mai / by Ann Mari Mai | Skrædderi & Systue レビュー

TrustScore 5段階評価の1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Skulle have skiftet lynlås i en helt ny trøje, dyr trøje hvilket jeg gjorde opmærksom på. Fik min trøje totalt ødelagt med skæve syninger, den ene side var trukket længere end den anden i lynlåsen o... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Jeg vil tro at mindre opgaver kan løses tilfredsstillende, men at få syet en brudekjole eller lign. kan jeg bestemt ikke anbefale. Min brudekjole blev et meget frustrerende forløb. Og selvom vi starte... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

Den webshop der omtales er ikke længere på domænet, der virker til at være kuppet et nogle andre som i stedet bruger det til artikler om biler. Ved ikke om hun i det hele taget stadig er aktiv, d... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Afleverede en frakke der skulle syes godt ind alle steder. Fik af vide at det ville koste lidt og at jeg ville blive kontaktet med pris. Det blev jeg ikke og da jeg hentede den, fik jeg af vide at... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 紳士衣料店
  2. ベビー用品店
  3. 仕立て屋
  4. ウェディング サービス
  5. 婦人服店

さまざまな外部ソースから提供された情報

mai / by Ann Mari Mai er et lille, personligt skrædderi og systue på Amager i København. Vi startede i 2006 under navnet PrivilegiuM Brudekjoler, hvor vi primært satsede på brudekjoler og festkjoler til pluspiger. Idag skræddersyr vi meget mere end det. Vi tilbyder blandt andet: Skræddersyede brudekjoler Skræddersyede brudepigekjoler Skræddersyede konfirmationskjoler Dåbskjoler Dåbstøj Skræddersyede festkjoler Skræddersyede dimittendkjoler Accessories Til manden (gom / gæst / business): Skræddersyede jakkesæt / habitter (med og uden vest) Skræddersyede skjorter Skræddersyet smoking Skræddersyet kjole & hvidt - sæt Skræddersyede frakker Vi tilbyder også Skræddersyede jakkesæt til kvinder (med bukser eller nederdel) Udover det tilbyder vi: Professionel måltagning Tilretninger Omforandringer Reparationer af tøj Hos mai / by Ann Mari Mai sætter vi en ære i at yde god service - som i gamle dage, hvor kunder blev behandlet som mennesker og ikke som omvandrende pengeautomater. Skal du have et skræddersyet sæt tøj er du med i hele forløbet, og bliver naturligt opfordret til at sige din mening undervejs i processen. På den måde kan vi forventningsafstemme opgaven og undgå misforståelser. Så kom trygt ind til en personlig konsultation, og hør hvad vi kan gøre for dig. Du kan også bestille skræddersyede jakkesæt, skjorter, frakker mv., i vores webshop. Vi glæder os til at høre fra dig.

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

Mange små fejl

Jeg kan ikke anbefale Ann Mari Mai skrædderi.

Da jeg prøver tøjet til første prøvegang, er skjorten syet 5 cm for kort om brystet og derved umulig at bevæge sig i. Bukserne er endsige også meget stramme og jeg frygtede for at revne dem når jeg rejste og satte mig ned. Låsen til at knappe bukserne var stor og klodset og bukseknap-skjuleren bulede ud og så på ingen måde elegant ud.
Jakken havde også problemer med at være for stram om brystet og når jeg havde den på og slappede af kunne man se den var i "spænd" om min krop.

Alt dette blev så forsøgt rettet vha diverse sy-tricks, men det blev kun afhjulpet en smule. Fx var knapperne i skjorten blevet flyttet tættere på skjorte kanten, men det kunne nu ses at skorte-folden ikke længere dækkede helt. Låsene i bukserne var forsøgt klemt ind, men uden det store resultat. Altså en ommer.

I anden runde er knapperne på skjorten blevet flyttet tilbage, og skuldersømmen sprættet op og syet mindre for at give mere plads - det hjalp, men man kunne tilgengæld tydeligt se resterne af syningen på skjorten. Låsen på bukserne skiftet til en ny og mere elegant - det var fint nok. Jakken var blevet syet ud omkring maven, men det afhjalp ikke spændingen omkring brystet.

Jeg havde sættet på første gang til mit eget bryllup, men allerede første gang min brud og jeg blev kaldt under bordet for at kysse sprang den ene lås i bukserne. Den var blevet syet på så den tog alt trykket istedet for at fordele det mellem de to låse..

