AO Möbler Stenungsund レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

AO Möbler Stenungsund Àr ett av vÀstsveriges största fristående möbelvaruhus med en fysisk butik på 4000 kvadratmeter. Med decenium av expertis hjÀlper våra sÀljare dig hela vÀgen för att hitta möbeln just du söker. Varmt vÀlkommen in!

優良

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Ett fantastiskt bemötande och superfin

Ett fantastiskt bemötande och superfin service från första början. Våra stolar levererades snabbt och vi Àr vÀldigt nöjda. Vi kommer absolut anlita företaget igen nÀr det Àr dags för fler möbelinköp.

2026幎5月28日

AO Möbler Stenungsund からの回答

Stort tack för din fina recension!

Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med både bemötandet, servicen och den snabba leveransen av era stolar. Vi lÀgger stor vikt vid att varje kund ska kÀnna sig vÀl omhÀndertagen genom hela köpupplevelsen, så era ord betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att få hjÀlpa er igen nÀr det Àr dags för nÀsta möbelköp. Varmt vÀlkomna tillbaka!

Snabba och trevliga!

Snabb leverans och supertrevligt personligt bemötande! Kommer handla hÀr igen nÀr det Àr dags för fler möbler. 🥰

2026幎5月20日

AO Möbler Stenungsund からの回答

Stort tack för din fina recension!

Det vÀrmer att höra att du Àr nöjd med både leveransen och det personliga bemötandet. Att du vill handla hos oss igen Àr det bÀsta betyg vi kan få!

Vi ser fram emot att få hjÀlpa dig nÀr det Àr dags för nÀsta möbelköp. Varmt vÀlkommen tillbaka!

Service av högsta klass

Gjorde en förfrågan om bÀddmadrass och bemöttes med en service och hjÀlpsamhet utav högsta klass.
Skickades direkt.

2026幎5月7日

AO Möbler Stenungsund からの回答

Stort tack för dina fina ord!

Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med både servicen och hjÀlpen kring din bÀddmadrass. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder bÀsta möjliga bemötande och snabb leverans, så det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Varmt vÀlkommen tillbaka till oss nÀr det Àr dags för nÀsta möbel- eller sÀngköp!

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en sÀnggavel och fick den

Köpte en sÀnggavel och fick den levererad utan några problem.
Bra information och man höll leveranstiden exakt.
Mycket nöjd med allt. Kan rekommendera AO möbler. Idag kan man handla i vilken nÀtbutik man vill till bÀsta pris och leverans.

2026幎2月25日

AO Möbler Stenungsund からの回答

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både din nya sÀnggavel och leveransen. Vi lÀgger stor vikt vid tydlig information och att hålla våra leveranstider, så det betyder mycket att du uppmÀrksammar det.

Tack ocksÃ¥ för din rekommendation – det vÀrmer verkligen! Vi hoppas att du fÃ¥r stor glÀdje av din sÀnggavel och Àr varmt vÀlkommen att handla hos oss igen.

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt bra service och bemötande

Otroligt bra service och bemötande. Tydlig kommunikation med snabba mailsvar. Även fraktfritt och inburna möbler med montering det Àr inte nÃ¥gon annan som erbjuder detta. Killarna som körde ut och bar in möbler var grymma. FÃ¥ affÀrer har frÃ¥n första besök till leverans hÃ¥llit sÃ¥n hög standard. Rekommendera verkligen AO möbler

2025幎12月5日
5぀星のうち5の評䟡

BÀsta servicen som jag har varit med om

BÀsta servicen som jag har varit med om. Utan att ha några förpliktelser alls gjorde dom det dÀr _stora_ extra steget, vilket gör mig till en garanterat återkommande kund. Jag kan varmt rekommendera AO!

2025幎9月12日

AO Möbler Stenungsund からの回答

Tack för de otroligt fina orden!
Vi blir både stolta och rörda av att höra att du kÀnde att vi gjorde det dÀr lilla extra.

Tack för att du delar med dig och för att du vill komma tillbaka – vi ser fram emot att fÃ¥ ge dig samma kÀnsla nÀsta gÃ¥ng ocksÃ¥.

Mvh AO Möbler Stenungsund

JÀttefin sÀng

JÀttefin sÀng. Bra leverans och trevliga killar som leverade min sÀng idag Är sÃ¥ nöjd!

2025幎8月20日

AO Möbler Stenungsund からの回答

Tusen tack för din fina recension. Vi blir verkligen glada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de sÀngen och leveransen. VÃ¥ra leveranskillar blir ocksÃ¥ extra glada av din feedback – vi skickar den direkt vidare till dem.

AO Möbler Stenungsund

Hantering av reklamation

AO hanterade min reklamation på ett påfallande proffsigt, snabbt och Àrligt sÀtt.
UtmÀrkt och kunnig personal.
Rekommenderas varmt!
/Bengt D

2025幎7月24日

Hej Bengt,

Tusen tack för dina fina ord – TrÃ¥kigt att du behövde reklamera din möbel, men det vÀrmer mycket att du kÀnde att vi hanterade Àrendet pÃ¥ ett bra sÀtt :)

Med vÀnliga hÀlsningar AO Möbler

5぀星のうち5の評䟡

Trevliga, professionella och prisvÀrda!

VÀldigt trevliga och proffsiga. Schyssta möbler till bra priser. 5/5 helt enkelt!

2025幎6月30日

AO Möbler Stenungsund からの回答

Tack Melvin för de otroligt fina orden och att du Àr nöjd med oss som butik samt dina nya möbler, det vÀrmer mycket!

Varmt vÀlkommen tillbaka till oss på AO Möbler Stenungsund nÀr du Àn behöver något nytt till hemmet!

Teamet på AO Möbler Stenungsund

#hjortknudsen & AO Möbler

Sökte på flera alternativ för att kunna köpa en ny #hjortknudsen soffa och fick ett fantastiskt bemötande, tålamod och hjÀlp med att köpa från Viktor hos AO Möbler.
Kundservice som detta Àr svårt att hitta - stort tack för nu finns bÀsta soffan på plats.

2025幎6月2日

AO Möbler Stenungsund からの回答

Stort tack för din fantastiska recension! 💛
Det glÀder oss enormt att höra att du Àr nöjd med både bemötandet från Viktor och den nya Hjort Knudsen-soffan. Vi strÀvar alltid efter att erbjuda personlig service och det betyder mycket för oss att det mÀrks.

Vi hoppas att soffan kommer skÀnka dig många sköna stunder framöver!
Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver något mer till hemmet.

Varma hÀlsningar,
Teamet på AO Möbler

5぀星のうち4の評䟡

Köpte ett robust runt marmorbord pÃ¥ 50%

Köpte ett robust runt marmorbord på 50% som vi har nu anvÀnt i 5 år. Mycket fina möbler annars, tyvÀrr lite dåligt med kampanjer, hade önskat reklamblad.

2024幎12月2日

AO Möbler Stenungsund からの回答

Stort tack för de fina orden och för att du delade med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss!
Vi vill gÀrna tipsa dig om att besöka vår hemsida aomobler.com dÀr vi regelbundet uppdaterar med våra senaste kampanjer och erbjudanden. DÀr hittar du alltid aktuell information om våra produkter och rabatter.

Tack igen för ditt stöd och varmt vÀlkommen tillbaka!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。