レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har nu haft fornøjelsen af AYA sålerne et godt stykke tid og er super godt tilfreds med dem. Har tidligere prøvet forskelligt for at komme mine akillesseneproblemer til livs, og AYA sålerne er nu en f... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har et arbejde hvor jeg går mellem 15-25000 skridt om dagen i sikkerhedssko. Min akillesscene har gjordt meget ondt og har prøvet en del forskellige sikkerhedssko uden held. (Ingen problemer m... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg er SÅ glad for min AYA Skincare Expert Pro! 😍 Jeg havde ærligt ikke forventet, at den ville føles så behagelig på huden især den kolde funktion er blevet min absolutte favorit 🧊✨ Den er genial... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 健康・美容製品店

当該企業による記述

Oplever du bare det mindste problem, så tøv ikke med at skrive til os på hello@appreciateyourage.dk så finder vi sammen en passende løsning til dig! 💙 Hos Appreciate Your Age sælger skønhedsprodukter til den kvalitetsbevidste forbruger. Vi går ind for at vores produkter skaber synlige, naturlige og langvarige resultater. Vores mission er at hjælpe +500.000 danskere med ét enkelt produkt udstyret med de bedste teknologiske funktioner så det er lettere for dig at få en smuk og sund hud. NO BULLSHIT.

4.6

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Wow! Kan allerede se resultater!

AYA lysterapi har virkelig overrasket mig positivt! Men efter bare få ugers brug er min hud blevet mere fast, glødende og med færre linjer. Det føles som en spa-behandling derhjemme.
Kundeservicen er også virkelig god, hurtig levering og god vejledning. Jeg kan varmt anbefale AYA lysterapi til alle, der vil forkæle deres hud i deres eget hjem.

2025年1月10日

Hej Mette,

Wow, hvor er det fantastisk at høre! ✨ Det glæder os virkelig, at du allerede kan se resultater, og at du nyder din AYA lysterapi som en luksuriøs hjemmebehandling. 💙

Tak for din flotte anmeldelse – vi sætter stor pris på din anbefaling!

5つ星のうち4の評価

Ikke haft maskine længe så glæder mig…

Ikke haft maskine længe så glæder mig vildt til at se lidt forandring 🤗

Hurtig levering💪🏽

2024年12月20日

Hej Jeanette,

Tak for din anmeldelse! 🤗 Vi glæder os til at høre mere om dine resultater, når du har brugt maskinen lidt længere – de bedste forbedringer kommer med tiden!

Skønt at høre, at leveringen var hurtig – vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din AYA lysterapi! 💙

5つ星のうち3の評価

Jeg har kun brugt produktet i 2 uger

Jeg har kun brugt produktet i 2 uger, så det er ikke den helt store forskel, der kan ses endnu. Jeg har stadig mørke pletter fra fødsler og solen og lidt rødme som jeg begyndte at få det sidste års tid. Jeg synes dog, at huden føles lidt fastere. Det er lidt ærgerligt, at der er gået en sprække i den øverste del af apparatet, jeg aner ikke, hvordan det er sket, jeg har aldrig tabt den eller ramt ind i noget.

2025年1月7日

Hej Mercan,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det lyder som om, du allerede begynder at mærke en forskel, hvilket er fantastisk! For de bedste resultater anbefaler vi at fortsætte med din rutine i nogle uger mere – tålmodighed belønner sig, især når det gælder hudpleje. ✨

Mht. sprækken i apparatet – det lyder bestemt ikke som noget, der burde ske! Kontakt os gerne på hello@appreciateyourage.dk, så vi kan finde en løsning for dig 💙

5つ星のうち1の評価

Jeg kan kun give en stjerne

Jeg kan kun give en stjerne. Da jeg læste brugsanvisningen stod der at apparatet ikke måtte bruges når man havde tandimplantat. Jeres tekniske afdeling understregede dette. Det kunne I godt have skrevet i jeres anprisning af apparatet!! Pakken blev sendt retur ubrugt. Nu afventer jeg blot at få pengene retur. Hele denne øvelse kunne være undgået ved bedre oplysning - en vigtig oplysning.

