Heb wat gemengde gevoelens. Anker en de producten van Anker vertrouw ik volledig en ben ik echt tevreden over. Echter over de bezorging van mijn Anker SOLIX heb ik wel een opmerking: Met grot... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Een Solix Max AC besteld met extra aansluitkabel. Door mijn eigen vakantie verliep te verzending rommelig maar dat was door mijn eigen toedoen. Toen alles geleverd was bleek de extra kabel niet op voo... もっと見る
Toestel, prijs, levering en support hebben ze prima op orde. Een minpuntje. Ik heb 3 Anker Solarbank Max gekocht. Totaal 42 kW. Voor 48 zonnepanelen. Elk op hun eigen groep met max output op 3x 3.5... もっと見る
OP 28 MEI DE THUISBATTERIJ BESTELD. Geleverd op 28 july, vanwege de vakantie de levering uitgesteld met een Bode. de volgende dag uitgepakt en aangesloten op een aparte groep in de meterkast. L... もっと見る
At Anker SOLIX, we have a track record of sustainable energy solutions. With solar and energy storage technology, Anker SOLIX gives you complete control of your power. Whether you are enjoying the great outdoors, living life on the road, or setting up a home energy system, you can enjoy anytime electricity to live in power. Our reliable technology and intuitive designs give you the power to take control of your energy needs. Enjoy innovation without complication. Anker SOLIX features a human-centric focus. Anker SOLIX is fundamentally committed to protecting the environment with energy-saving technology and a partnership with Oceana to help save the world's oceans. Let's recharge the future.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ben blij met de batterij doet het prima maar communicatie over levering kan een stuk beter.
Goed degelijk apparaat geleverd, zeer makkelijk te installeren als je alles goed voorbereid heb zoals aparte wifi en groep. Alleen communicatie over de levering was minder
Duurde lang voordat we bericht kregen over de levering
Prima producten, aangeschaft in periode april-juli 2026
Solarbank 3 E2700 pro
BP2700 uitbreidingsbatterijen
P1-meter
Smart plugs
Mooie, duidelijke app
Tot op heden zeer tevreden, duurde even tot er geleverd werd maar ik zat bij de eerste groep dus viel uiteindelijk mee. Het is even rommelen met hoe je hem voor jezelf ingesteld wil hebben. Nu doet de batterij precies hoe ik het zou willen. Heb hem nu een maandje dus kan er nog niet heel veel over zeggen verder.
Ondanks het lange wachten op de levering een goede ervaring met het bedrijf en ook met het product.
Zeer fijn product, snel geïnstalleerd. Ik kan nu 0 op de meter halen, en dat gaat allemaal vanzelf.
Batterij netjes op tijd geleverd
Nette bezorging die hem zelfs mee binnen wilde zetten.
Snap alleen de AI instelling niet helemaal. Waarom laat de batterij niet op als het bewolkt is en de stroom goedkoper.
Soms laat hij op als de stroom duur is en dat vind ik een beetje vreemd.
Misschien moet ik daar nog een keer wat dieper in duiken
Top uitleg op de website van het product (Solarbank MAX AC), top communicatie over de verwachtingen van een pre-order product. Snelle levering en top communicatie rond deze levering (ik had de basis mee besteld, maar deze werd netjes later geleverd op 4 augustus). Prima service dus.
De bestelling van de Anker Solix was heel eenvoudig via een soepel proces. De verpakking heel solide en de aflevering heel professioneel. Installatie in 5 minuten via de app was kinderlijk eenvoudig. De batterij werkt nu al een maand naar volle tevredenheid.
Prima verzorgde levering zoals was afgesproken,werkt perfect en zeer snel geinstaleerd. Topp
Ik heb de accu nu een maand in gebruik en ben er zeer tevreden mee. Ik overweeg in de nabije toekomst nog twee identieke accu's aan te schaffen zodat ik er op elke fase een heb aangesloten.
De Anker Solix Max AC in de pre-sale besteld en werd na een paar weken geleverd. De accu plaatsen en aansluiten was geen probleem. De Anker app geïnstalleerd en de P1 en Max AC toegevoegd. Instellingen voorlopig goed gezet, komende maand over naar een dynamisch contract. Hierna kan ik de juiste functies beter instellen. Momenteel het opladen voor zover mogelijk ingesteld door de zonnepanelen. In de avond ontladen en heb 0 op de meter.
Tot nu toe erg tevreden, zeker door de hoge opslag en gemakkelijk te bedienen app.
Fijn dat er nu een extra powerbank geleverd wordt,
Jammer dat deze bij mijn bestelling er niet bij zat ondanks dat de aanschafprijs hetzelfde is.
Verder een echte aanrader!
Ik ben erg blij met mijn Anker Solix Max AC, mijn smartmeter en mijn sockets. Alleen jammer dat ik ze niet kan toevoegen aan mijn Homey pro. Ook jammer dat ik vanuit de anker app mijn sockets ook niet slim kan aansturen. Ik hoop dat jullie op korte termijn ook Homey gaan toestaan
Ze zijn heel duidelijk in de communicatie
Leveren topspul wat niet het allergoedkoopste is
Maar wel het beste. voor de prijs en after services
Goede service, na een logistiek probleempje en alles fantastisch opgevolgd.
De dc300 is ook geweldig de hele vakantie op camping heb ik deze gebruikt.
De accu werkt prima hij doet het als verwacht . Aansluiten was ook makkelijk . Het voorverkoop praatje was slecht want hij is nu nog steeds even duur incl p1 meter maar goed reclame en korting praatjes kenden we al . Maar de laadsnelheid is peima ontladen op eigen groep met 3.5 kw word wel het netsnoer warm . Dus teruggezet naar 2.5 en dan krijg ik hem ook makkelijk leeg .
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。