Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb 2 x posture shirts besteld enna het dragen van 1 ervan kwam ik erachter dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had. Dit gemeld en aan Anodyne waarbij ik aangegeven heb dat ik de gedragen... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Eerste aankoop: elastisch hemd is zeer goed. En helpt mij bij rugproblemen. Laatste was minder: gordel laat snel los en geeft minder steun dan verwacht. Tevens grote onduidelijkheid omtrent beloofde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Er waren wat problemen, maar dit bedrijf doet er werkelijk alles aan om issues op te lossen. Naast uitstekende kwaliteit shirts dus ook 100% betrouwbare en bijzonder zorgzame customer care. Hulde, en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb onlangs een houdingsbeha en een houding shirt gekocht en ik ben erg tevreden met het resultaat! Beide producten doen echt wat ze beloven. Ze helpen effectief om mijn houding te corrigeren... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ショッピング・ファッション

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via 020 - 262 2008 of info@anodyne.nl

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 70ä»¶

レビュヌを曞く

Sluiting Topje

De correctie zelf van het topje werkt perfect. Maar de haakjes sluiting is nogal een gepriegel, zeker als je fijn motoriek van je handen door de leeftijd iets afneemt.

2023幎7月30日

5぀星のうち4の評䟡

Snelle service. Kwaliteits product.

Ik ben tevreden met mijn houdingcorrigerend T-shirt. Het pasvorm is goed. Het dragen van de T-shirt voor kortere periodes gaat prima: bij gebruik voor langere periodes krijg ik last van veel transpireren. Misschien moet ik wachten totdat het weer wat koeler wordt.

2023幎7月23日

Leeftijd 10jaar teruggezet

Door het flexibele “harnas” is mijn conditie en leeftijd 10jaar teruggezet. Zodra ik het harnas omdoe is de pijn tijdens het lopen verdwenen en kan ik meer dan gemakkelijk 12000 stappen zetten. Lichaam voelt als 10jaar jonger. Levering is supervlot.

2023幎7月30日

5぀星のうち3の評䟡

Shirt gekocht met maat X op

Shirt gekocht met maat X op aanwijzingen van de site. Paste totaal niet en is weer retour. Jammer.

2023幎7月23日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Het spijt ons dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. Desondanks waarderen we het dat u het een kans heeft gegeven. We wensen u een prettige zomer toe.

5぀星のうち4の評䟡

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, snel verwerkt en snelle levering. Goede kwaliteit en het product werkt goed. Prima

2023幎7月17日

5぀星のうち1の評䟡

stuurt geen factuur

2023幎3月23日

Hallo,

Het spijt me te horen dat je geen factuur hebt ontvangen. Hoewel we honderdduizenden bestellingen zonder problemen versturen, kunnen er soms onverwachte situaties optreden. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Zij kunnen je zeker verder helpen met het verstrekken van een factuur.

5぀星のうち3の評䟡

Redelijk snel geleverd maar hoe lang

Redelijk snel geleverd maar hoe lang duurt het voor dat het geld gestort wordt??

2023幎6月25日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Bedankt voor uw feedback.

We ontvangen retourzendingen binnen 14 werkdagen en het geld wordt meestal binnen 3 dagen na ontvangst van het pakket teruggestort.
Je ontvangt van ons een e-mail met een bevestiging van het retourproces.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt over dit proces :)
Met vriendelijke groet uw Team Anodyne

Goede ervaring

Prima service en producten van goede kwaliteit

2023幎6月18日

5぀星のうち1の評䟡

communicatie slecht

Een artikel was niet goed .
Een ander artikel hadden ze de verkeerde gestuurd .
Wou eerst dan maar mijn geld terug maar toen heb ik gemaild dat ik dat artikel dat ze verkeerd hadden gestuurd toch maar voor het goede artikel wou ruilen .Kreeg een mail terug dat het geen probleem was en dat ik dat kon ruilen. Weer verkeerd gegaan al mijn geld terug en geen ruiling dus nu heb ik nog niks en onder tussen zijn we vier weken verder .
Nu bestel ik maar niet meer.

2023幎6月18日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Bedankt voor uw beoordeling, we willen hier in de toekomst rekening mee houden.

Het spijt ons dat er een misverstand en heen en weer gedoe was met uw bestelling. We streven er natuurlijk naar om altijd de beste service te bieden en elke bestelling en situatie correct af te handelen en zullen dit zeker in gedachten houden bij nieuwe bestellingen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je ooit vragen hebt.

5぀星のうち5の評䟡

Super fijne shirts voor buik lymfe oedeem.

Kleding wordt netjes en snel geleverd. Goede informatie, ook over de zending. Ik heb lymfe vocht oedeem. Met name in de bovenbenen en buik. Voor de benen heb ik aangemeten compressie sokken en broek. Ik gebruik de shirts om de compressie voor de lymfe vaten ook naar boven toe goed te reguleren. De lymfe oedeem specialist is ook zeer enthousiast over de shirts.

2023幎6月25日

Heel goed

Heel goed, zit prima.
Wel best prijzig want eigenlijk moet je er meerdere hebben.

2023幎5月21日

Geweldig shirt

Ik had niet verwacht dat het shirt zoveel zou helpen. Wel op moeten bouwen maar als ik het aan heb voel ik meteen meer stabiliteit, en daar had ik het voor nodig. Ik raad dit shirt aan!

2023幎4月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス