Umuligt at komme i kontakt med!
Har skrevet 3 gange om at sende en vare retur har overhovedet ikke fået svar. Så den tillid de reklamerer med er langt vÊk.
Umuligt at komme i kontakt med!
Kvaliteten af produktet er alt for ringe og svarer ikke til det man forventer af billederne!!
Har skrevet til support men får ikke svar!!
Kan ikke finde returlabel nogen steder!!
Under Refusionspolitik på deres hjemmeside får man oplysninger om GDPR!?!
Virkelig dårlig kundeservice. Produktet er af meget ringe kvalitet. Det er på ingen måde pengene vÊrd.
Ventede for det fÞrste lang tid pÃ¥ varen og havde i den periode skrevet flere mails til dem uden at fÃ¥ svar. SÃ¥ kom kjolen! Men grotesk oplevelse at Ã¥bne pakken! Kjolen er ikke i nÊrheden af at ligne det produkt jeg havde bestilt!! Billigt udseende, ugenkendeligt materiale og komplet andet design end pÃ¥ hjemmesidens billeder!!! Lignede noget til en 10âer fra Temu! Har bedt om refusion da de jo lover 30 dages gratis returret - men har fortsat ikke hÞrt fra dem. Skandale!
Har bestil en kjole den 1.4 kom den 22-4
Ordre nr 2687 skriver flere gange efter en retur label får bare en ny hjemmeside
Ingen tlf nr ?? Ved ikke hvad de har tÊnkt sig
Har skrevet 2 gange ang min ordre jeg ikke har modtaget, men har intet svar fÃ¥etð
Du kan lige så godt handle direkte med Temu. Dette er bare en af de sider som videreformidler varer derfra og tager sig godt betalt. Kvaliteten af det tÞj du får er ligeså ringe og svarer ikke til beskrivelsen. Der er ingen mulighed for retur, ingen fÞlgeseddel eller anden dokumentation med pakken, ingen bekrÊftelsesmail på kÞb, ingen faktura.
Dette er IKKE en rigtig butik i KÞbenhavn. Billederne er AI-genereret.
Tog chancen efter et opslag pÃ¥ fb. Hjemmeside var ok, mail adresse ok. CVR ok. Ingen anmeldelser pÃ¥ trustpilot - men mit ordre nr var 2630⊠firma stiftet i 2026 Var afklaret med at jeg mÃ¥ske ville miste mine 380,- MEN har modtaget min bestilling i dag ðð» bestilte 22. Marts, og levering mellem 5-14 dage, sÃ¥ alt er som lovet. (Men var ikke klar over det var en Kina vareâŠ) Maeryn⢠â Elegant chiffonsÊt - Ok ifh til pris og annonce. Top passer fint, buks lidt smal i lÃ¥rvidden.