レビュアーのコメントを見てみましょう
Bra, billiga, snabb leverans. Dock är det mesta stort i storleken men det brukar stå så man kan läsa om artikeln/ varan 😃👍👍 Grym kvalité på täcken exempelvis! Håller i flera år 🤩
Bra produkter till ett rimligt pris. Snabba leveranser och har även fungerat fint vid tidigare reklamationer då jag inte var nöjd. Ett företag jag återkommer till!
Fantastiskt bra företag, bra och snabb kommunikation. Enkelt att göra byte om det behövs. Supernöjd!
企業情報
当該企業による記述
Vi är ett företag beläget i Sjöbo som säljer egentillverkade hästprodukter, främst hästtäcken med tillbehör sen 2010. Vi designar täckena själva och de produceras endast för vår räkning – NISCH. Vi har även valt att ta in produkter i vårt sortiment ifrån Hansbo Sport. Vi vill sälja produkter med hög kvalité till låga priser och bra passform och vi jobbar ständigt för att förbättra passform och funktion. Dina önskemål och förslag på produkter och förbättringar värderas högt av oss. Utan mellanhänder klarar vi att hålla våra låga priser och vågar påstå att vi har bästa prisläget på marknaden. Hos oss är det tryggt att handla och du får hög servicenivå och snabba leveranser. Vi har hästtäcken i alla varianter, för alla säsonger, i alla storlekar och former. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment och erbjuder idag vintertäcken, regntäcken, stalltäcken, fleecetäcken, flugtäcken, eksemtäcken, transporttäcken, tävlingstäcken, reflextäcken, ländtäcken, körtäcken – kort sagt, vi har det du behöver. Dessutom säljer vi en mängd reservdelar så att du själv kan laga dina täcken när du behöver. Hos oss köper du också lite tillbehör – bogskydd, bogförlängare, grimskaft, grimmor och hönät. Varmt välkommen till oss på Nisch Häst.
Ringvägen 186-14, 27531, Sjöbo, スウェーデン
- 0766118473
- kundtjanst@nischhast.se
- nischhast.se
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Äntligen ett täcke som passar!
Trodde aldrig att jag skulle hitta ett täcke som passar min häst! Han är 125 lång, men jag tog 135 eftersom det aldrig funkat med 125. Hade kunnat ta ett 125! 135-täcket sitter ändå hundra gånger bättre än något jag testat tidigare och han trivdes direkt :) Glider inte ner över bogarna och ligger stilla även vid friska vintervindar. Kunde till och med använda bensnören, och behövde inte ens ställa in spännena! Har hållit bra hittills och toppen att den tjockaste delen är där han behöver det (över ryggen).
Han är 152 hög, 125 lång, mycket runt bröst och kraftiga bogar. Ej rakad, men har inte varit fuktig under täcket trots att det är 300g (=andas bra).
Blir ett regntäcke längre fram!
Trevligt hjälpsamt bemötande.
Trevligt hjälpsamt bemötande.
Bra passform på täcket till rund ardenner.
Snabb leverans och fin vara!!
Mycket bra företag!
Bra snabb servise och trevlig personal
Bra snabb servise och trevlig personal. Samt mycket bra täcken.
Snabb service och varorna är precis som…
Snabb service och varorna är precis som dom beskrivs.
Snabb leverans och superfint täcke med…
Snabb leverans och superfint täcke med bra passform! Rekommenderas
Jag blev så nöjd med mitt köp av…
Jag blev så nöjd med mitt köp av hästtäcke. Det passade bra till min frieser som är stor och grov.
Perfekta täcken och bra kundservice.
Jättebra snabb service
Beställde 2 st vintertäcken för breda…
Beställde 2 st vintertäcken för breda hästar och de passade perfekt. Snabb och bra service
Bra produkter och snabba leveranser.
Bra passform på storväxta hästar.
Allt va bra, fina grejer å snabb leverans!
Rymlig och jättebra passform på täcken…
Rymlig och jättebra passform på täcken med halvhals. Bra kvalité, och extra pluss för reflexen i kantbandssömmarna.
Riktigt fin service och snabb leverans
Riktigt fin service och snabb leverans. Kvaliteten på produkten är 100%
Viktigt att tänka på med reflextäcke, är att dom är stora i storlek
Ok täcke men inte mer än så
Ok täcke men inte mer än så. Har tidigare mailat med företaget men de svarar inte vilket jag tycker är rätt dåligt.

nischhast.se からの回答
Trustpilot エクスペリエンス