2024年12月6日

Kære Helene,

Tak for din feedback – vi er meget kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi forstår din frustration og tager din kommentar meget alvorligt. Vores brugervejledning indeholder advarsler og anbefalinger, der er udarbejdet for at sikre, at vores produkt bruges korrekt og sikkert, også i situationer som din. Disse retningslinjer er baseret på generelle forholdsregler og vores ønske om at tage hensyn til alle mulige scenarier.

Som virksomhed kan vi desværre ikke være eksperter i alle helbredsmæssige forhold, og vi er derfor nødt til at inkludere sådanne informationer i brugervejledningen, hvor der er plads til at forklare disse detaljer grundigt. Det er dog klart, at vi skal gøre mere for at tydeliggøre denne type information allerede på vores hjemmeside, så kommende kunder nemt kan finde denne information. Det vil vi se nærmere på, hvordan vi kan forbedre fremover.

Vi er glade for, at du valgte at returnere produktet, hvis det ikke passer til dine behov, og vi sørger naturligvis for at refundere dit køb hurtigst muligt.

Endnu en gang tak for din feedback og for at gøre os opmærksomme på problemet – det hjælper os med at forbedre os fremadrettet 🙏

5つ星のうち5の評価

Light therapy is the future of skincare…

Light therapy is the future of skincare so its phenomenal to have this little beauty at my fingertips. Just started but I'm loving the look and feel and ease of use. So far so good and I feel it's making positive change.

2024年10月29日

Appreciate Your Age からの回答

Thank you so much for your kind words! 💙 We couldn’t agree more—light therapy is truly a game-changer in skincare! ✨ We're thrilled to hear you're already enjoying your AYA experience. Keep up the routine, and we’re sure you’ll continue to see even more positive changes!

– Charlotte from Appreciate Your Age

Fantastisk behandling!

Jeg har haft acne og ar fra gamle bumser i årevis, og det har altid været noget, jeg har været usikker på. Efter min behandling her kan jeg allerede se så stor forskel! Min hud er blevet synligt renere, og de gamle ar er begyndt at falme. Det er virkelig som om, min huds naturlige spændstighed er blevet gendannet - den føles strammere og ser mere ungdommelig ud.

Kan virkelig anbefales til alle, der ønsker en sundere og mere spændstig hud. 5 stjerner herfra! 🌟

2024年10月20日

Appreciate Your Age からの回答

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Sabrina! 💙 Hvor er det fantastisk at høre, at du allerede ser en stor forskel, og at din hud føles mere spændstig og ungdommelig. Vi er så glade for, at AYA har været en god oplevelse for dig! 🌟 Fortsæt den gode rutine – din hud vil takke dig.

5つ星のうち5の評価

Takk for et flott produkt

Takk for et flott produkt. Ser synlige resultater etter kort bruk. Anbefales! Er også fornøyd med god kundeservice. Fikk svar på alt jeg lurte på ved første henvendelse.

2024年10月23日

Appreciate Your Age からの回答

Tusen takk, Anette! 💙 Så fantastisk å høre at du allerede ser resultater og er fornøyd med både AYA og vår kundeservice. Vi er alltid her for å hjelpe!✨ Fortsett den gode rutinen – vi gleder oss til å høre mer om dine resultater!

5つ星のうち5の評価

Super maskine - kan anbefales!

Jeg er super tilfreds med min lysmaskine og med kundeservice fra 'Appreciate Your Age'. Jeg har længe været på udkig efter en måde, hvor på jeg kan opfriske og foryngre min hud hjemme og når det passer mig. Nu er muligheden her. Maskinen virker, som den skal, og efter tre uger, synes jeg allerede, at huden starter med at se glattere ud 👍🏼👍🏼👍🏼

2024年10月1日

Appreciate Your Age からの回答

Tusind tak, Katrine! 💙 Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med både AYA og vores kundeservice. Vi elsker, at du nu kan opfriske og forynge din hud hjemme – præcis når det passer dig! 😊 Bliv endelig ved, og skriv, hvis du har spørgsmål.

Five BIG stars from me

Five BIG stars from me. I have been using this product for 4 weeks, 4 x per week as part of my morning routine... and i can tell you Its working like MAGIC. My dark spots are vanishing, my lines around my mouth are much lighter. The one thing i wasn't expecting was all the 'Happy Hormones' I got after using this product!! I will be buying this as Christmas presents to my closest! THANK YOU. Caroline

2024年10月22日

Appreciate Your Age からの回答

Wow, Caroline! ✨💙 We absolutely love hearing about your results – and the ‘happy hormones’ effect is such a great bonus! 😍 We're thrilled that AYA is working like magic for you and that you're already planning to gift it to your loved ones. Thank YOU for your kind words and for being part of the Appreciate Your Age family!

– Charlotte from Appreciate Your Age 🎁

Ja tak!

Kæmpe heads up for denne lille "hjælper".

Som 50+ kvinde kommer der naturligt både rynker og rødme, men ved hjælp af denne lysterapienhed, kan jeg rent faktisk se en forskel der giver mig et friskere look i ansigtet.

Klar anbefaling herfra

2024年10月18日

Appreciate Your Age からの回答

Tusind tak, Dorte! 💙 Hvor er det fantastisk at høre, at AYA har gjort en synlig forskel for dig! Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas i sin egen hud, og vi er så glade for, at du oplever et friskere look. Tak for din anbefaling! 😊

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och fantastisk service!

Snabb leverans och fantastisk service!! Så nöjd med mitt köp :)

Appreciate Your Age からの回答

Tusen tack, Camilla! 💙 Vi är så glada att du är nöjd med både leveransen och servicen! Njut av din AYA, och hör av dig om du har några frågor. 😊✨

– Charlotte från Appreciate Your Age

Et rigtig godt produkt

Et rigtig godt produkt. Det kan Godt anbefales 👍🙌
Sofia 🌹

2024年10月1日

Appreciate Your Age からの回答

Tusind tak, Sofia! 🌹💙 Vi er så glade for, at du er tilfreds med AYA og vil anbefale den! Fortsæt den gode rutine, og skriv endelig, hvis du har spørgsmål. 🙌😊

Den virker

Jeg kunne allerede se forskel på min hud, når det kommer til ar og rødme, efter ca 2 uger. Jeg er meget tilfreds med mit køb :)

Appreciate Your Age からの回答

Tusind tak, Sarah! 💙 Hvor er det fantastisk, at du allerede efter 2 uger kan se en forskel på din hud! Vi er så glade for, at du er tilfreds med dit køb – fortsæt den gode rutine, og skriv endelig, hvis du har spørgsmål. ✨😊

5つ星のうち5の評価

Flot produkt, hurtig virkning og god kunderservice✅

Jeg er så glad for produktet. Har nu været igang i 4 uger, og kan se virkning. Jeg har haft tendens til rødme og lidt bumser, men dette er reduceret kraftigt. Jeg har fået den fineste glatte hud tilbage, lige som jeg drømte om. Den varmest anbefaling herfra🙏🏻

Appreciate Your Age からの回答

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Camilla! 💙 Hvor er det dejligt at høre, at du allerede efter 4 uger har fået den fine, glatte hud, du drømte om! Vi elsker at høre om vores kunders resultater – og vi er her altid, hvis du får brug for vejledning. Tak for din varme anbefaling! 🙏

Gamechanger!

Har været min gamechanger til min efterfødselskrop. Allerede efter 2 uger kunne jeg se forskel! 🙏 De varmeste anbefalinger herfra!

