レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Prima zaak! Probleem uitgelegd, binnen een paar minuten opgelost. Wat zijn de kosten? Niets nada noppes: dat heet service. Aanrader. DJH

5぀星のうち5の評䟡

Een no nonsens bedrijf!! Duidelijke website met reparatieprijzen, een paar klikken en je reparatie aanvraag is de deur uit. Afwachten wanneer er op mijn aanvraag gereageerd wordt. De volgende dag m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Aardige jongens. Ga hier altijd heen als ik wat met m’n foon heb. Vandaag nieuw prive screenprotector laten plaatsen, vorige was gesneuveld. Goede service en betaalbaar. Zeker een aanrader

5぀星のうち5の評䟡

Mijn iPhone ter reparatie aangeboden en uitstekend geholpen. Maand na reparatie merkte ik een raar probleem met mijn camera. Gemeld en binnen een dag kon ik terecht. Na 2 uur probleem gratis verholpen... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚・テクノロゞヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Appleparts, het reparatiebedrijf voor al je Apple toestellen. Al ruim 8 jaar ervaring en daarom een erg breed aanbod van reparatie diensten. Reparaties worden snel uitgevoerd en worden voorzien van garanties. Gevestigd in het centrum van Groningen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Scherm stuk

Mijn scherm leek stuk maar dat bleek na onderzoek de schermprotector te zijn. Ze hadden er geen op voorraad en gaven mij goed advies zonder dat ik iets heb aangeschaft of betaald. Dit is mijn 2de ervaring met hen (1ste keer was om batterij te vervangen) en ben wederom erg tevreden over de deskundigheid en service !

2020幎8月14日
5぀星のうち3の評䟡

Accu vervangen

Had de batterij van mijn iPhone laten vervangen, ze zeiden dat dit de problemen van oververhitting en snel leeg lopen zou verhelpen. Maar hij gaat nog steeds snel leeg en wordt nog steeds snel warm.

2020幎6月9日
5぀星のうち5の評䟡

Reparatie voorkwam nieuw toetsenbord. Service van de zaak!

Ik had een cap van een toets verwijderd zonder kennis van zaken. Amac zei dat er niets aan te repareren viel en dat een nieuw toetsenbord aan de orde was. Eerlijk is eerlijk: ze raadden me aan naar Appleparts te gaan. Ik werd erg vriendelijk geholpen en na tien minuten (het was de shift toets die lastig te maken is) was het klaar!
Wat kostte dat? Ze wilden er niets voor hebben, ondanks aandringen van mijn kant. Dat is niet alleen een meevaller, er blijkt ook uit dat ze prima mensen zijn. Hulde, ik kom zeker weer als het nodig is!

2020幎5月22日
5぀星のうち5の評䟡

Amac ga er kijken, zo kan het ook!

Een no nonsens bedrijf!!

Duidelijke website met reparatieprijzen, een paar klikken en je reparatie aanvraag is de deur uit. Afwachten wanneer er op mijn aanvraag gereageerd wordt. De volgende dag meteen een vriendelijke mail wanneer ik reparatie graag wil. Afspraak gemaakt voor de volgende dag. Ik ben er rond het middaguur dus verwacht dat men eerst pauze neemt. Stom verbaast dat 1 1/2 uur later verwacht wordt dat het apparaat klaar is. Keurig geregeld. met het dure type accu zal mijn MacBook Pro best weer enige tijd meegaan. Deze verleende service zou een Appel Premium Reseller niet misstaan, zo kan het namelijk ook en dan met redelijke prijzen. Appleparts Groningen en medewerkers dank u!!

2020幎1月22日

Super Service

Naar Appleparts toe gegaan omdat er een toets van mijn bluetooth toetsenbord kapot was gegaan. De volgende dag hadden ze gelijk een vervangend onderdeel en is mijn toetsenbord weer gerepareerd.

2019幎2月3日

Begin maart 2018 mijn iPad mini heen gebracht

Begin maart 2018 mijn iPad mini heen gebracht. Er waren problemen met het opladen, 's avonds aan de lader, dan gaf ik de volgende ochtend aan dat die geheel ontladen was, ook reageerde die nergens meer op. Na veel gedoe deed die uiteindelijk weer, gek genoeg gaf die dan aan dat de accu geheel vol was. Allemaal heel vervelend. Appleparts dacht dat het de accu was die is vervangen later bleek er ook iets met het scherm te zijn (klopte met mijn eigen ervaring) ook die is vervangen. Alles in goed overleg. Ze hebben de iPad nog een tijdje vastgehouden om te kijken of die weer in de fout ging. De reparatie duurde wel lang maar dat kan ik me goed voorstellen. Kosten uiteindelijk €129 wat heel redelijk is. Nu bijna mei nog steeds goed. Prima service van Appleparts.
Heel tevreden.

2018幎4月30日

Zeer tevreden

Super advies en erg klantvriendelijk. Ze hebben uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en het probleem uit te leggen.
Mijn laptop had problemen met doorstarten. Omdat mijn laptop al wat ouder is kan Apple mij niet helpen. Appleparts Groningen gaat nu met een kleine reparatie mijn laptop maken en hoef ik voorlopig nog geen nieuwe laptop aan te schaffen.

2017幎8月9日

Ik had een Iphone 6 die warm werd

Ik had een Iphone 6 die warm werd. Na een telefoontje naar de winkel kon ik meteen langskomen en is er onderzoek gedaan naar het probleem. Toen ik terug was van vakantie heb ik de telefoon meteen heengebracht. Ik kreeg een volwaardig leentoestel mee en werd de volgende dag in de ochtend al teruggebeld dat het probleem was verholpen! Zo snel en tegen een mooie prijs? Ik was zeer tevreden!

2017幎8月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス