Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb 2 x posture shirts besteld enna het dragen van 1 ervan kwam ik erachter dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had. Dit gemeld en aan Anodyne waarbij ik aangegeven heb dat ik de gedragen... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Eerste aankoop: elastisch hemd is zeer goed. En helpt mij bij rugproblemen. Laatste was minder: gordel laat snel los en geeft minder steun dan verwacht. Tevens grote onduidelijkheid omtrent beloofde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Er waren wat problemen, maar dit bedrijf doet er werkelijk alles aan om issues op te lossen. Naast uitstekende kwaliteit shirts dus ook 100% betrouwbare en bijzonder zorgzame customer care. Hulde, en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb onlangs een houdingsbeha en een houding shirt gekocht en ik ben erg tevreden met het resultaat! Beide producten doen echt wat ze beloven. Ze helpen effectief om mijn houding te corrigeren... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ショッピング・ファッション

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via 020 - 262 2008 of info@anodyne.nl

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 70ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Ik werd op de hoogte gehouden.
Het shirt valt inderdaad iets strak, echter het moet ook zijn werk doen.

2024幎2月29日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Bedankt voor uw beoordeling, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de service.

Het shirt zit in het begin erg strak, maar zou met een paar cm ook losser moeten worden en zich na verloop van tijd naar je lichaam vormen :)
Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail of telefoon!

Het artikel zich goed .

Het artikel zich goed .
25-3-2024 Hij geeft me voldoende ondersteuning .

2024幎2月26日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Bedankt voor je positieve woorden, we hopen dat het product je de nodige ondersteuning geeft!

Fijne bh

Ik heb twee correctie shirt en 1 correctie bh. Shirts kan ik niet de hele dag aan want dan krijg ik te veel last van mijn rug. Bh is geen probleem. Erg fijn 👍

2024幎2月15日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Bedankt voor je feedback, we stellen het op prijs! We zijn blij om te horen dat de beha je de nodige ondersteuning biedt.
Als je ooit vragen hebt over het product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden was met ons vermogen om het probleem op te lossen. We hopen dat het product je de ondersteuning geeft die je nodig hebt!

5぀星のうち5の評䟡

Er was een foutje opgetreden maar heb

Er was een foutje opgetreden maar heb het toch later gekregen goede service

2024幎2月5日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Bedankt voor je feedback!

Prima levering

Prima levering, fijn shirt

2024幎2月1日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Bedankt voor uw positieve feedback, we stellen het zeer op prijs en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de service en de producten :)

5぀星のうち4の評䟡

Goede spullen onduidelijk waarom het

Goede spullen onduidelijk waarom het drie dagen langer heeft geduurd voor de levering

2024幎1月10日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Bedankt voor uw positieve beoordeling, dat waarderen we! Het spijt ons dat de levering laat was. Als je ooit vragen had over je bestelling kun je ook direct contact met ons opnemen, dan kunnen we het met de post bekijken :)

High quality

High quality, good price, fast delivery

2024幎1月8日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Thank you for your positive feedback, we really appreciate it and are happy to hear that you have been satiesfied with the service and products :)

5぀星のうち4の評䟡

Het bestelde en geleverde product

Het bestelde en geleverde product voldoet aan de verwachtingen. Ook de levering daarvan is zoals beloofd gegaan.

2024幎1月2日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat uw bestelling goed is doorgekomen en dat u tevreden bent met het product.

Top klantenservice

Klantenservice is erg goed en heel vriendelijk hebben erg goed geholpen. De retour die ik stuurde kwam niet aan bij hun, maar hebben ze netjes opgelost.

2023幎11月23日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Bedankt voor je positieve feedback, we zijn erg blij om te horen dat we je hebben kunnen helpen en een goede oplossing hebben kunnen vinden.

We hopen dat de producten u de nodige ondersteuning bieden! :)

5぀星のうち3の評䟡

It is effective for back pain

It is effective for back pain, but loosens up towards the neck after a while.

2023幎12月27日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Thank you for your feedback, we take it to heart. Depending on the product we recommend specific hours of use so this does not happen.

If you have any questions about this don't hesitate to reach out via mail or phone: https://www.anodyne.nl/pages/contact

uitstekende producten die ondersteunen

uitstekende producten die ondersteunen en niet irriteren. ik heb inmiddels 2 shirts, boven en onderrug brace (afhankelijk van activiteit te dragen en ben zeer tevreden

2023幎12月21日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat het shirt aan je wensen en verwachtingen voldoet! :)

Prima artikel

Prima artikel, snelle verzending, gewoon tevreden. 👍🏻

2023幎11月29日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback. We stellen dit zeer op prijs! :)

The best quality ever

I am very happy and satisfied with the posture corrector we bought. Me and my wife use it every day and it is so comfortable and healthy. You can use it at home, in the car, and office. It is not visible under your clothes at all. It improves your posture and makes you stand very cool and proud!

2023幎11月23日

Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding からの回答

Hi Ali, thank you for your positive feedback! We are thrilled to hear that you and your wife can get the needed support from our products!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。