ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ZamówiÅam bransoletkÄ z grawerem CzekaÅam na niÄ 3 tygodnie Kontakt z paniÄ meilowy utrudniony, nieprecyzyjne odpisywanie na pytania, w ogóle niezrozumiaÅe ⊠Bransoletka miaÅa byÄ na prezent W... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jestem od kilku lat klientem sklepowâŠ
Jestem od kilku lat klientem sklepow Apart zarowno online jak i fizyczne butiki. Wysylki zagraniczne sa szybkie i sprawnie to dziala ,ostatnio 2 krotnie przy zamowieniu online wystepowal problem z transakcja zaplaty, ale ostatecznie po kilku probach zaplata zostala zatwierdzona . Zakup w butikach zalezy gdzie ,niestety czesto widac obnizenie standardow obslugi w wiekszosci butikow mozna poczuc nieprzychlne nastawienie personelu .Ogolnie jestem zadowolona z produktow. W ostatnim zamowieniu napisalam ze bylo by Milo na 50 urodziny wraz z zamowieniem dostac jakas mala niespodzianke jakis bonus moze 10 -20% znizki przy nastepnym zamowieniu,bylby to naprawde mily gest dla stalych klientow nie codziennie obchodzi sie swoje 50 urodziny,lecz firma nie uznala takiej propozycji za stosowna ,a szkoda , dobra opinia i zadowolenie klienow jest moze nie najwazniejszym juz priorytetem firmy .
Reklamacja. Zegarek Albert Riele
ZakÅadam, ÅŒe zegarek który oferujÄ PaÅstwo za niemaÅÄ kwotÄ powinien byÄ wysokiej jakoÅci â adekwatnej do jego ceny. A zatem zÅocenie nie powinno siÄ wycieraÄ po kilku razach. JeÅli tak siÄ dzieje, Åwiadczy to o tym, ÅŒe APART jako uznana marka biÅŒuteryjna powinien wycofaÄ siÄ jak najszybciej ze sprzedaÅŒy zegarków Albert Riele â bo sÄ sÅabej jakoÅci. Co do zasady zegarek za tÄ kwotÄ nie jest jednorazowego czy kilku razowego uÅŒytku, a powinien sÅuÅŒyÄ na lata. Jestem wrÄcz pewien, ÅŒe przetarcia nie powstaÅy z mojej winy. Dodatkowo przy reklamowaniu zauwaÅŒono trzy przetarcia, a po otrzymaniu zegarka z reklamacji jest ich wiÄcej â co teÅŒ nie powinno mieÄ miejsca i Åwiadczy o sÅabej jakoÅci produktu. ZaÅamanie w dewizce mogÄ ewentualnie uznaÄ za powstaÅe niejako z mojej winy, ale zmianÄ koloru ze zÅotego na miedziany juÅŒ absolutnie nie.Â
Wszystko super
Wszystko super, miÅe Panie doradziÅy idealny prezent dla ÅŒony!
PodziÄkowania
Jestem bardzo zadowolona z obslugi w sklepie Apart-u w Zielonych Arkadach. Szczegolne podziÄkowania dla p. Mariolki, ktora potrafila doradziÄ. Z wielkÄ cierpliwosciÄ pokazywala mi wszystkie produkty, o ktore prosilam. ZaznaczÄ, ze kupowalam upominki dla firmy, nie znajac gustow obdarowanych. Pani Mariolka trafila w punkt, do tego z takÄ serdecznosciÄ i usmiechem na ustach, ze az chce siÄ tam wracaÄ. GratulujÄ tak zaangazowanego Personelu, wykonujacego swojÄ pracÄ perfekcyjnie. Brawo
There was a mistake in the engravings IâŠ
There was a mistake in the engravings I had mad them awear of this days before the engraving was made and they refute change it, when the rings showed up there where scratches on the outer surface.
Zamówienie zÅoÅŒone i opÅaconeâŠ
Zamówienie zÅoÅŒone i opÅacone 21.11.2025 do tej pory nie dotarÅo. Nie ma teÅŒ zwrotu pieniÄdzy, choÄ poczÄ tkowo byÅa proÅba o zÅoÅŒenie dyspozycji z powodu braku towaru. Ale od 6-7 tygodni ÅŒadnej odpowiedzi co dalej. ZaÅŒÄ daÅam w koÅcu zwrotu pieniÄdzy i - oczywiÅcie - nic! Kwota spora. BÄdÄ zgÅaszaÄ na PolicjÄ.
Pani z usÅugi chciaÅa mi sprzedaÄ zrysowanÄ branzoletkÄ
Pani z usÅugi chciaÅa mi sprzedaÄ branzoletkÄ a zapinka byÅa caÅa porysowana wiÄc wziÄÅam innÄ i zapinka z srebra siÄ Åuszczy.
PoraÅŒka
Nic nie kupujcie bo ten âsklepâ powinien upaÅÄ przy takim podejÅciu do klienta! Zamawiany zegarek, czekaÅ bo na prezent, po rozpakowaniu porysowany i tekst, ÅŒe powinien byÄ sprawdzony w ciÄ gu 7 dni od zakupu. Do cholery! Kupiony na prezent ze sklepu internetowego. No ludzie! OczywiÅcie reklamacja odrzucona z powodu uÅŒytkowania. Czego ja siÄ pytam?! Skoro wstyd czÅowiekowi byÅo przy osobie obdarowywanej. Dziecko zawiedzione! Czas rozpatrzenia reklamacji to kolejny ÅŒart. TÅumoki tam tacy pracujÄ , ÅŒe rÄce opadajÄ . NIE POLECAM TEGO G*WNA!!
Wyszukane wzory i delikatnoÅÄ orazâŠ
Wyszukane wzory i delikatnoÅÄ oraz moÅŒliwoÅÄ wyboru
Zwrot pieniÄdzy z zamówienia
Zamówienie online dotarÅo w miarÄ szybko niestety z przyczyn osobistych zostaÅ wykonany zwrot, który odnotowany zostaÅ 22 grudnia. Sklep ma 14 dni na zwrot pieniÄdzy niestety po 15 dniach nikt nie jest w stanie mi powiedzieÄ kiedy go otrzymam, a od pani na czacie otrzymuje informacjÄ ÅŒe wykonujÄ po kolei zwroty i jak dojdÄ do moje to wyÅlÄ ale nie jest w stanie mi powiedzieÄ kiedy od zostanie wysÅany. Å»aden z pracowników nie jest w stanie okreÅliÄ kiedy zwrot otrzymam na konto i za kaÅŒdym razem sÄ odpowiedzi typu jak wyÅlÄ to dostanÄ.
Moje doÅwiadczenie z Apart to przykÅadâŠ
Moje doÅwiadczenie z Apart to przykÅad skrajnie nieprofesjonalnej obsÅugi klienta.
8 grudnia oddaÅam pierÅcionek do salonu w depozyt. Bez mojej wiedzy i zgody zostaÅ on odesÅany do e-sklepu. Przez kolejne tygodnie nikt nie informowaÅ mnie o przebiegu sprawy ani o podejmowanych decyzjach. Jakiekolwiek informacje uzyskiwaÅam wyÅÄ
cznie po wÅasnych, wielokrotnych telefonach.
Po okoÅo dwóch tygodniach dowiedziaÅam siÄ, ÅŒe wymiana rzekomo nie jest moÅŒliwa i ÅŒe mam âna wÅasnÄ
rÄkÄâ kontaktowaÄ siÄ z e-sklepem. Tam poinformowano mnie o 30-dniowej weryfikacji, po czym przez dÅugi czas nie otrzymywaÅam ÅŒadnych odpowiedzi mailowych ani konkretnych wyjaÅnieÅ.
Co najbardziej bulwersujÄ
ce â dwa tygodnie przed ostatecznÄ
decyzjÄ
kierownik e-sklepu zapewniaÅ mnie, ÅŒe wymiana zostanie zrealizowana. Mimo tych zapewnieÅ, po kolejnych tygodniach ciszy otrzymaÅam maila, ÅŒe wymiana jest caÅkowicie niemoÅŒliwa.
Sprzeczne informacje, brak komunikacji, podejmowanie decyzji bez wiedzy klienta oraz przerzucanie odpowiedzialnoÅci miÄdzy salonem a e-sklepem sÄ
absolutnie niedopuszczalne. Od marki aspirujÄ
cej do segmentu premium oczekiwaÅam rzetelnoÅci i szacunku do klienta â niestety ich nie otrzymaÅam.