2024年9月30日

Appreciate Your Age からの回答

Tusind tak, Laura! 💙 Hvor er det skønt at høre, at AYA har været en gamechanger for dig – og at du allerede efter 2 uger kan se forskel! Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas i sin egen hud, og vi er så glade for, at du har fået gode resultater. Tak for din anbefaling! 🙏✨

Fantastisk produkt!

Jeg har brugt Aya 6-1 skincare i snart 4 uger og kan alderrede se forandringer! Jeg har fået reduceret mit rødme og mine bumser er forsvundet.
Så glad for mit køb🤩

2024年9月17日

Appreciate Your Age からの回答

Wow, Maja! 🤩 Hvor er det fantastisk at høre, at du allerede efter 4 uger ser så flotte resultater! Det er præcis derfor, vi brænder for AYA – for at give synlige forbedringer og en hud, man føler sig godt tilpas i. Tak fordi du deler din oplevelse – vi er så glade for, at du er tilfreds! 💙

Fantastik produkt

Fantastik produkt. Kan se tydelig forskel!
Kan varmt anbefale "Appreciate Your Age"

2024年10月5日

Appreciate Your Age からの回答

Tusind tak, Tanja! 💙 Hvor er det skønt at høre, at du kan se en tydelig forskel! Vi elsker at hjælpe vores kunder med at opnå synlige resultater, og din anbefaling betyder meget for os. Fortsæt den gode rutine – og skriv endelig, hvis du får spørgsmål undervejs.

Næsten 40 og 2 børn...

Det er tricky at ældes yndefuldt... Men jeg synes godt nok jeg hører kone, kollegaer og venner fortælle mig, hvordan jeg ser friskere ud og om jeg har gjort noget anderledes. Det er virkelig dejligt, at konen synes jeg er mere lækker!

2024年9月30日

Hej Andreas,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det lyder fantastisk, at du allerede kan mærke en forskel – og endnu bedre, at din kone også bemærker det! 💙 AYA er udviklet til at give synlige og langvarige resultater, og vi er glade for at høre, at den gør en forskel for dig. Fortsæt den gode rutine, og skriv endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

5つ星のうち1の評価

Skuffende oplevelse og elendigt produkt

Jeg har desværre fået et produkt som ikke virker. Den kan ikke oplade. Jeg har anmodet om reklamation, men får bare at vide at jeg skal sende forskellige videoer af produktet hvor jeg forsøger at oplade, så de kan se hvorfor det går galt. Meget fint at de gerne vil troubleshoote, men det er ret meget tid jeg skal bruge på det her - og ville allerhelst bare sende produktet retur og få mine penge igen. Men det svarer de ikke på.

Jeg har big time fortrudt mit køb..

2024年10月2日

Hej Ea,

Vi er kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse med vores produkt, og vi forstår din frustration. Vi forsøger altid at gøre processen så nem og hurtig som muligt for vores kunder, og derfor bad vi om videoer for at kunne løse problemet uden, at du skulle gennemgå hele reklamationsprocessen med returnering og ventetid.

Vi har fuld forståelse for, at du helst ville returnere produktet med det samme, og vi beklager, hvis det ikke har været tydeligt i vores kommunikation. Vi ønsker altid at finde den bedste løsning for vores kunder, og vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig videre. Derfor er vi i dialog med dig for at finde en løsning, der passer bedst til dig.

Vi arbejder altid på at forbedre vores kundeservice og beder om en dags svartid.

Venlig hilsen,
Appreciate Your Age

5つ星のうち5の評価

Jeg er virkelig imponeret over

Jeg er virkelig imponeret over, hvor nem den er at bruge!🤩 Den kan varmt anbefales!!!

2024年7月27日

Appreciate Your Age からの回答

Tak for din anmeldelse, Madelaine! Vi er glade for, at du synes, vores produkt er nemt at bruge. Din anbefaling betyder meget for os! 😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。