ANWB Vakantie レビュヌ

7,081
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Mooie korte volledige reis. Efficiënt uitgevoerd. Vliegtuig, boot, trein, bus, fietsen, nog eens vliegen, blote voeten pad door een riviertje. Alle aspecten waren wel aanwezig. Laatste 3 dagen in een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hulde aan het team van ANWB en Fox reizen voor de keuze uit hotels in Oostenrijk en Italie. Ze lagen in prachtige gebieden, waar je mooie en uitdagende wandelingen kunt maken. Hotels waren meer dan go... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Alles prima geregeld door de ANWB je kreeg op tijd bericht over de reis documenten, en een "goede reis" bericht, dat maakt het wel persoonlijk. doordat je jaren lid bent krijg je wat extra s zoals i... もっず芋る

䌁業情報

(7,081)

過去12か月のレビュヌ数: 317ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Onze fietsvakantie was leuk, gevarieerd en goed georganiseerd.

Onze fietsvakantie was een prachtige, gevarieerde, goed georganiseerde reis (inclusief de terugreis met onze fietsen) met extra's zoals de boottocht, uitstekende hotels op mooie plekken en goed te doen op hybride fietsen voor jong en oud.

2026幎7月27日

ANWB Vakantie からの回答

Hallo Sandra, wat fijn om te horen dat jullie fietsvakantie zo'n prachtige en gevarieerde ervaring was! We zijn blij dat de organisatie, inclusief de terugreis en de extra's zoals de boottocht, naar wens waren. Het doet ons goed dat de hotels en de routes, geschikt voor hybride fietsen, goed bevielen. Bedankt voor jullie mooie feedback!

5぀星のうち1の評䟡

3 meren in Italië

3 meren in Italië.
Wat een schande van de anwb en fox om ons 2 van de 3 hotels neer te zetten langs een drukke weg. Ik heb al eerder een melding gemaakt van deze reis. Weet wat je boekt..
fox en anwb laten het afweten en geven niet thuis. Ik ga hier nooit meer boeken.
Wat een schandalige organisatie.

Update
En zo reageren ze altijd. Zie al in mijn 1e review over het hotel. Schandalige organisatie ik ga hier nooit weer boeken.

2026幎7月27日

ANWB Vakantie からの回答

Hallo Maik, wat jammer om te lezen dat deze reis zo is tegengevallen. We begrijpen heel goed dat de ligging van een hotel veel invloed heeft op de reisbeleving. Als je uitkijkt naar een verblijf in een levendige omgeving en vervolgens langs een drukke weg terechtkomt, kan dat een behoorlijke teleurstelling zijn. Ook lezen we dat je eerder al melding hebt gemaakt van je ervaringen en dat je het gevoel hebt niet gehoord te zijn. Dat vinden we erg jammer. Natuurlijk wil je na afloop van je reis serieus genomen worden wanneer je aangeeft dat onderdelen niet aan je verwachtingen voldeden. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Deze feedback nemen we mee in de evaluatie van onze reizen en accommodaties.

Prachtig uitgezochte reis

Prachtig uitgezochte reis, het reisplan klopte. Je ziet de mooie steden en een heel groot deel van Noorwegen van Zuid via Oost naar Midden en daarna via West terug. En dat tegen een goede prijs.

2026幎7月26日

ANWB Vakantie からの回答

Noorwegen is inderdaad een magische bestemming, wat fijn dat je het naar je zin hebt gehad. Dankjewel voor het delen!

5぀星のうち5の評䟡

Fantastische reis met een superleuke groep!

Geweldige reis gehad! De Grand tour Westelijk Amerika 22 dagen. Was ik helemaal vergeten te schrijven deze review. Wat een geweldige reis. Zowat alles gezien. Los Angeles, San Diego, San Francisco, Las Vegas, Indianenreservaat Monument Valley, Grand Canyon. Geweldige natuurparken gezien. Sequoia National park. 7000 kilometers gereden met een goede oplettende buschauffeur Michael! Tania onze geweldige gids. Ze had alles tot in de puntjes geregeld en ze was erg gezellig, Veel ervaring en ze heeft alle ins- and -outs verteld ook over haar eigen avontuur omdat ze al zolang in Los Angeles woont. Niets was haar teveel! Gaf tips over supermarkten en waar je lekker kon eten en ontbijten. Ze was echt zeer sympathiek! Goede hotels, lekker gegeten soms zat het ontbijt bij het hotel inbegrepen maar soms ook niet, maar diners genoeg dichtbij daar kon je al vanaf 6:00 uur in de ochtend ontbijten bv heerlijke pancakes! De groep, ons reisgezelschap was een erge leuke groep! Vanaf het 1e moment klikte het geweldig met elkaar. Wat hebben we gelachen met elkaar! Wij hebben een superrrrr reis gehad die we niet snel zullen vergeten! Bedankt ANWB/ Fox reizen

2026幎5月14日

ANWB Vakantie からの回答

Dat klinkt inderdaad als een onvergetelijke reis, Priscilla! Ontzettend bedankt voor de leuke en uitgebreide review.