ZamówiÅam bransoletkÄ z grawerem
ZamówiÅam bransoletkÄ z grawerem
CzekaÅam na niÄ
3 tygodnie
Kontakt z paniÄ
meilowy utrudniony, nieprecyzyjne odpisywanie na pytania, w ogóle niezrozumiaÅe âŠ
Bransoletka miaÅa byÄ na prezent
W koÅcu przyszedÅ po tak dÅugim czasie oczekiwania âŠ
OtworzyÅam pudeÅko a bransoletka porysowana z kaÅŒdej strony .. :( wstyd !
I jak podarowaÄ taki prezent bliskiej osobie
WyglÄ
daÅ jakbym kupiÅa go sobie na gieÅdzie za 4 zÅ ..
Odradzam z caÅego serca
Odradzam z caÅego serca. Zakupiona i opÅacona biÅŒuteria z gwarantowana wysylka do 24 h. Po 24h informacja o przesunieciu wysyÅki w bliÅŒej lub dalej nieokreÅlona przyszÅoÅÄ, po kolejnych 3 dniach informacja, ÅŒe zakupiona biÅŒuteria nie zostanie wysÅana wogole. Czekam do 7 dni na zwrot pieniÄdzy. Sytuacja niedopuszczalna, baÅagan i niepowaÅŒne traktowanie klientów. Stracony bezpowrotnie czas i nerwy. Zakup u konkurencji wysÅany 2 godz od zÅoÅŒenia zamówienia i opÅacenia. Nigdy wiÄcej apart!!!
ZamówiÅem przedmioty w czwartek o 14âŠ
ZamówiÅem przedmioty w czwartek o 14 33. Czas na wysylke wedÅug sklepu miaÅ byc 24godziny. WysÅali dopiero w sobotÄ. UpierajÄ sie ÅŒe wysÅali w 24godziny. MiaÅbym prezent na rocznicÄ a wyszÅa klapa. Nie przyznajÄ sie do bÅÄdu.
Sklep internetowy Apart.pl- odradzam zakupy w tym sklepie
Odradzam sklep internetowy Apart.pl. W niedzielÄ 14 grudnia. Z uwagi na wartoÅÄ zakupionego pierÅcionka jako miejsce dostawy wskazaÅem jeden ze sklepów Apart w Szczecinie. W poniedziaÅek otrzymaÅem potwierdzenie, ÅŒe pierÅcionek zostaÅ wysÅany do wskazanego sklepu (zgodnie z opisem na stronie internetowej w ciÄ gu 24H). We ÅrodÄ 2 dni od wysyÅki nie otrzymaÅem ÅŒadnej informacji, wiÄc pojechaÅem do sklepu stacjonarnego Apart. ObsÅuga sklepu stwierdziÅa ÅŒe przesyÅki nie ma, oni nic nie wiedzÄ i mam siÄ kontaktowaÄ ze sklepem internetowym. DzwoniÄ po raz pierwszy na infoliniÄ Apart. Konsultantka przekazuje, ÅŒe nie wiedzÄ gdzie jest przesyÅka, nie wiedzÄ teÅŒ kiedy dojedzie. Pracownica obiecaÅa, ÅŒe przekaÅŒe zapytanie do spedytora i jeÅli coÅ bÄdÄ wiedzieÄ zostanÄ powiadomiony. MajÄ c zÅe przeczucia dzwoniÄ wieczorem po raz drugi na infoliniÄ: niestety podobna odpowiedź jak wczeÅniej: nic nie wiedzÄ , zapytanie zostaÅo przekazane, czekajÄ na odpowiedź. MajÄ c zÅe przeczucia dopytujÄ konsultantkÄ: w jaki sposób kontaktujÄ siÄ z przewoźnikiem: odpowiedziaÅa ÅŒe jedynie mailowo, nie majÄ innej moÅŒliwoÅci, dalej drÄ ÅŒÄ temat: ile czasu spedycja ma na odpowiedź: konsultantka odpowiada: do 14 dni. DopytujÄ dalej, a co jeÅli nie odpiszÄ , albo odpiszÄ za 14 dni? odpowiedź: muszÄ czekaÄ. A co jeÅli pierÅcionek nie dojedzie? MuszÄ czekaÄ na zwrot kwoty do 14 dni od momentu ustalenia co siÄ staÅo z przesyÅkÄ (pomimo ÅŒe pierÅcionek nie dotarÅ do stacjonarnego sklepu Apart), dodaje: oni nie mogÄ nic zrobiÄ, nie wiedzÄ gdzie jest pierÅcionek i dla czego nie dojechaÅ i generalnie to muszÄ czekaÄ (pozostaÅ niecaÅy tydzieÅ do ÅwiÄ t). W zwiÄ zku z tym od razu podejmujÄ decyzjÄ o rezygnacji z zakupu i przekazujÄ to sÅownie przez telefon i wysyÅam zaraz po rozmowie maila z takÄ informacjÄ . ZostajÄ poinformowany, ÅŒe otrzymam zwrot zapÅaconej kwoty dopiero po ustaleniu przez nich co siÄ staÅo z pierÅcionkiem, pomimo tego ÅŒe nie miaÅem moÅŒliwoÅci odebrania pierÅcionka. W mailu domagam siÄ natychmiastowego zwrotu pÅatnoÅci. Mailowo wieczorem we ÅrodÄ Apart odpowiada mi ponownie ÅŒe zwrot pÅatnoÅci otrzymam do 14 dni po ustaleniu przez nich gdzie jest pierÅcionek). We czwartek ponownie brak jakiegokolwiek kontaktu z Apart, wiÄc dzwoniÄ wieczorem (trzeci raz). Konsultantka przekazuje, ÅŒe nadal nie wiedzÄ gdzie jest pierÅcionek i ÅŒe wieczorem skontaktuje siÄ ze mnÄ kierownik zmiany. Czekam, niestety brak kontaktu. Zirytowany dzwoniÄ (po raz czwarty) na infoliniÄ w piÄ tek rano. Ponownie odpowiedź ÅŒe: nic nie wiedzÄ i ÅŒe oddzwoni kierownik. O godzinie 11 oddzwania kierowniczka zmiany, informuje, ÅŒe nadal nic nie wiedzÄ o pierÅcionku, nie majÄ ÅŒadnej informacji od spedytora i ÅŒe robi mi wielkÄ przysÅugÄ i zwrócÄ w dniu dzisieszym zapÅaconÄ kwotÄ (przypomnÄ ÅŒe towar nie dotarÅ do sklepu stacjonarnego Apart, a oni sami nie wiedzÄ gdzie jest, wiÄc kwestia zwrotu pÅatnoÅci nie powinna byÄ w tym wypadku ÅaskÄ ). StraciÅem prawie tydzieÅ czasu na bieganie za pierÅcionkiem z Apart, na telefony i próbÄ ustalenia kiedy otrzymam przesyÅkÄ - totalny baÅagan i brak komunikacji z firmÄ przewozowÄ . Ku mojemu zdziwieniu godzinÄ po rozmowie z PaniÄ kierownik sklepu internetowego i po obietnicy zwrotu pÅatnoÅci, otrzymujÄ info od sklepu stacjonarnego ÅŒe pierÅcionek nagle dojechaÅ i ÅŒe mogÄ go odebraÄ. Cyrk na kóÅkach i kompletny baÅagan i totalny brak komunikacji. GodzinÄ wczeÅniej usÅyszaÅem od Pani kierownik sklepu internetowego ÅŒe nie wiedzÄ gdzie jest pierÅcionek (prawdopodobnie podczas tej rozmowy byÅ juÅŒ w sklepie stacjonarnym). JadÄ z myÅlÄ ÅŒe po prostu opÅacÄ na miejscu zakup i odbiorÄ zgubÄ po 4 dniach. Sklep stacjonarny stwierdziÅ ÅŒe pomimo tego ÅŒe majÄ przesyÅkÄ z moim pierÅcionkiem to nie mogÄ mi go sprzedaÄ, musi wróciÄ do sklepu internetowego i wtedy mogÄ go ponownie kupiÄ. Panie ze sklepu kontaktujÄ mnie z PaniÄ Kierownik sklepu internetowego, po raz kolejny sÅyszÄ ÅŒe pierÅcionka nie kupiÄ pomimo tego ÅŒe przesyÅka dotarÅa, usÅyszaÅem ÅŒe Pani zrobiÅa mi ÅaskÄ, ÅŒe po tygodniu dokonali zwrotu kwoty i ÅŒe powinienem byÄ zadowolony. Gdy stwierdziÅem, ÅŒe przez szybki zwrot pÅatnoÅci nadrabiajÄ tylko swojÄ niekompetencjÄ dziaÅania i kompletny brak kontroli i brak komunikacji z firmÄ przewozowÄ i klientem Pani stwierdziÅa ÅŒe czuje siÄ uraÅŒona: bo ona jest dumna z tego co zrobiÅa i jest dumna ze swojego stanowiska i ze swojej profesjonalnej pracy. StraciÅem tydzieÅ czasu, wykonaÅem kilka telefonów, dwa razy byÅem w sklepie stacjonarnym. Nigdy wiÄcej zakupów w Apart, kupiÅem pierÅcionek u konkurencji.
Wstyd
Wstyd! Prezent swiateczny zamowilam 29-11, do dzisiaj 9-12 nic nie otrzymalam. Zaginiecie paczki zglosilam, dostlam tez odpowiedz: Uprzejmie informujemy, ÅŒe otrzymaliÅmy informacjÄ od firmy kurierskiej, ÅŒe jest na etapie wyjaÅniania losów Pani przesyÅki.
JeÅŒeli w ciÄ
gu 30 dni od planowanej dostawy paczki nie otrzymamy potwierdzenia o odnalezieniu przesyÅki lub jej status dostawy nie bÄdzie widoczny w Åledzeniu , zÅoÅŒymy reklamacjÄ u przewoźnika.
Nie kupuj nic w tym sklepie! Raczej nie dam komus prezenty miesiac po swietach!
Disappointing customer service
I ordered earrings and wanted the standard, gift-style box, but they arrived in the âecoâ packaging. I contacted customer service via chat and the consultant simply repeated that there was âno possibilityâ to do anything at all â not even send a proper box or offer any alternative. Iâm not insisting whose fault it was (mine, the systemâs or theirs), but for such a small issue the complete lack of flexibility is very poor for a brand that presents itself as premium. Iâm returning the order and donât see myself coming back as a customer.
WiedziaÅam ÅŒe jak reklamuje tÄ firmÄâŠ
WiedziaÅam ÅŒe jak reklamuje tÄ firmÄ tandeciara Wieniawa to bÄdzie źle. Ale kupiÅam i jest gorzej niÅŒ źle. Tandeta.
Nieterminowa wysyÅka
Nieterminowa wysyÅka, przy prezentach to duÅŒy problem - nie trzeba wiÄcej pisaÄ. Zero odpowiedzi na zgÅaszany problem. Nie polecam, nie warto ryzykowaÄ.
Uczciwie w 100 procentach
Uczciwie w 100 procentach: niedawno zakupiÅam jeden z produktów do którego do koÅca nie byÅam przekonana, gdyÅŒ nie pasowaÅ moim zdaniem rozmiar, pani w kasie uprzejmie poinformowaÅa mnie, ze jeÅli bÄdzie metka i paragon i dwa razy to powtórzyÅa ÅŒe paragon jest konieczny mogÄ dokonaÄ zwrotu. Przez weekend po przymierzeniu i zastanowieniu siÄ zdecydowaÅam ÅŒe oddam produkt, v nienaruszonym stanie. Co usÅyszaÅam od innego pana z obsÅugi? Å»e to jest nieprawda i musiaÅam źle zrozumieÄ bo oni zwrotów nie przyjmujÄ , cóŌ rozÅoÅŒyÅam rÄce i po prostu wymieniÅam na coÅ innego dopÅacajÄ c do kolejnego zakupu. Å»yczyÅabym sobie kompetentnych ludzi w sklepach gdzie nie sprzedaje siÄ za zÅotówkÄ chociaÅŒ tam. Salon Apart Focus Bydgoszcz. Absolutnie nie polecam. A tak na marginesie jestem klientem z diamentowÄ kartÄ :( Apart.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