レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har nu haft fornøjelsen af AYA sålerne et godt stykke tid og er super godt tilfreds med dem. Har tidligere prøvet forskelligt for at komme mine akillesseneproblemer til livs, og AYA sålerne er nu en f... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har et arbejde hvor jeg går mellem 15-25000 skridt om dagen i sikkerhedssko. Min akillesscene har gjordt meget ondt og har prøvet en del forskellige sikkerhedssko uden held. (Ingen problemer m... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg er SÅ glad for min AYA Skincare Expert Pro! 😍 Jeg havde ærligt ikke forventet, at den ville føles så behagelig på huden især den kolde funktion er blevet min absolutte favorit 🧊✨ Den er genial... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 健康・美容製品店

当該企業による記述

Oplever du bare det mindste problem, så tøv ikke med at skrive til os på hello@appreciateyourage.dk så finder vi sammen en passende løsning til dig! 💙 Hos Appreciate Your Age sælger skønhedsprodukter til den kvalitetsbevidste forbruger. Vi går ind for at vores produkter skaber synlige, naturlige og langvarige resultater. Vores mission er at hjælpe +500.000 danskere med ét enkelt produkt udstyret med de bedste teknologiske funktioner så det er lettere for dig at få en smuk og sund hud. NO BULLSHIT.

4.6

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

God behandling

Min lysterapi havde fået en revne og nev i huden og stak når jeg brugte den. Kontaktede appreciate your age og de var så søde og sendte mig en ny med det samme. Det er virkelig god service og behandling fra deres side 👌🏻

2025年6月25日

Smukkere hud

Er super glad for min AYA. Bruger den ca hver anden dag og varierer programmerne. Har brugt den i ca halvanden måned og synes jeg kan se forbedringer på min hud. De fine linjer er blevet mindre synlige og de dybere er blevet mindre markante. Hud tonen er blevet mere ensartet.
Kan helt klart anbefale produktet.

2025年5月14日

Fantastisk kundeservice

Min indkøbte AYA stoppede med at virke. Appreciate Your Age var hurtig til at svare på mail med flere løsninger. Da det ikke virkede, blev maskine sendt retur og efter virkelig kort tid, fik jeg mail om at deres tekniker havde testet men ingen fejl fundet. Alligevel vælger de at sende ny maskine.

Tak for fantastisk kundeservice.

Jeanette

2025年3月13日

Kære Jeanette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder er tilfredse!

Dejligt at vi kunne finde en løsning hurtigt, så du kan fortsætte din behandling uden besvær. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os! 💙

Rigtig god fornøjelse med din nye AYA-lysterapi!

Super smart maskine

Jeg er glad for den fordi min mørke render under øjne er væk næsten kun efter 1 uge jeg har brugt den plus de fine linjer under øjne er også næsten væk og min hud har mere glød og er lyser nu. Samt føler jeg min hud er opstrammet. Tak for en rigtig super smart maskine.

2025年2月25日

Hej Mina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er så glade for at høre, at du allerede oplever synlige resultater med din AYA-lysterapi – det er lige præcis dét, vi ønsker for vores kunder!

Dejligt at din hud har fået mere glød, og at du mærker en opstrammende effekt. Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os! 💙

Rigtig god fornøjelse med din behandling! ✨

5つ星のうち5の評価

Modtog pakken to dage efter bestilling

Modtog pakken to dage efter bestilling. Super hurtigt og helt perfekt.
Jeg er virkelig glad for apparatet, som er nemt og behageligt at bruge. Kun ros herfra 👏

2025年2月21日

Kære Karin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og dit AYA-lysterapi.

Det betyder meget for os, at du finder maskinen nemt og behageligt at bruge – din ros er virkelig værdsat! 👏

Rigtig god fornøjelse med din AYA-lysterapi! 💙

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en rigtig god start

Jeg har haft en rigtig god start, og har brugt mit lys terapi apparatet i ca. 2 uger. Jeg begynder, at se en lille forskel. Jeg mærker helt klart, at der er en summen i huden efter behandlingen. Jeg ser frem til, at fortsætte behandlingen, og se yderligere resultater.
Efter den første uge havde jeg et spørgsmål, hvor jeg skrev en mail og fik et hurtigt svar retur. Det gav en stor tryghed… Tak for det.

