Produktene er veldig gode. Lukter lite, trekker fort inn i huden og gir en fuktighet som holder godt og lenge. Huden responderer godt. Det som er grunnen til at jeg ikke gir full pott pÃ¥ anmeldelsen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er utrolig fornÞyd med produktene,bÃ¥de dagkrem, Superfood og kollagen,som jeg har i abonnement,og ogsÃ¥ nattkrem,hÃ¥ndkrem og rens som jeg har kjÞpt utenom. Varene kommer nÃ¥r de skal,men jeg er litt i s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hay. Alt med kommunikasjon med leverandÞr, spÞrsmÃ¥l og svar samt veiledninger, og produktene svarer til toppscore fra meg. Veldig fornÞyd altsÃ¥! Det eneste jeg kunne Þnsket, er at teksten pÃ¥ pakning... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er veldig fornÞyd med produktene. Jeg har brukt de i flere Ã¥r. Det eneste som har vÊrt et problem de siste bestillingene er at det ikke er gratis frakt til stedet jeg bestiller til. Jeg fÃ¥r frakte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Scandi Skincare - Effective & Effortless! Dr. Stine Ankerstjerne is introducing advanced skin care thatâs uncomplicated and easy to use. Formulated by the Norwegian doctors Stine and Andre Ankerstjerne, our recipe for active Scandinavian skincare is innovative, highly effective and designed to protect, strengthen and repair skin. Made for everyday active and urban life
Pb. 3324 SÞrenga, 0140, OSLO, ãã«ãŠã§ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Dejlige produkter. SÞd og hjÊlpsom kundeservice der svarer hurtigt ð
Veldig rask og god service, Veldig fornÞyd med Collagen tablettene som jeg har brukt ganske nÞyaktig 3 mnd nÃ¥ð

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Takk for et fantastisk produkt, Superfood multipurpose vitamin face gel gjÞr virkelig jobben dere lover.
PÃ¥litelig og rask levering.

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Jeg ER VELDIG fornÞyd med mine produkter. Superfood og antiage night creem. Passer mine sensitive hud veldig godt !!

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Produkterne er sÃ¥ lÊkre og helt perfekte. Jeg elsker sÊrligt superfoodâen og har bare lyst til at smÞre mig ind i den fra top til tÃ¥ ðð«¶

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Jeg er vild med jeres produkter, isÊr superfood. Dejlig kÞlende og forfriskende efter rens. Bruger alle jeres produkter.

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Når jeg mottok anti age hånd kremen og tok en på, var det som om hendene fikk en silkehanske på... fantastisk!

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Jeg er veldig fornÞyd med produktetene.

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Enkelt å bestille. Flott med 1 ekstra prÞve med bestillingen. Fantastiske produkter.

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Krem og gel er god å smÞre på huden. Trekker fint inn.
Litt for tidlig leveranse, og da måtte jeg utsette neste. Det fikk jeg til tilslutt. Litt tungvint avbestillings og påloggingssystem.

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Gode og rene produkter, huden oppleves myk og smidig, presise forsendelser av nye varerð

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Jeg er superfornÞyd med produktene! Levering er raskt og tilfredsstillendeð

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Annonsen for deres håndkrem, virket troverdig, og jeg virkelig trengte en god håndkrem. Jeg mottok håndkremen i min postkasse innen den frist som var satt. Jeg synes den virker godt og dufter godt.
Mvh
Ida Dahl

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Rask levering og fine produkter som smelter godt inn i huden:)

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Veldig gode produkter som jeg har brukt i over et år og er veldig fornÞyd! Anbefales!

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Jeg er veldig fornÞyd med produktene. Jeg har brukt de i flere år. Det eneste som har vÊrt et problem de siste bestillingene er at det ikke er gratis frakt til stedet jeg bestiller til. Jeg får frakten refundert, men må sende mail for å få dette. Det er tungvindt.

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Det som er grunnen til at jeg ikke gir full pott på anmeldelsen, er at noen av produktene etter nokså kort tid (6-7 uker) begynner å lukte dårligere. Ikke sterkt, men siden det smÞres i ansiktet, nok til at det er litt ubehagelig. Spesielt gjelder det superfood. Det er min favoritt. 6-7 uker etter åpning av produktet begynner den å bli gulbrun i fargen og endrer lukt. Kjennes like bra for huden uansett.

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Denne kremen trekker godt inn i hendene, fÞles myk og deilig etter bruk. Det lukter godt. Denne kan jeg godt anbefale til alleð¥°

Dr. Stine Ankerstjerne ããã®åç
Veldig fornÞyd med både varer og nettbutikk. Enkelt å greit å superfine produkter