5぀星のうち3の評䟡

Mooie reis, maar matig georganiseerd

ANWB is een bedrijf, dat betrouwbaarheid uitstraalt. Vakanties worden uitgevoerd door Fox reizen, die op hun beurt de vakantie laat organizeren door Donau Turistik in Oostenrijk. Een betere kwaliteitscontrole is nodig.
Op zich een mooie reis, maar qua organisatie kan het beter

2026幎7月23日

ANWB Vakantie からの回答

Daar zullen we op letten dan. Bedankt voor het delen!

Alles was goed geregeld.

Alles was goed geregeld van tevoren en voldeed aan onze verwachtingen. Goede hotels in leuke steden met volop suggesties wat te doen tijdens onze Zuid Jutland autorondreis.

2026幎7月22日

ANWB Vakantie からの回答

Wat fijn om te horen dat alles goed geregeld was en aan jullie verwachtingen voldeed, Pauline! Het is leuk om te lezen dat jullie hebben genoten van de hotels.

Fantastische reis

Fantastische reis
Prachtige fietstochten
Service aan boord geweldig

2026幎7月21日

ANWB Vakantie からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo'n fantastische reis heeft gehad! We zijn blij dat je genoten hebt van de fietstochten en de service aan boord. Graag tot een volgende keer, Lucia!

Goede organisatie

Goede organisatie, goede hotels, goede informatie.

2026幎7月21日

ANWB Vakantie からの回答

We zijn blij te horen dat de organisatie, hotels en informatie naar wens waren. Dankjewel voor de positieve feedback, Anneke!

De smaken van Italië / 10 daagse

De smaken van Italië / 10 daagse rondreis met eigen vervoer.
Lees deze folder / info twee keer voordat je gaat boeken. Er worden hotels besproken die bij aanvang niet bekend zijn en dus geeft dit in onze reis beleving een teleurstelling bij aankomst. ANWB zegt hiervan “in een straal van 25 km” vanuit de genoemde plaatsen.
Hotel 1 boekt ook bruiloften en partijen wat resulteert dat er geen restaurant open is en ook het zwembad wordt 2 dagen gesloten.Het tweede “Hotel” wat de ANWB voor je boekt is een B & B wat ook duidelijk vermeld wordt bij binnenkomst. Het derde “Hotel” moeten we nog bezoeken maar zal erg goed moeten zijn om e.e.a te corrigeren. Voor ons geen ANWB reis meer.
Dit alles zou voorkomen zijn als er bij boeking een duidelijke uitleg van de opzet van boeken wordt gegeven, je kunt uiteindelijk voor deze prijs geen 10 dagen in een 4 sterren hotel verblijven.

2026幎7月19日

ANWB Vakantie からの回答

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat de reis niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn als de uiteindelijke accommodaties afwijken van het beeld dat vooraf ontstaat op basis van de reisbeschrijving. Ook je opmerkingen over de faciliteiten en beschikbaarheid van het restaurant en zwembad nemen we mee. We waarderen je feedback, omdat die ons helpt om de informatievoorziening en verwachtingen rondom deze reis verder te verbeteren.

5぀星のうち4の評䟡

Attent personeel op prachtig schip

Attente, zorgzame begeleiding van voornamelijk oudere opvarenden.
Uitstekende maaltijden
Schip bezat Airco, bij 40 C een aanwinst
Schoonhouden van de cabine.

2026幎7月18日

ANWB Vakantie からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo genoten hebt van de zorgzame begeleiding, de uitstekende maaltijden en de airconditioning aan boord. We waarderen de positieve feedback over de schone cabine enorm, Henk!

Pech onderweg

De pechhulp liet (september 2024) behoorlijk te wensen over. Soms niet meelevende medewerkers aan de telefoon en een slechte bereikbaarheid. Bovendien een irritant keuzemenu, waar je bij elk contact opnieuw mee te maken had.

2025幎7月17日

ANWB Vakantie からの回答

Wij waarderen je feedback over de pechhulp in september 2024. Het spijt ons te horen dat de bereikbaarheid en de interactie met onze medewerkers niet aan je verwachtingen voldeden. De opmerkingen over het keuzemenu nemen wij serieus. We willen je bedanken voor het delen van je ervaring.

Bodensee fietsreis topper hotels afknapper op 1 na

Bodensee fietsreis topper prima georganiseerd .
Aantal Hotels afknapper gelegen op industrieterrein en voor massatoerisme
Past niet bij karakter reis
ANWB stop met onderaannrmerschappen waar klant niet centraal staat

2026幎7月13日

ANWB Vakantie からの回答

Hallo Jolanda, we vinden het erg jammer om te zien dat je niet tevreden was met de hotels. Kun je aangeven waarom dit is? Dan nemen we het graag mee voor een volgende reis! Hopelijk heb je ondanks de hotels toch genoten.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。