Antivirus.EU レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Al jaren klant bij antivirus.eu. Ze zijn goedkoper dan andere websites die Microsoft personal aanbieden. Wanneer je tijdens de installatie alle stappen volgt is het super gemakkelijk om je account... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Ze sturen een persoonlijk aanbod met €5 korting op Bitdefender, met een bestellink. Alleen werkt die link niet. En op een klacht bij Klantenservice reageren ze niet binnen termijn. Slordig. Reactie... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Het bestellen online ging makkelijk, het betalen ging makkelijk en de installatie ging makkelijk. Dus ik zeg echt TOP dit!!!

5つ星のうち5の評価

Ieder jaar bestel ik McAfee antivirus. Veel goedkoper dan bij de automatische verlenging van McAfee. Niet vergeten die automatische verlenging uit te zetten. Via de link en duidelijke informatie is... もっと見る

企業情報

Antivirus.EU について

当該企業による記述

• ✔ Eerlijk advies / Honest advice / Ehrliche Beratung
  • ✔ Directe levering / Instant delivery / Sofortige Lieferung
  • ✔ 100% legitieme licenties / 100% legitimate licenses / 100% legitime Lizenzen
  • ✔ Persoonlijke hulp van experts / Personal support / Persönliche Hilfe von Experten

🇳🇱 Nederlands

Antivirus.EU maakt digitale veiligheid simpel en betrouwbaar. Geen verwarrende termen, geen vage beloftes, maar duidelijke uitleg, advies en hulp van echte experts. Licenties zijn 100% legitiem en worden direct geleverd met certificaat van echtheid.

• 📌 Onafhankelijk advies, passend bij jouw situatie
  • 📌 Altijd up-to-date tegen virussen, ransomware en phishing
  • 📌 Persoonlijke installatiehulp en veiligheidsscans
  • 📌 Directe digitale levering, zonder wachttijd

🇬🇧 English

Antivirus.EU makes digital security simple and reliable. No confusing terms, no vague promises, just clear guidance, honest advice, and support from real experts. All licenses are 100% legitimate and come with a certificate of authenticity.

• 📌 Independent advice tailored to your needs
  • 📌 Always up-to-date against viruses, ransomware, and phishing
  • 📌 Personal installation support and security scans
  • 📌 Instant digital delivery, no waiting time

🇩🇪 Deutsch

Antivirus.EU macht digitale Sicherheit einfach und zuverlässig. Keine verwirrenden Begriffe, keine vagen Versprechen, sondern klare Beratung und Unterstützung von echten Experten. Alle Lizenzen sind 100% legal und werden direkt mit Echtheitszertifikat geliefert.

• 📌 Unabhängige Beratung, zugeschnitten auf deine Situation
  • 📌 Immer aktuell gegen Viren, Ransomware und Phishing
  • 📌 Persönliche Installationshilfe und Sicherheits-Checks
  • 📌 Sofortige digitale Lieferung, ohne Wartezeit

Betrouwbare service en persoonlijke hulp van echte experts – al meer dan 10 jaar ervaring in Nederland en België

連絡先

過去12か月のレビュー数: 289件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Riekt naar oplichting

Eerst een licentie verkopen en me dan om wat voor vage reden blokkeren van de site via een of andere Cloudflare melding. Kan mijn factuur niet downloaden en kan ook niet bij mijn licentiecode.

2026年5月14日
自発的なレビュー

Beste Friso,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat je problemen ervaart met de toegang tot je account en licentiegegevens. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
We hebben inmiddels om aanvullende gegevens gevraagd, zodat we kunnen achterhalen wat er precies misgaat. Zodra we deze informatie ontvangen, gaan we dit voor je onderzoeken en doen we ons best om samen met jou tot een passende oplossing te komen.

Team Licentie2GO

Edit:

Beste Friso,

We hebben je een bericht gestuurd! Ik hoop dat deze je goed heeft bereikt!

5つ星のうち4の評価

Verlenging aangeboden gekregen na een…

Verlenging aangeboden gekregen na een jaar Norton antivirus abonnement. Dit verlengt tegen een lage prijs. Kan weer een jaar vooruit!

2026年5月13日

Antivirus.EU からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat alles over het algemeen goed is bevallen. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Goed en betrouwbaar

Overzichtelijke site. Veel keuze, producten online eenvoudig te installeren. Product per direct via mail geleverd. Goed en betrouwbaar bedrijf.

2026年5月13日

Antivirus.EU からの回答

Dank je wel voor je feedback! We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen.

prijs & kwaliteit uitstekend

Bestelling is eenvoudig. Prijs is concurerend. Het ophalen van de code en activering ervan verliep zonder problemen. Kortom, alles in een keer goed

2026年5月10日

Antivirus.EU からの回答

Dank je wel voor je positieve woorden! We staan de volgende keer weer graag voor je klaar.

5つ星のうち4の評価

Goede begeleiding/beschrijving voor het…

Goede begeleiding/beschrijving voor het verlengen van je Microsoft abonnement

2026年5月8日

Antivirus.EU からの回答

Dank je wel voor je 4-sterren beoordeling! Leuk om te horen dat je tevreden bent. We doen ons best om het de volgende keer nog beter te doen 👍

5つ星のうち5の評価

Snel en geweldig scherpe prijs .

Snel en geweldig scherpe prijs .
Ik had één vraagje ingediend na kantoortijd , de volgende ochtend beantwoord

2026年5月8日

Antivirus.EU からの回答

Top om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen en je review.

tutto molto chiaro

tutto molto chiaro, indicazioni precise e semplici.
Sicurezza sui pagamenti. Consigliato

2026年5月5日

Antivirus.EU からの回答

È fantastico sapere che tutto è andato per il meglio! Grazie mille per la tua recensione e a presto.

Uw Microsoft 365 Personal

Uw Microsoft 365 Personal
goed all in prijs geen verborgen kosten

2026年5月4日

Antivirus.EU からの回答

Bedankt voor je mooie review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Als je nog tips hebt om die vijfde ster te verdienen, horen we het graag 😊

Makkelijk te bestellen.online

Makkelijk te bestellen.online
En norton activeren
Ben er heel blij mee
Prijs is ook goed voor de kleine man

2026年4月30日

Antivirus.EU からの回答

Wat leuk om jouw review te lezen, bedankt daarvoor! We helpen je graag weer in de toekomst.

No nonsens

No nonsens, goede aanbieding die ook werkt

2026年4月25日

Antivirus.EU からの回答

Dank je wel voor je positieve feedback! Geweldig om te zien dat je tevreden bent met onze service.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。