God og hurtig levering. Sålerne er dejlig bløde og man kan virkelig mærke forskel efter en lang arbejdsdag.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har nu haft fornøjelsen af AYA sålerne et godt stykke tid og er super godt tilfreds med dem. Har tidligere prøvet forskelligt for at komme mine akillesseneproblemer til livs, og AYA sålerne er nu en f... もっと見る
Jeg har et arbejde hvor jeg går mellem 15-25000 skridt om dagen i sikkerhedssko. Min akillesscene har gjordt meget ondt og har prøvet en del forskellige sikkerhedssko uden held. (Ingen problemer m... もっと見る
企業が回答しました
Jeg er SÅ glad for min AYA Skincare Expert Pro! 😍 Jeg havde ærligt ikke forventet, at den ville føles så behagelig på huden især den kolde funktion er blevet min absolutte favorit 🧊✨ Den er genial... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Oplever du bare det mindste problem, så tøv ikke med at skrive til os på hello@appreciateyourage.dk så finder vi sammen en passende løsning til dig! 💙 Hos Appreciate Your Age sælger skønhedsprodukter til den kvalitetsbevidste forbruger. Vi går ind for at vores produkter skaber synlige, naturlige og langvarige resultater. Vores mission er at hjælpe +500.000 danskere med ét enkelt produkt udstyret med de bedste teknologiske funktioner så det er lettere for dig at få en smuk og sund hud. NO BULLSHIT.
Sejs Søvej 71, 8600, Silkeborg, デンマーク
- hello@appreciateyourage.dk
- appreciateyourage.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wow! Kan allerede se resultater!
AYA lysterapi har virkelig overrasket mig positivt! Men efter bare få ugers brug er min hud blevet mere fast, glødende og med færre linjer. Det føles som en spa-behandling derhjemme.
Kundeservicen er også virkelig god, hurtig levering og god vejledning. Jeg kan varmt anbefale AYA lysterapi til alle, der vil forkæle deres hud i deres eget hjem.

Appreciate Your Age からの回答
Ikke haft maskine længe så glæder mig…
Ikke haft maskine længe så glæder mig vildt til at se lidt forandring 🤗
Hurtig levering💪🏽

Jeg har kun brugt produktet i 2 uger
Jeg har kun brugt produktet i 2 uger, så det er ikke den helt store forskel, der kan ses endnu. Jeg har stadig mørke pletter fra fødsler og solen og lidt rødme som jeg begyndte at få det sidste års tid. Jeg synes dog, at huden føles lidt fastere. Det er lidt ærgerligt, at der er gået en sprække i den øverste del af apparatet, jeg aner ikke, hvordan det er sket, jeg har aldrig tabt den eller ramt ind i noget.

Appreciate Your Age からの回答
Jeg kan kun give en stjerne
Jeg kan kun give en stjerne. Da jeg læste brugsanvisningen stod der at apparatet ikke måtte bruges når man havde tandimplantat. Jeres tekniske afdeling understregede dette. Det kunne I godt have skrevet i jeres anprisning af apparatet!! Pakken blev sendt retur ubrugt. Nu afventer jeg blot at få pengene retur. Hele denne øvelse kunne være undgået ved bedre oplysning - en vigtig oplysning.

Appreciate Your Age からの回答
Light therapy is the future of skincare…
Light therapy is the future of skincare so its phenomenal to have this little beauty at my fingertips. Just started but I'm loving the look and feel and ease of use. So far so good and I feel it's making positive change.

Fantastisk behandling!
Jeg har haft acne og ar fra gamle bumser i årevis, og det har altid været noget, jeg har været usikker på. Efter min behandling her kan jeg allerede se så stor forskel! Min hud er blevet synligt renere, og de gamle ar er begyndt at falme. Det er virkelig som om, min huds naturlige spændstighed er blevet gendannet - den føles strammere og ser mere ungdommelig ud.
Kan virkelig anbefales til alle, der ønsker en sundere og mere spændstig hud. 5 stjerner herfra! 🌟

Appreciate Your Age からの回答
Takk for et flott produkt
Takk for et flott produkt. Ser synlige resultater etter kort bruk. Anbefales! Er også fornøyd med god kundeservice. Fikk svar på alt jeg lurte på ved første henvendelse.

Appreciate Your Age からの回答
Super maskine - kan anbefales!
Jeg er super tilfreds med min lysmaskine og med kundeservice fra 'Appreciate Your Age'. Jeg har længe været på udkig efter en måde, hvor på jeg kan opfriske og foryngre min hud hjemme og når det passer mig. Nu er muligheden her. Maskinen virker, som den skal, og efter tre uger, synes jeg allerede, at huden starter med at se glattere ud 👍🏼👍🏼👍🏼

Five BIG stars from me
Five BIG stars from me. I have been using this product for 4 weeks, 4 x per week as part of my morning routine... and i can tell you Its working like MAGIC. My dark spots are vanishing, my lines around my mouth are much lighter. The one thing i wasn't expecting was all the 'Happy Hormones' I got after using this product!! I will be buying this as Christmas presents to my closest! THANK YOU. Caroline

Ja tak!
Kæmpe heads up for denne lille "hjælper".
Som 50+ kvinde kommer der naturligt både rynker og rødme, men ved hjælp af denne lysterapienhed, kan jeg rent faktisk se en forskel der giver mig et friskere look i ansigtet.
Klar anbefaling herfra

Appreciate Your Age からの回答
Snabb leverans och fantastisk service!
Snabb leverans och fantastisk service!! Så nöjd med mitt köp :)

Den virker
Jeg kunne allerede se forskel på min hud, når det kommer til ar og rødme, efter ca 2 uger. Jeg er meget tilfreds med mit køb :)

Appreciate Your Age からの回答
Flot produkt, hurtig virkning og god kunderservice✅
Jeg er så glad for produktet. Har nu været igang i 4 uger, og kan se virkning. Jeg har haft tendens til rødme og lidt bumser, men dette er reduceret kraftigt. Jeg har fået den fineste glatte hud tilbage, lige som jeg drømte om. Den varmest anbefaling herfra🙏🏻

Gamechanger!
Har været min gamechanger til min efterfødselskrop. Allerede efter 2 uger kunne jeg se forskel! 🙏 De varmeste anbefalinger herfra!

Fantastisk produkt!
Jeg har brugt Aya 6-1 skincare i snart 4 uger og kan alderrede se forandringer! Jeg har fået reduceret mit rødme og mine bumser er forsvundet.
Så glad for mit køb🤩

Fantastik produkt
Fantastik produkt. Kan se tydelig forskel!
Kan varmt anbefale "Appreciate Your Age"

Næsten 40 og 2 børn...
Det er tricky at ældes yndefuldt... Men jeg synes godt nok jeg hører kone, kollegaer og venner fortælle mig, hvordan jeg ser friskere ud og om jeg har gjort noget anderledes. Det er virkelig dejligt, at konen synes jeg er mere lækker!

Appreciate Your Age からの回答
Skuffende oplevelse og elendigt produkt
Jeg har desværre fået et produkt som ikke virker. Den kan ikke oplade. Jeg har anmodet om reklamation, men får bare at vide at jeg skal sende forskellige videoer af produktet hvor jeg forsøger at oplade, så de kan se hvorfor det går galt. Meget fint at de gerne vil troubleshoote, men det er ret meget tid jeg skal bruge på det her - og ville allerhelst bare sende produktet retur og få mine penge igen. Men det svarer de ikke på.
Jeg har big time fortrudt mit køb..

Appreciate Your Age からの回答
Jeg er virkelig imponeret over
Jeg er virkelig imponeret over, hvor nem den er at bruge!🤩 Den kan varmt anbefales!!!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。