レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Absolut utrovÊrdigt. IKKE dansk. Har ikke her i april 2026 modtaget varen, som blev bestilt i januar 2026. KÞbsbelÞbet blev trukket straks - tre mÃ¥neder efter betaling, og stadigt ingen vare trods ads... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Trods navnet har firmaet intet med Danmark at gÞre. Intet cvr nummer. Fotos i annoncerne gÃ¥r igen i flere tilsvarende webshops som ofte har danskklingende navne. Pengene trÊkkes med det samme,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hvis jeg kunne, ville jeg give minusstjerner. Jeg lÊste desvÊrre ikke trustpilot, inden jeg sendte min bestilling, bagefter var det desvÊrre for sent, og firmaet var hurtige til at tage betalingen.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg sÃ¥ en annonce til meget nedsat pris pÃ¥ en hvis bluse. SÃ¥ bliver man mistÊnksom. SÞgte bÃ¥de firma og trustpilot. Det lÞd godt. Blusen som forventet. Leveringen tog en uges tid, men der kom hele t... もっず芋る

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Absolut utrovÊrdigt

Absolut utrovÊrdigt. IKKE dansk. Har ikke her i april 2026 modtaget varen, som blev bestilt i januar 2026. KÞbsbelÞbet blev trukket straks - tre måneder efter betaling, og stadigt ingen vare trods adskillige skriftlige henvendelser!

2026幎1月26日

Pas på.

Pas på.. kÞb ikke hos Annecopenhagen. Bestilte et par stÞvler til kr. 500.00, efter lang tid modtog jeg et par plastik stÞvle. Svarer på ingen måde til det de lover. Pengene blev trukket fra konto flere dage fÞr stÞvlerne blev leveret.
Har flere gange skrevet til dem efter en retur seddel, men hÞre intet. KØB IKKE HOS DEM. TEMU kvalitet ;(

2026幎2月2日
5぀星のうち1の評䟡

stÞvlerne svare ikke til det lovede

Jeg har kÞbt et par stÞvler til 500 kr. men de svarer ikke til det lovede, jeg har forsÞgt at skrive men de svarer ikke, på min henvendelse, jeg Þnskede at returnere, men kan ikke da jeg ikke ved hvor jeg skal sende dem hen, eller om jeg kan få pengene tilbage

2026幎1月2日
5぀星のうち1の評䟡

PAS PÅ med at handle her

PAS PÅ!!! Tror desvÊrre dette er et Kina snyde firma.
Minder mig om “Nielsen Copenhagen” Hvor jeg blev snydt for 3 mdr. siden. KÞbte en taske, som kom efter lang tid og ikke var den jeg havde bestilt. DÃ¥rlig kvalitet. Ingen respond fra firmaet.

2025幎9月30日

Umulig returnering

Jeg forventede, at jeg kunne returnere min vare. Jeg har skrevet til deres mailadresse to gange og får intet svar. Der var heller ikke nogen returneringsoplysninger i pakken, da jeg modtog min bikini.
I Þvrigt er bikinien af dårlig kvalitet uden elasticitet, som man ellers ville forvente af en bikini - og så var det ikke engang billig. Alt i alt en helt en dårlig handelsoplevelse, som jeg på ingen måde kan anbefale!

2025幎9月1日
5぀星のうち1の評䟡

Absolut 0,0 nul stjerner.

Absolut 0,0 nul stjerner.

Fup og svindel. KÞbte en super pÊn cowboyjakke troede jeg.
Da jeg modtog jakken var det lÊrred, den var vind og skÊv. Sjovt nok indpakket i samme emballage som “SHEIN” blot med Anne-Copenhagen pÃ¥.

Kundeservice via mail svarer ikke på returnering og i det hele taget.

2025幎9月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス