Har lÀmnat in mina bilar för olika jobb vid ett flertal tillfÀllen och Àr supernöjd. Alltid trevligt bemött till skillnad frÃ¥n mÃ¥nga andra stÀllen. Inga hitta pÃ¥ jobb utan sakligt gjorda Ã¥tgÀrder m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har nyttjat Apbilservice till allt frÃ¥n dÀckhotell, dÀckbyte, service samt andra sorters bil problem sedan 2023 och det har alltid stÀllt upp och löst alla mina problem. Kan verkligen rekommende... ãã£ãšèŠã
Trevligt bemötande och bra utförda arbeten vid servicetillfÀllena!
Good price and good services as well as detailed explanation on how the work is done.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sveriges mest kvalificerad och prisvÀrd bilverkstad i Rosersberg
é£çµ¡å
KungsvÀgen 38, 195 70, Rosersberg, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 0859-08 1234
- info@apbilservice.se
- apbilservice.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trevligt bemötande och bra utfördaâŠ
Trevligt bemötande och bra utförda arbeten vid servicetillfÀllena!
BÀsta verkstadð
Alltid trevlig och hjÀlpsam. Ãr supernöjd. Rekommenderar varmt..
Bokat hjulskifte
Bokat hjulskifte. Superbra service och bemötande.
Serviceinriktad och trevlig kille som monterade.
Kan varmt rekomendera
AP bilservice bytte motor Ã¥t mig efterâŠ
AP bilservice bytte motor åt mig efter ett motorhaveri. De visade stor kompetens och servicevilja och hjÀlpte mig att vÀlja en ny riktigt bra motor.
Rekommenderas varmt!
Bra service!Har lÀmnat in mina bilar till dem iâŠ
Har lÀmnat in mina bilar till dem i flera år.
Alltid trevliga och tillmötesgående!
PÃ¥litlig
Pålitlig, kunnig och jÀttebra bemötande av service.
HÀr blir ingen missnöjd
Alltid trevligt bemött till skillnad från många andra stÀllen. Inga hitta på jobb utan sakligt gjorda åtgÀrder men Àven rekommendationer på saker man kanske borde fixa. Rekommenderar starkt.
Tack Parwis för bra jobb och trevligt bemötande
JÀtteduktig personal och jÀttefinâŠ
JÀtteduktig personal och jÀttefin bemötande nöjd med servicen.
Kunniga, bra priser och professionella!
Kunniga, bra priser och professionella! NÀr man lÀmnar in bilen hÀr vet man att arbetet blir ordentligt gjort, man kör hem med en trygg kÀnsla.
Alltid nöjd, ni får fem stjÀrnor av mig!!
UtmÀrkt och professionellt arbete
UtmÀrkt och professionellt arbete, bra service och vÀldigt fint bemötande.

AP Bilservice ããã®åç
Rekommenderas varmt
Mkt trevlig och kunnig personal. Levererar över förvÀntan, mkt nöjd kund. Rekommenderas varmt
Bra service
Bra service , supertrevliga personal , jag Àr jÀttenöjd och rekommenderar
Jag har nyttjat Apbilservice till alltâŠ
Jag har nyttjat Apbilservice till allt från dÀckhotell, dÀckbyte, service samt andra sorters bil problem sedan 2023 och det har alltid stÀllt upp och löst alla mina problem.
Kan verkligen rekommendera dem då det Àr behjÀlpliga med alla sorters problem relaterade till bilar!
NS bergsprÀngning AB
Alltid service snabbt och utförtâŠ
Alltid service snabbt och utfört korrekt.
VÀdlig bra! Det tog ganska lÃ¥ng tid eftersom detâŠ
Det tog ganska lång tid eftersom det var mycket som var fel, men jag Àr en nöjd kund och kan varm rekommenderar verkstad om man vill ha en flexibel och personligt tjÀnst. Jag kommer att anvÀnda verkstad framöver
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