レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Aangeboden Software Pakketten via Licono, werken zo Perfect... trouwens die zijn Echt Originele programma's. Vooral die ene Suite van Autodesk, Moet Ik toegeven dat ze werken echt Vlekeloos en Naa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring is, dat wanneer de software niet juist of niet naar wens gaat werken, dat er per omgaande app contact is en dat de bestelde licenties na enkele minuten wel gaat doen waarvoor het bedoel... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア補造販売業者
  2. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Licono is dé betrouwbare webshop voor betaalbare en 100% legale softwarelicenties. Wij zijn officiële reseller van bekende merken zoals Autodesk, Adobe, Microsoft en meer. Bij ons vind je populaire software zoals AutoCAD, Revit, 3ds Max, Adobe Creative Cloud, Photoshop, Illustrator, Office 2021 en Office 365 tegen scherpe prijzen, vaak tot wel 70% goedkoper dan reguliere aanbieders. Wij kopen originele volumelicenties in van bedrijven, instanties of faillissementen en zorgen ervoor dat jij een voordelige, volledig geverifieerde licentie ontvangt. Al onze producten zijn geschikt voor zakelijk gebruik en worden direct na aankoop digitaal geleverd, inclusief heldere installatie-instructies. Zo kun je binnen enkele minuten aan de slag. Licono is trots lid van WebwinkelKeur, wat betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van transparantie, service en betrouwbaarheid. Met duizenden tevreden klanten en een uitstekende klantenservice staan wij klaar om je te helpen voor, tijdens en na je aankoop. Of je nu een freelancer, student, architect of ondernemer bent, bij Licono krijg je premium software zonder het premium prijskaartje. Licono – Slim besparen op software, zonder in te leveren op kwaliteit.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Omgang met persoonsgegevens roept serieuze vragen op, net als de licenties

Via Licono een Adobe-licentie gekocht met de belofte van stabiele toegang. In de praktijk: blokkades, verlies van toegang en een onzorgvuldige omgang met persoonsgegevens met als gevolg dat ik publiekelijk in verband word gebracht met een anonieme review.

Wat het extra zorgelijk maakt: ik ben via mijn privé e-mailadres benaderd over een anonieme review en daarbij publiekelijk bij naam genoemd, terwijl die review niet van mij is. Dat roept serieuze vragen op over hoe er met persoonsgegevens wordt omgegaan.

De door jullie aangehaalde quote “Ik word echt ziek van dat gekanker met jullie elke keer” klopt volledig en daar sta ik nog steeds achter. De manier van communiceren en het uitblijven van een structurele oplossing bevestigt dat alleen maar.

Het is tekenend dat er wél energie gaat naar publieke reacties en privéberichten, maar niet naar het oplossen van terugkerende klachten. Daarnaast stopt communicatie zodra er inhoudelijke vragen worden gesteld.

Alles wijst erop dat reputatie belangrijker is dan het daadwerkelijk oplossen van problemen. Dit is duidelijk jullie verdienmodel.

2026幎4月16日
Licono ロゎ

Licono からの回答

Beste heer Thomas Toonen,

Dank voor uw review.

Voordat wij inhoudelijk ingaan op uw bericht, willen wij eerst duidelijk maken dat wij respectvolle communicatie belangrijk vinden. In uw eerdere berichten gaf u zelf aan:
“Ik word echt ziek van dat gekanker met jullie elke keer.”
Zoals u zelf ook bevestigt, staat u nog steeds achter deze uitspraak. Wij begrijpen dat frustratie kan ontstaan, maar wij verwachten wel een respectvolle omgang richting onze medewerkers. Om die reden heeft destijds een ander team het gesprek moeten overnemen om de situatie professioneel te blijven behandelen.

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad met uw licentie. Zoals eerder aangegeven vallen al onze licenties onder garantie en staan wij altijd klaar om dit soort problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Wat betreft uw opmerkingen over communicatie en persoonsgegevens willen wij benadrukken dat wij hier zeer zorgvuldig mee omgaan. Vanuit onze kant is er enkel gereageerd op basis van de gegevens die bij de bestelling en het contactmoment bekend waren. Er is geen sprake geweest van het bewust koppelen van een anonieme review aan een persoon zonder aanleiding.

Daarnaast willen wij aangeven dat er vanuit ons meerdere keren inhoudelijk is gereageerd en hulp is aangeboden. Na onze laatste reactie hebben wij echter geen verdere terugkoppeling meer via de livechat of e-mail ontvangen. Wij staan uiteraard nog steeds open om dit samen met u netjes op te lossen, u kunt ons altijd bereiken via de livechat of e-mail, en wij helpen u direct verder.

Tot slot willen wij aangeven dat het plaatsen van meerdere reviews over dezelfde situatie niet bijdraagt aan een oplossing. Wij focussen ons liever op het daadwerkelijk oplossen van uw probleem.

Wij staan nog steeds klaar om u te helpen en dit correct af te ronden.

