃ¥ stell og man fÃ¥r godâŠ
Her er alt på stell og man får god kompetanse og hyggelige mennesker på klinikken.
Kan anbefales på det varmeste!
Blir alltid hÞrt av dyrelegen og det erâŠ
Blir alltid hÞrt av dyrelegen og det er kjempe koselige, dyktige og kunnskapsrike mennesker som jobber pÃ¥ AniCura Harstadâ€ïž
Her er andre hunden Ê bruker denneâŠ
Her er andre hunden Ê bruker denne klinikken på. Daglig leder, Vigdis strekker sÊ alltid litt ekstra slik at hunden min får omsorg og den hjelpen hun trenger for å bli frisk. à kan alltid stole på at hunden får den hjelpen hun trenger. Vi bor ikkje lengre i TromsÞ, men drar til TromsÞ for at ho skal få hjelp av de.
Meget trivelig plass medâŠ
Meget trivelig plass med serviceinnstilte medarbeidere. Anbefales
Anicura JelÞy får toppscore
Anicura JelÞy gjÞr meg rett og slett litt rÞrt! Vi har hatt mange besÞk, det har vÊrt undersÞkelser, rÞntgen, MR og flere kompliserte operasjoner. à bli mÞtt med hÞy kompetanse, vennlighet, omsorg, god informasjon og ekstra god kundeservice betyr så mye når man er redd. Her strekker de seg langt for både dyr og eier. Anbefales på det varmeste.
God service og hjelpsomt personal
God service og hjelpsomt personal. Tok seg god tid med min hund og utfÞrte det som vi hadde avtalt med nennsom hånd. Klinikken er lett å komme til og anbefales.
Får raskt time når det trengs
Får raskt time når det trengs, de er effektive og lÞsningsorientert. FÞler at min lille hjerteknuser blir sett og ivaretatt på en god måte. Det koster def, men når dyret er sykt er det godt å vite at de har tilgjengelig utstyr og kunnskap.
Både katt og eier blir tatt vare på
Det er like mye jeg som er « pasient » hos Anicura Ekeberg som katten jeg kommer med. Vi blir tatt vare på, begge to. Og det fÞles som om Nimbus er den viktigste katten i verden, ikke bare for meg, men for veterinÊren og resepsjonisten også.
Anbefaler og kommer igjen om vi må
Vi fikk akutt time på dagen, og det er ikke lett når det gjelder fugl. Og fÞlte både fuglen og oss mennesker ble godt tatt vare på og sjekket ordentlig og tatt på alvor.
Meget godt ivaretatt bÃ¥de bikkja ogâŠ
Meget godt ivaretatt både bikkja og jeg. Fikk meget raskt time. God dialog og fÞlte meg trygg.
Enestående
VeterinÊren som betjener Notodden hver torsdag er helt fantastisk flink. Samme er resten av gjengen pÃ¥ Gvarv. Anbefaler virkelig AniCuraððŒ
Empatiske og dyktige.
Dyktige, empatiske og profesjonelle ansatte med stor omsorg for både dyr og eier.
Helt enestående på alle måter
Helt enestående på alle måter . Anbefales sterkt.
Personalet er veldig imÞtekommende ogâŠ
Personalet er veldig imÞtekommende og gir veldig god informasjon om sykdom, diagnose og behandling. Det er vår fjerde hund som er pasient her og vi er fremdeles like fornÞyd. Kan trygt anbefale Anicura Hafrsfjord Smådyrklinikk.
Fikk spontant en time for CT til minâŠ
Fikk spontant en time for CT til min hund. Fikk komme på svÊrt kort varsel og hunden min fikk fort hjelp. Veldig takknemlig og snilt av de også presse oss inn i en travel dag.
Tryggheten og dyktigheten til alle somâŠ
Tryggheten og dyktigheten til alle som jobber der er helt super. FÞler seg virkelig tatt godt vare pÃ¥ bÃ¥de hund og eier. Gode rÃ¥d og tips fÃ¥r en bestandig. Anbefalesð jeg bruker Anicura HÞnefoss.
Vennlighet og service .
Vi fÞler oss veldig trygge på AniCura Rising. Alle ansatte er vennlige og sier hei når vi kommer inn dÞra. Alle dyrene vi har hatt, har blitt behandlet med forsiktighet og omsorg. Har brukt dem i mange år og er superfornÞyde. Anbefales.