BestÀllde en herrjacka för ca 550 kr (sv). Det som jag har fÃ¥tt Àr minst sagt en pinsam kinesisk kopia som de troligen inte betalade mer Àn 15 kr/st, om ens det. Den Àr ju sÃ¥ pass dÃ¥lig att jag nÀsta... ãã£ãšèŠã
Laaang leveringstid 10-12dage, det var fÞrst da jeg tog kontakt jeg fik at vide der ville gÃ¥ 10-12 dageð. Kvalitet: (Kina vare.. mÃ¥ske temu ð )
Jeg bestilte et par sko som skulle vÊre ortopÊdiske sko. Jeg modtager dem og kan se det er en sko fra temu/shein! Hvor skoene koster 50-70 kr derinde! Jeg har givet 265 kr pÃ¥ tilbud! PrÊcis magen til!... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fake företag, varning, handla inte hos annas-butik.se!!!
BestÀllde en herrjacka för ca 550 kr (sv). Det som jag har fått Àr minst sagt en pinsam kinesisk kopia som de troligen inte betalade mer Àn 15 kr/st, om ens det. Den Àr ju så pass dålig att jag nÀstan skÀms att lÀmna den på Myrorna som gåva. Troligen blir den kasserad.
FAKE
Fake hjemmeside min ordre var i et helt andet materiale og stÞrrelsen passede overhovedet ikke. Stoffet var også i stykker og man kunne ikke sende pakken retur
Varen svare ikke til det de reklamereâŠ
Varen svare ikke til det de reklamere for, ð¡ð€¬
Falsk reklame
På ingen måde de produkter som er på hjemmesiden, som man får tilsendt. Billig lavet i Kina
Total dårlig side
Total dårlig side. Meget lang leveringstid og mine sko blev ikke sendt hjem men til en MENY. Bestilte dem en str stÞrre som jeg blev anbefalet. Men stadig alt for små. Har skrevet at jeg gerne vil sende tilbage og have mine penge retur. De skriver det kan blive dyrt for mig da de skal sendes tilbage til et andet land. Men at de gerne vil guide mig hvis jeg stadig vil. KÞb ikke noget fra dette mega dårlig sted.
Hvis du kan lide ting fra Kina
Hvis du kan lide ting fra Kina er dette den helt rigtige sted at handle.
Du får dine varer efter lang tid. Og kvaliteten er helt i bund. Er slet ikke som beskrevet.
Hold jer vÊk herfra.
Bukser
Min veninde bestilte bukser der fra til mig der fra det var slet ikke denim som de er reklameret for og hvis du er bare en lille smule over dem ânormaleâ hÞjde sÃ¥ er de nok for kortet de er alt for smÃ¥ i stÞrrelsen. Hvis i vil have noget ud af jeres penge sÃ¥ lad vÊr med at kÞbe det fra!
Laaang leveringstid 10-12dage
Kvalitet: (Kina vare.. mÃ¥ske temu ð
Dårligeste kÞb til dato!
Jeg bestilte et par bukser og der gik 100 år fÞr jeg fik dem. De var SLET ikke som på billedet og det skulle forestille at vÊre denim men var de tyndeste stof bukser. Jeg bestilte i en S og kunne ikke engang få dem op over benene. Bruger normalt xs, men bestilte i en S fordi jeg ville have dem lidt baggy. Har aldrig i mit liv modtaget noget så skuffende og dårligt. Virkelig aldrig kÞb derinde! Sheins kvalitet er 1000 gange bedre end det der
Styr unna!
Styr unna!! Bare tull. DÃ¥rlig kundeservice og varene kom aldri i posten.
Jeg bestilte et par sko som skulle vÊreâŠ
Jeg bestilte et par sko som skulle vÊre ortopÊdiske sko. Jeg modtager dem og kan se det er en sko fra temu/shein! Hvor skoene koster 50-70 kr derinde! Jeg har givet 265 kr på tilbud! PrÊcis magen til! Deres billeder er billeder som er taget på temu/shein siderne.. aldrig kÞb derinde!
SVINDEL PAS PÃ
SVINDEL PAS PÃ
Jeg har kÞbt en kjole, den er det vÊrste Wish l.... Og da jeg vil returnere den, får jeg en smÞre om bÊredygtighed og Co2.
Jeg kontakter Kontant
Jeg fik aldrig min ordre eller minâŠ
Jeg fik aldrig min ordre eller min penge tilbage
Ren svindel og dårlig service
1* er for meget at give, hvis i spÞrger mig! Jeg vil Þnske, at jeg har lÊst på folks anmeldser fÞr jeg handlede derind. Jeg bestil en sko, som jeg aldrig har modtaget. det er nu snart en mdr siden, og har hverken fået den sko eller pengen til retur. Der er ingen tlf til at rÊkke ud, og jeg har gentagede gang bedt om via email om at få min penge i retur, men de forsÊtter med 'vi beklager/ vi kigger på sagen' BS! Det er uden tvivl den dårligeste service, jeg nogensinde har oplevet. Rà DER ALLE AT UNDGà DET Sà KLADT ONLINE BUTIK!!!
Temu skrald og svindel i skylder migâŠ
Temu skrald og svindel i skylder mig penge nu skal nok finde ud af hvor i holder til i skal lukkes ned meget hurtig ð¯
Kunststof
Stoffet min kjole er syet af er ikke hÞr som lovet men det samme stof man laver fastelavns tÞj af. Ren tynd kunststof ð¡ umulig at sende retur.
Kan ikke anbefales
Jeg er skuffet over jeres service
Jeg er skuffet over jeres service. Den e-mail i har oplyst til returnering af vare fungere ikke, i oplyser denne e-mail på både ordre og jeres hjemmeside. Denne e-mail er den eneste måde i henviser til ift. at kunne kontakte jer som online butik.
Jeg fik afvise ved betaling af min bank at Bankens Þvrige kunder har oplyst at de har haft dÃ¥rlige oplevelser med jer som onlinebutik sÃ¥ min bank vil ikke lade min oste gÃ¥ igennem i fÞrste omgang. Nu forstÃ¥r jeg grunden til det,- ogsÃ¥ lige pÃ¥ falderebet finder jeg sÃ¥ ud af at jeres Bikinier fÃ¥es pÃ¥ Temu til 200kr mindre en det jeg skal give, belÞbet er sÃ¥dan set ligegyldigt men det forventes af en dansk hjemmeside at min ânye bikiniâ ikke er fra Temu. Ville jeg bestille noget fra Temu havde jeg jo gjort det fra starten,- da alle kunder ved at tingene fÃ¥s billigere der men jeg valgte jer som dansk hjemmeside og forventede, at den vare i solgte mig, ikke var en âTemutingâ men levede op til danske standarter.
Det er umuligt og sende retur
Det er umuligt og sende retur. Det er en fusker side. Aldrig kÞb derfra.
Jeg har i flere dage kÊmpet med at returnere min vare. De vil have jeg beholder varen og vil give mig 15% . Jeg skriver nej tak jeg vil returnere. Og du skal betale meget dyrt for at returnere til udlandet igen. Ãv
Har fået min vare efter 1 og 1/2 uge
Har fået min vare efter 1 og 1/2 uge. Det så fint nok. Men kunne ikke spore min pakke og skrev til dem uden respons. Men har så fået min pakke i dag og billedet på deres hjemmeside lever over hovedet ikke op til det man får og til den pris. Min pakke var også sendt fra et andet land og tÊnker det må vÊre Kina. Er skuffet over jeg hoppede på den svindel side og til den pris.