Team Licono

5぀星のうち1の評䟡

Adobe licentie vroegtijdig beëindigd en geen stabiele toegang zoals beloofd

Ik heb via Licono een Adobe-licentie aangeschaft met de belofte van 12 maanden stabiele toegang zonder beperkingen. In de praktijk heb ik herhaaldelijk te maken gehad met blokkades, meerdere keren verlies van toegang, profielwissels en uiteindelijk is mijn account volledig beëindigd vóór het einde van de looptijd.

Daarnaast had ik geen controle over mijn account en was mijn toegang afhankelijk van een admin. Communicatie met Licono leverde geen duidelijke oplossing op en op mijn laatste bericht heb ik geen reactie ontvangen.

Ik heb daarnaast opgemerkt dat er op de website geen informatie meer wordt vermeld over blokkades, terwijl dit eerder wel onderdeel was van de communicatie rondom de dienst.

Uiteindelijk heb ik via Klarna een refund gekregen omdat de dienst niet geleverd werd zoals beloofd. Ik heb hierbij een uitgebreid dossier met bewijs opgebouwd waaruit blijkt dat Licono zich niet aan de gemaakte beloftes houdt. Op basis van mijn ervaring kan ik deze service niet aanbevelen.

2026幎1月5日

Licentie Adobe - wisseling van profielen

Ik heb een licentie van Adobe Creative Cloud gekocht, maar elke keer is er iets mis met de profielen. Zo'n beetje elke maand wordt het profiel gewisseld en doen m'n Adobe programma's het niet. Ik heb al meerdere keren op de app gezeten met Licono. Het wordt steeds weer opgelost, maar zeer frustrerend als je software niet werkt wanneer je het nodig hebt. Als het profiel weer goed staat, dan werkt de Adobe software overgings goed.
Inmiddels met Licono een passende oplossing gevonden om dit te voorkomen in de toekomst.

2026幎4月16日
5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos. Licenties zijn ruk en klantenservice ook.

Waardeloos. Levert alleen maar gezeik op. Adobe cc licentie van een jaar. Inmiddels 7 maanden, 2 nieuwe accounts, 8 nieuwe sub-accounts/bedrijfsaccounts verder en nog steeds gekloot. Ik ben per maand gemiddeld 6 uur kwijt aan communicatie met de waardeloze klantenservice. Echt vreselijk. NOOIT MEER!

2026幎4月3日
Licono ロゎ

Licono からの回答

Beste heer Thomas Toonen,

Dank voor uw review. Het spijt ons dat uw licentie niet naar behoren werkt. Uiteraard valt deze onder garantie en helpen wij u graag verder om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Wat betreft de vertraging in onze reactie: deze is mede ontstaan door de wijze van communicatie richting onze medewerkers. Ter verduidelijking citeren wij een passage uit uw bericht:

“Ik word echt ziek van dat gekanker met jullie elke keer.”

Vanwege deze toon heeft een ander team de chat moeten overnemen om de situatie professioneel af te handelen.

Wij helpen u graag verder met een passende oplossing.

Top software

Wist niet dat dit bestond en betaalbare software op deze manier kon bestellen. Het bestellen ging als vanzelf en heel goede ondersteuning van Licono met ook nog aftersales om te vragen of alles naar wens verlopen was, de software goed geinstalleerd is en of er eventueel nog ondersteuning nodig is.
Alles bij elkaar TOP.

2026幎4月2日

Studenten Licentie

Ik heb via Licono een Autodesk Inventor licentie aangeschaft.

Dit werkt, binnen enkele uren was de licentie toegevoegd aan mijn account, maar het is wel een studenten licentie.

Let hier dus op ;)

2026幎3月27日
5぀星のうち5の評䟡

Ik heb uitstekende ervaring met Licono

Ik heb uitstekende ervaring met Licono. Ik wilde Inventor licentie kopen bij hen en heb dat uiteindelijk gedaan. Mijn vragen vooraf werden erg goed beantwoord en toen ik de licentie uiteindelijk had betaald was de licentiesleutel er gewoon binnen 2 uur. Uitstekende service en het installeren ging ook top. Dus al met al top!

2026幎3月12日

Veel problemen met licentie

Een Adobe Creative Cloud licentie aangeschaft voor een jaar. Een tijdje ging het goed maar daarna werd de school waar het account aan gekoppeld was verwijderd. Iedere keer moest je dan alles uitloggen en opnieuw inloggen om een nieuwe school te selecteren. Levert veel stress en gedoe op en is de goedkopere prijs niet waard als je het dagelijks gebruikt. Zou Licono niet aanbevelen.

2026幎3月26日

Aangeboden Software Pakketten via

Vooral die ene Suite van Autodesk, Moet Ik toegeven dat ze werken echt Vlekeloos en Naadloos...
Respect voor Licono. Ben ik Zeer tevreden !
Zeeker een Aanrader ...

2026幎3月26日

Mijn ervaring is voortreffelijk

Mijn ervaring is, dat wanneer de software niet juist of niet naar wens gaat werken, dat er per omgaande app contact is en dat de bestelde licenties na enkele minuten wel gaat doen waarvoor het bedoeld is.
In mijn geval is er na het contact een perfect werkend pakket ter beschikking gesteld. Binnen een uur kon ik aan de slag.

2026幎3月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス