Antivirus.EU レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Al jaren klant bij antivirus.eu. Ze zijn goedkoper dan andere websites die Microsoft personal aanbieden. Wanneer je tijdens de installatie alle stappen volgt is het super gemakkelijk om je account... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ze sturen een persoonlijk aanbod met €5 korting op Bitdefender, met een bestellink. Alleen werkt die link niet. En op een klacht bij Klantenservice reageren ze niet binnen termijn. Slordig. Reactie... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Het bestellen online ging makkelijk, het betalen ging makkelijk en de installatie ging makkelijk. Dus ik zeg echt TOP dit!!!

5぀星のうち5の評䟡

Ieder jaar bestel ik McAfee antivirus. Veel goedkoper dan bij de automatische verlenging van McAfee. Niet vergeten die automatische verlenging uit te zetten. Via de link en duidelijke informatie is... もっず芋る

䌁業情報

Antivirus.EU に぀いお

圓該䌁業による蚘述

• ✔ Eerlijk advies / Honest advice / Ehrliche Beratung
  • ✔ Directe levering / Instant delivery / Sofortige Lieferung
  • ✔ 100% legitieme licenties / 100% legitimate licenses / 100% legitime Lizenzen
  • ✔ Persoonlijke hulp van experts / Personal support / Persönliche Hilfe von Experten

🇳🇱 Nederlands

Antivirus.EU maakt digitale veiligheid simpel en betrouwbaar. Geen verwarrende termen, geen vage beloftes, maar duidelijke uitleg, advies en hulp van echte experts. Licenties zijn 100% legitiem en worden direct geleverd met certificaat van echtheid.

• 📌 Onafhankelijk advies, passend bij jouw situatie
  • 📌 Altijd up-to-date tegen virussen, ransomware en phishing
  • 📌 Persoonlijke installatiehulp en veiligheidsscans
  • 📌 Directe digitale levering, zonder wachttijd

🇬🇧 English

Antivirus.EU makes digital security simple and reliable. No confusing terms, no vague promises, just clear guidance, honest advice, and support from real experts. All licenses are 100% legitimate and come with a certificate of authenticity.

• 📌 Independent advice tailored to your needs
  • 📌 Always up-to-date against viruses, ransomware, and phishing
  • 📌 Personal installation support and security scans
  • 📌 Instant digital delivery, no waiting time

🇩🇪 Deutsch

Antivirus.EU macht digitale Sicherheit einfach und zuverlÀssig. Keine verwirrenden Begriffe, keine vagen Versprechen, sondern klare Beratung und UnterstÌtzung von echten Experten. Alle Lizenzen sind 100% legal und werden direkt mit Echtheitszertifikat geliefert.

• 📌 UnabhÀngige Beratung, zugeschnitten auf deine Situation
  • 📌 Immer aktuell gegen Viren, Ransomware und Phishing
  • 📌 Persönliche Installationshilfe und Sicherheits-Checks
  • 📌 Sofortige digitale Lieferung, ohne Wartezeit

Betrouwbare service en persoonlijke hulp van echte experts – al meer dan 10 jaar ervaring in Nederland en België

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 277ä»¶

レビュヌを曞く

Duidelijkecwebsite

Duidelijkecwebsite, goede prijskwaliteit. Wat ik miste was de informatie hoe je onder een vast abonnement kan komen

2026幎1月10日

Beste Jan,

Bedankt voor je review! Helaas kan je bij Norton niet onder de automatische verlenging uitkomen. Wel kan je deze direct na activatie weer uitschakelen! Je kunt dit doen door onder ''my subscribtions'' of ''mijn abonnementen het abonnement te beheren en dit uit te schakelen.

Mocht je verder vragen hebben, dan mag je ons een bericht sturen!

Aanrader! TOP!

Alles duidelijk, makkelijk en goedkoop!

2026幎1月7日

Antivirus.EU からの回答

Bedankt voor je geweldige 5-sterren review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze software.

Goed geholpen

2026幎1月7日

Antivirus.EU からの回答

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over onze software en we blijven eraan werken om deze nog beter te maken.

Norton anti virus deluxe
 al jaren

Norton anti virus deluxe
 al jaren hier aangekocht steeds originele versies alles top behalve de prijs.

Steeds even werk om opnieuw te installeren op alle toestellen maar voor dat geld .. totally worth it ;-)

Keep up the good work.

2026幎1月6日

Antivirus.EU からの回答

Dank je wel voor je positieve feedback! Het motiveert ons om steeds beter te worden.

5぀星のうち4の評䟡

Gemakkelijk en snel om te installeren.

Gemakkelijk en snel om te installeren.

2026幎1月5日

Antivirus.EU からの回答

Wij stellen uw 4-sterrenbeoordeling zeer op prijs! Uw suggesties helpen ons om ons te verbeteren en hopelijk de volgende keer die 5e ster te verdienen.

Perfetto

Tutto ok. Perfetto

2026幎1月5日

Antivirus.EU からの回答

Grazie mille per le 5 stelle! Apprezziamo enormemente la tua fiducia nel nostro prodotto.

Goedkope virusscanner.

Je koopt hier een goed werkende virusscanner van een gerenommeerd merk voor een fractie van de prijs van een verlenging bij dat merk zelf.
Elk jaar even een nieuwe licentie kopen (= kleine moeite) bespaart je flink geld (= lekker meegenomen).

Antivirus.EU からの回答

Dank je wel voor het delen van je ervaring! Fijn dat je tevreden bent, we blijven onze software verder optimaliseren.

Antivirus.EU からの回答

We zijn blij dat je onze software prettig vindt! We kijken altijd hoe we je 4 sterren kunnen omzetten naar 5.

5぀星のうち4の評䟡

goede en complete antivirussoftware met firewall Gemakkelijk het product kopen en na de

Erg gemakkelijk het product Mcafee Totalprotection aan te schaffen en na de installatie werkt het gewoon goed en is compleet, inclusief de firewall

Antivirus.EU からの回答

Bedankt voor je review! We waarderen je input en werken eraan om je volgende ervaring nog beter te maken.

5぀星のうち5の評䟡

Goeie prijs en service top.

Goeie prijs en snelle en duidelijke service. Ook als ik een vraag heb is er een snel antwoord. Naam is verandert, service niet.

Antivirus.EU からの回答

Super fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze software. Dank je wel voor je review!

Beste prijs!

Beste prijs voor meerdere devices.
Originele McAfee-licentie

Klein minpuntje:
Installatie op 1e device zou -volgens mij- iets gebruiksvriendelijker kunnen.

自発的なレビュヌ

Antivirus.EU からの回答

We waarderen je eerlijke feedback! Ons team blijft verbeteren, en we hopen je binnenkort een 5-sterren ervaring te kunnen geven.

Vlotte installatie.

Vlotte installatie.

2026幎1月1日

Antivirus.EU からの回答

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! We zijn blij dat je tevreden bent en blijven werken aan een perfecte ervaring.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。