Juni ble operert for patella luksasjon av Jon André Berg. Utrolig dyktig i sitt fag. Ble fulgt opp og informert hele veien. Han tar vare pÃ¥ bÃ¥de hund og bekymret hundemor. Et trygt og godt sted Ã¥ velg... ãã£ãšèŠã
Ene hunden (hjertepasient) til tannrens inkl. rÞntgen og blodprÞve hos dyktig tannlege hos AniCura Sandnes. FÞlte meg veldig trygg og fikk oppdatering underveis. Ung hund nr to inne for fÞrstegangs b... ãã£ãšèŠã
BÃ¥de jeg som eier og min/e nÃ¥vÊrende og tidligere hunder har alltid blitt behandlet pÃ¥ klinikken med stor omsorg. De ser dyrene og behovene dems, og gir alltid oss en god opplevelse og trygghetsfÞlels... ãã£ãšèŠã
Min opplevelse om denne klinikken er ikke vanskelig Ã¥ gi god karakter til. Titti, Trond og Eyvind har vÊrt mine veterinÊrer siden de tok over Midtbyen smÃ¥dyrklinikk, og det er nÃ¥ flere ti-Ã¥r siden. De... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Finn din veterinÊr, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge. Vi tilbyr hjelp av hÞyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, dÞgnet rundt. Velkommen til AniCura!
ãã«ãŠã§ãŒ
- anicura.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Anicura Skien
Anicura Skien. Veldig hyggelig personale, meget god service og omsorg for dyra â€ïž
Rask og god hjelp til akutt syk hest
Fikk rask, og dyktig hjelp. Ble godt informert om behandling videre.
SÃ¥ kunskapsrik og flink
Så kunskapsrik, forståelsesfull og omsorgsfull gjeng skal du lete lenge etter. FÞlte meg trygg hele veien, og viste vi var i de beste hender.
Hyggelig opplevelse
Alltid hyggelige, omsorgsfulle og kunnskapsrike. Lekker klinikk!
Vi er veldig fornÞyde med AnicuraâŠ
Vi er veldig fornÞyde med Anicura Ekeberg og er vår faste dyreklinikk - Full tillit til dem og vi blir alltid tatt godt i mot.
Veldig hyggelig og trivelig bemanningâŠ
Veldig hyggelig og trivelig bemanning og lokaler.
FÞler oss godt ivaretatt
Hyggelig personale med god kompetanse.
Har brukt JDK siden oppstart
Har brukt JDK siden oppstart. Alltid god behandling av bÃ¥de dyr og smÃ¥stressa eier ð
Veldig hyggelig og dyktig personale
Veldig hyggelig og dyktig personale. Gir tydelige tilbakemeldinger og innspill
Bra klinikk.
Hyggelig og hjelpsomt personale. FÞler at mitt dyr alltid blir ivaretatt når vi er der.
Helt topp.
God tid, men allikevel raske. Gode råd, god omsorg.
Alltid KjempefornÞyd
Har brukt denne klinikken i veldig mange år, alltid godt tatt i mot, alltid godt ivaretatt, både jeg og mine små.
har aldri tenkt tanken om å bruke noen andre :-)
Lundehund med IL - her får man hjelp!
Lundehunden kan utvikle en mage- tarmsykdom (IL) som potensielt kan vÊre dÞdelig, og denne er det få veterinÊrer som har god kompetanse på.
På Anicura HÞnefoss derimot, der har de god kompetanse og loser oss trygt i havn; de veit når det haster, de veit hva de skal gjÞre (og ikke gjÞre) og de agerer effektivt og klarer samtidig å ivareta eier, midt oppi det hele.
Tannbehandling er kostbart, men er verdt det: God ivaretakelse av bikkjene og topp resultat som varer lenge (på mine iallfall.)
Alt i alt kan jeg ikke få sagt hvor fornÞyd jeg er med Anicura HÞnefoss: Fantastiske folk med god kompetanse og store hjerter for både "folk og fe".
Anbefales av hele mitt hjerte!
God behandling
Tok med katten min for en konsultasjon og blodprÞver, dyrlegen var flink til og observere dyrets vÊremåte sånn at ikke unÞdvendig stress ble påfÞrt under undersÞkelse. Dette er noe jeg ser etter hos vÊr dyrlege og ser veldig lite av på andre dyreklinikker, ble veldig imponert og fått god oppfÞlging og kundebehandling
Anicura Kongsvinger
Alltid god service på alle plan.Alltid tilgjengelige,også utenom åpningstider.Dyktige veterinÊrer.
Vi fikk god hjelp til syk katt
Vi ble veldig godt tatt imot og fulgt opp med syk katt pÃ¥ kveldstid pÃ¥ AniCura Dyresykehus Oslo. Dyktige veterinÊrer og dyrepleier! Vi fikk god informasjon underveis og fornuftig og god hjelp til katten vÃ¥r. Anbefales! ð»
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, når du er i en sårbar situasjon med dyret sitt tar de veldig godt vare på deg og fÞr deg til å fÞle deg trygg og ivaretatt
Kattene mine har blitt godt ivaretatt
Kattene mine har blitt godt ivaretatt her i flere år. Jeg avlivet nylig en katt, og fikk god oppfÞlgning i forbindelse med dette. VeterinÊren tok seg god tid til å snakke med meg i telefonen i forkant. Jeg opplever at de gjÞr de undersÞkelsene som er nÞdvendige for dyret, og unngår dyre prosedyrer fÞr man har forsÞkt enklere lÞsninger.
Kjempe fornÞyd :)