2025年2月19日

Appreciate Your Age からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Pia 💙 Vi elsker at høre, at du har haft en god start med din AYA lysterapi og allerede mærker en forskel. Den summen i huden er et godt tegn på, at behandlingen arbejder med din hud! ✨

Vi er altid klar til at hjælpe, så det glæder os, at du har haft en tryg oplevelse med vores kundeservice. Vi ser frem til at følge din rejse og håber, at du fortsat vil dele dine resultater med os! 😍

5つ星のうち5の評価

Har fået mit lysterapi apparat.den…

Har fået mit lysterapi apparat.den virker til at være alle pengene værd. God kvalitet.og er sikker på at den nok skal give de ønskede resultater.

2025年1月26日

Hej Brian,

Tusind tak for din anmeldelse! 💙 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af dit AYA lysterapi-apparat. Vi er sikre på, at du vil se de ønskede resultater med kontinuerlig brug – glæder os til at høre mere om dine fremskridt!

God fornøjelse med behandlingen. ✨

5つ星のうち3の評価

Jeg har brugt lysterapien i 14 dage

Jeg har brugt lysterapien i 14 dage. Jeg er 76 år. Jeg kan se en reduktion af poser under øjnene og jeg oplever min hud som mere levende. De dybere rynker, pande og mund har ikke forandret sig, men det kan man måske ikke forvente?
Jeg oplever undertiden et lille stød i den hånd der holder apparatet. Er det almindeligt? Jeg lægger en lille klud om.
et spm: Ca hvor ofte skal man oplade?

2025年1月18日

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse! 💙 Det er dejligt at høre, at du allerede ser en positiv forskel efter 14 dage – især på poser under øjnene og hudens vitalitet. Dybere rynker kan tage lidt længere tid at reducere, da huden skal have tid til at regenerere.

Det er ikke almindeligt at få et lille stød fra maskinen. Vi anbefaler, at du altid sørger for, at din hud er godt fugtet under behandlingen.

Opladning afhænger af, hvor ofte du bruger maskinen, men generelt anbefaler vi at oplade efter ca. 5-7 behandlinger, eller når du mærker, at intensiteten falder.

Tak for din feedback – vi håber, du fortsætter med at se gode resultater! ✨

Jeg super glad.

Jeg super glad for min gave jeg fik til jul. Føler en forskel ved mine rynker omkring mine øjne og mund. Jeg har netop også købt en til min veninde i fødselsdags gave, fordi hun var vild med min.
Super kunde service.

2025年1月15日

Hej Margit,

Hvor er det dejligt at høre! 💙 Fantastisk, at du allerede mærker en forskel ved dine rynker – og hvor skønt, at din veninde også skal opleve fordelene ved AYA lysterapi! 🎁 Tak for din tillid og dine fine ord om vores kundeservice.

Vi ønsker dig (og din veninde!) masser af strålende resultater! ✨

Let at anvende

Let at anvende – tydelig opstramning!
Kan varmt anbefale AYA. Jeg oplevede en tydelig effekt allerede efter 2-4 uger. En del mere effektiv end diverse dyre ansigtsbehandlinger. En god investering i min hudpleje!

2025年1月11日

Hej Irma,

Tak for din fantastiske anmeldelse! 💙 Vi er så glade for at høre, at du allerede ser en tydelig opstramning – og at AYA lysterapi lever op til dine forventninger. En investering i din hudpleje, der virkelig giver resultater! ✨

Tak fordi du deler din oplevelse!

5つ星のうち4の評価

Bought this for the emerging fine lines…

Bought this for the emerging fine lines around my eyes. I'm 35 years old. Greasy but same time sensitive skin. For now I've seen tremendous difference on the redness I have on my T-line, especially during the winter season. Will continue using it for sure.

2025年1月6日

Hi Anni,

Thank you for sharing your experience! 💙 We're thrilled to hear that you've already noticed a big difference in the redness on your T-zone. Consistency is key, and we’re confident you’ll see even more improvements over time!

Wishing you great results and glowing skin! ✨

Best,
Charlotte from Appreciate Your Age

Mega glad for mit køb

Mega glad for min Aya lysterapi-enhed. Jeg har meget sart hud, men jeg har kunne bruge den uden irritation, og min hud er begyndt at se mere frisk ud og mine fine linjer i ansigtet er blevet reduceret. Den kan klart anbefales!

2025年1月10日

Hej Susanna,

Hvor er det dejligt at høre, at din AYA lysterapi fungerer så godt for din sarte hud! 💙 Vi elsker, at du allerede kan se en forskel, og at din hud føles friskere og glattere.

Tak for din anbefaling – vi er så glade for, at du er tilfreds! ✨

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。