Ankis hästsport レビュー 451

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag fick svar direkt på mejl. Jag fick paketet dagen därpå så jag kunde bandagera min häst enligt plan. Det kunde inte ett annat ledande företag i branschen åstadkomma trots att de sa sig kunna leve... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Snabb leverans! Fick svar väldigt fort när vi behövde göra byte, plus för personlig service! Minus för att det inte är fri retur, å andra sidan är det acceptabelt och förståeligt hos ett mindre före... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Otroligt snabb orderhantering! Beställde en lördag kväll och min order skickades redan söndag förmiddag. Väldigt bra service och konkurrenskraftiga priser. Jag kommer att återkomma fler gånger! Mycket... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Grym service! Min order tappades bort på vägen av Postnord men jag fick snabb respons från Ankis o dom var mkt serviceminded. snyggt jobbat och jag kommer garsanterast att köpa fler grejer där ;) MVH... もっと見る

企業情報

1. 乗馬サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Ankis hästsport är en gårdsbutik i Vara, säljer allt till häst och ryttare i varierande priser,är noga med kvalitén och att håller god service till kund och snabba leveranser.

4.8

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Vad är det här ?

Vad är det här ?

Jag har aldrig i hela mitt liv varit så förbannad på en hästvårdsprodukt som jag är på Stübben Brush On Cherry Blossom. Jag köpte den i god tro, och det blev en ren mardröm. Jag kokar fortfarande av ilska bara av att tänka på det.

Efter att ha använt sprayen märkte jag att något var FEL. Min häst började må dåligt nästan direkt – orolig, kliande, obekväm, och det gick så snabbt utför att jag fick fullständig panik. Sedan blev han riktigt sjuk. Jag var LIVRÄDD. Vi fick kalla på veterinär akut, och hela tiden satt jag med hjärtat i halsgropen och tänkte att jag kanske skulle förlora min bästa vän.

Jag säger inte att sprayen definitivt var orsaken – men allt skedde i direkt samband med användningen, och det är mer än nog för att jag ska vara vansinnig. Att en produkt ens kan vara en del av en så otäck upplevelse är helt oacceptabelt för mig.

Det här var inte bara en besvikelse. Det var TRAUMATISKT. Jag kommer aldrig röra den här sprayen igen, och jag vill knappt se märket. Det här var en av de värsta upplevelser jag haft som hästägare.

Så ja, jag är arg. Rasande, faktiskt.
Hoppas att ingen annan får samma upplevelse

2025年12月1日
自発的なレビュー