Juni ble operert for patella luksasjon av Jon André Berg. Utrolig dyktig i sitt fag. Ble fulgt opp og informert hele veien. Han tar vare pÃ¥ bÃ¥de hund og bekymret hundemor. Et trygt og godt sted Ã¥ velg... ãã£ãšèŠã
Ene hunden (hjertepasient) til tannrens inkl. rÞntgen og blodprÞve hos dyktig tannlege hos AniCura Sandnes. FÞlte meg veldig trygg og fikk oppdatering underveis. Ung hund nr to inne for fÞrstegangs b... ãã£ãšèŠã
BÃ¥de jeg som eier og min/e nÃ¥vÊrende og tidligere hunder har alltid blitt behandlet pÃ¥ klinikken med stor omsorg. De ser dyrene og behovene dems, og gir alltid oss en god opplevelse og trygghetsfÞlels... ãã£ãšèŠã
Min opplevelse om denne klinikken er ikke vanskelig Ã¥ gi god karakter til. Titti, Trond og Eyvind har vÊrt mine veterinÊrer siden de tok over Midtbyen smÃ¥dyrklinikk, og det er nÃ¥ flere ti-Ã¥r siden. De... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Finn din veterinÊr, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge. Vi tilbyr hjelp av hÞyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, dÞgnet rundt. Velkommen til AniCura!
ãã«ãŠã§ãŒ
- anicura.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Kjempe fornÞydð€
Utrolig hyggelige og proffe mennesker som genuint brydde seg om pusen min, og som ikke bare gjorde en utmerket jobb, men som ogsÃ¥ holdt meg kontinuerlig oppdatertð€
Jeg kommer absolutt til Ã¥ komme tilbakeð€
Den beste veterinÊren i området
Den beste veterinÊren i området. Veldig erfaren og kunnskapsrik, snill mot dyr og til en rimelig pris.
Nydelige mennesker som virkelig bryrâŠ
Nydelige mennesker som virkelig bryr seg om både deg som eier men ikke minst at dyret ditt får den beste pleie og omsorg.
Endelig seriÞse veterinÊrer
Som fast kunde kan jeg bruke AniPlan som gir helsesjekk inkl. årlig vaksine og gratis resepter. Da kan vi bare strene ut når vi er ferdige! Jeg synes de er kompetente og flinke, de bryr seg, spÞr relevante spÞrsmpl, og svarer på mine "dumme" spÞrsmål.
Jeg har gått andre steder fÞr, og ikke fÞlt at verken dyr eller eier har blitt ivaretatt på noen god måte, men her er det en helt annen fÞlelse.
Når vi har opplevd sykdom eller skade har de mÞtt oss på en fin måte, men jeg skulle Þnske AniCura hadde dÞgnåpent her på SÞrlandet, så alt kunne skje på ett sted..
Med dyreforsikring slipper man også de stÞrste utgiftene som andre beskriver nedenfor.
Anicura Byåsen
Anicura Byåsen, Trondheim. ImÞtekommende og profesjonelle fra A til à .
Alvorlig syk hund
Vår hund ble alvorlig syk, og anicura dyresykehus stjÞrdal tok veldig godt imot både oss og vår hund. De ga han all den nÞdvendige hjelpen han trengte, og vi fÞlte oss godt ivaretatt.
Akutt besÞk Anicura Oslo en sÞndag
Vår hund hadde svelget snus eller tyggis en sÞndag formiddag. Vi reiste til Anicura sykehuset i Oslo, og ble godt mottatt og ivaretatt under hele besÞket. Fikk god oppfÞlging underveis, viste seg det var en tyggis, med fare for xylitol forgiftning. Vi fÞlte oss veldig trygge på at Leo fikk god behandling.
Veldig fornÞyd
Veldig fornÞyd! Kundebehandlingen var topp. FÞrste gang vi har vert innom Anicura Sandnes, vi kommer gjerne til bake! <3 Jeg stolte på veterinÊrene! De gjorde en fantastisk "jobb" med min lille bestevenn<3 KAN ANBEFALES Pà DET STERKESTE! 6+ <3 oppdraget var : operasjon av urin stein. Dyktige leger <3
Veldig flinke
Veldig flinke, fÞlte oss godt overdratt, god info hele veien.
Meget hyggelig betjening med godâŠ
Meget hyggelig betjening med god kunskap. Anbefaler absolutt
Beste hjelpen vi hadde hatt
HÞyt kunnskapsnivå, individuelt tilpasset behandling, masse omsorg for en liten bestemt frÞken over mange år. Hun ble reddet for mange år siden takket vÊre dere og det har vÊrt god tett oppfÞlgning siden da. Spesielt stort takk til Marianne og alle andre hyggelige ansatte.
Hyggelig og dedikert klinikk
Hyggelig kundemottak, veterinÊr og lokale. Dedikerte folk som jobber der, omsorgsfull veterinÊrer. Gode opplysninger om behandling og pris. Vil absolutt anbefale Anicura Harstad!
Min hund fikk time og operasjon
Min hund fikk time og operasjon, de tok seg tid mellom pasienter pga en skade kvelden fÞr og vi hadde ikke time. Hunden fikk god behandling, og jeg som eier fikk alle opplysninger jeg hadde behov for. Bruker denne klinikken fast, de er alle proffe.
Anicura Sotra er fantastisk på service
Anicura Sotra er fantastisk på service, flinke veterinÊrer, og flotte lokaler!
Flinke veterinÊrer
Flinke veterinÊrer. Trygt og godt miljÞ. Rolig og grei betjening.
Her blir man tatt supert vare på.
Her blir man tatt supert vare på.
AniCura JelÞy
AniCura JelÞy. Mitt dyr ble godt ivaretatt, flotte ansatte som informerte godt fra dagen jeg bestilte time, og underveis i undersÞkelsen. Et sted jeg absolutt til anbefale.
Anicura HÞnefoss leverer alltid
Anicura HÞnefoss leverer alltid. Veldig dyktige veterinÊrer som har genuin omsorg for hunden min. Hunden logrer når han ser henne, så godt liker han å vÊre hos veterinÊr, og det selv om det dessverre har vÊrt mange ganger. Det er også alltid hyggelig å komme dit, de som tar imot er vennlige og oppmerksomme. Også på telefonen.
Dyktige og bra med anicura plan
De er veldig dyktige men de er dyre ja men det er bra at de har sånn anicura plan abonnoment som er veldig greit med få vaksiner og blodprÞve gratis i abonnomentet