Så jeg fik et jakkesæt jeg måtte komme forbi 4 gange før det næsten passede - men med ar fra rettelserne og så gik det op første gang jeg brugte det.

Det er ikke det jeg forventer når jeg køber et skræddersyet jakkesæt.

2016年10月12日
mai / by Ann Mari Mai | Skrædderi & Systue ロゴ

mai / by Ann Mari Mai | Skrædderi & Systue からの回答

Kære kunde,

Jeg er oprigtig ked af den oplevelse du har haft hos os. Som udgangspunkt er der altid 1-2 prøvninger / tilretninger, når man får syet et jakkesæt, men i dit tilfælde blev det til lidt mere, hvilket selvfølgelig var beklageligt. Vi tager personlig kontakt til dig indenfor 24 timer, således at vi kan finde en løsning.

Skrædderi & Systue
mai / by Ann Mari Mai

5つ星のうち5の評価

Besværlig brudekjole intet problem for ann mari mai!

Jeg skulle have lagt min brudekjole op og lagt kjolen ind i taljen. Jeg havde været hos en anden skrædder først som havde sagt den ikke kunne lægges ret meget ind i taljen, hvilket jeg havde brug for. Så jeg var noget nervøs da jeg præsenterede min kjole overfor Ann. Det var dog ikke noget problem for hende. Med hendes afslappede smilende personlighed fortalte hun hvad hun ville gøre og hvad sagt blev gjort....til perfektion! For mig vendte hun en bruds mareridt til at føle sig som en prinsesse. Og det er endda til yderst rimelige priser! TAK til ann mari mai for proffesionelt arbejde og hyggelige sessioner.

2016年9月22日

Super god service

Jeg havde en udfordring, at et dyrt, lækkert bælte, var for kort, og der skulle kortes af i den ende hvor spænde var. Ann Mari havde mulighed for at gøre det med det samme, så jeg fik lejlighed til at se hvordan hun gjorde det, og 10 min. senere var jeg afsted. Helt fantastisk :-)

2016年9月11日
5つ星のうち4の評価

Fantastisk hurtig service

Kan kun anbefale Mais Systue.
Dejlige professionelle og effektive mennesker.
Kom med 3 brudepigekjoler og var presset i tid da jeg havde 10 dage til brylluppet skulle stå. Ingen problemer med at finde tid og jeg er glad for det resultat jeg har modtaget tilbage.
Tak for i er med til at fuldende mit bryllup og jeg kører gerne fra Køge for at bruge jer igen.

2016年8月25日

Fantastisk "service"!

Jeg fik anbefalet Ann Mari af den butik, hvorfra jeg købte min brudekjole, nemlig Panayotis. Ann Mari skulle flere gange have arbejdet med deres kjoler. Ann Mari og hendes assistent var så søde og hjælpsomme. Selv da min kjole havde ændret sig, var krympet, da den kom fra rens forsikrede de mig om, at vi nok skulle få kjole fikset til tiden. Og ganske rigtigt! Smuk blev den igen! <3
En dag skal Ann Mari helt sikkert sy min brudekjole om til dåbskjole!
Mange hilsner Louise

2016年8月24日

Flot arbejde,

Vi har lige modtaget vores dåbskjole, hvor der var blevet broderet vores datters navn i- sikke et smukt stykke håndværk der er blevet udført.

Rigtig god stemning i deres lille lokale og samtidig god service.

2016年8月23日

Hurtigt og pænt

Min mand skulle have lagt sine bukser op inden en forretningsrejse med meget kort varsel, og det blev klaret uden problemer. Tak for god service:-)

2016年8月23日
5つ星のうち5の評価

Dejlig service og god kvalitet

De er super søde hos mai / by Ann Mari Mai, der var lidt sommerferie periode da jeg skulle have ordnet mit tøj, men det blev alligevel leveret præcist til tiden og som bestilt.

2016年8月3日
5つ星のうち5の評価

Pænt håndværk og god service

Jeg var super tilfreds med reperationen af min nederdel og min søns shorts.

God og meget imødekommende betjening, som fortalte hvad der kunne gøres ved tøjet og fortalte en pris.

Det blev lavet hurtigt og pænt!

Tak for det.

2016年7月21日