Jeg fik hjÊlp af Mina Barbara der ydede en virkelig god service. Hun er kompetent og faglig dygtig og svarede pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Vil til enhver tid sende mine varmeste anbefalinger til dem, der... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Aque Danmark Leverede en rigtig god service og kom hurtigt efter vi fandt ud af at vores blÞdgÞringsanlÊg var utÊt og ikke fungerede som den skulle. De fik skiftet filter og en del andre ting og n... ãã£ãšèŠã
Vanvittig god support afdeling. Jeg havde problemer med mit anlÊg jeg havde kÞbt hos jer. Ringede ind, lidt inden linjen lukkede. Blev efterfÞlgende ringet op af en teknikker efter deres "lukketi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æµæ°ŽäŒç€Ÿ
- é 管éšååº
- ãŠã©ãŒã¿ãŒ ãã£ã«ã¿ãŒæäŸæ¥è
- æ°ŽåŠçå·¥å Ž
- æ°ŽåŠçæäŸæ¥è
- æ°Žéäºæ¥äŒç€Ÿ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Aqua Danmark A/S er en af Danmarks fÞrende virksomheder inden for salg af vandbehandlingsanlÊg til private hjem og erhvervslivet. Vi tilbyder et bredt sortiment af blÞdgÞringsanlÊg og andre vandbehandlingsanlÊg til både private og erhverv.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Overser fejl ved servicebesÞg gentagne gange
Har haft anlÊgget i 5 år. Har ikke virket i lange perioder og i to omgange har der vÊret servicebesÞg hvorefter vi kort efter konstaterer at der har vÊret fejl som de har overset. Allerede efter 3 år begyndte dele at skulle skiftes ud. Har endda fået spildt snesevis af kubikmeter vand ud grundet en fejl i motoren (som også skulle skiftes) som ikke blev fundet i TO servicebesÞg. Ved sgu ikke rigtigt hvad de laver når de kommer forbi. Har givet to stjerner fordi de i det mindste ikke har opkrÊvet betaling for arbejdstimer når de skulle fikse det de to gange.
Spild af penge â serviceaftale uden reel service
Jeg har en serviceaftale hos Aqua Danmark på mit blÞdgÞringsanlÊg, hvor de skal komme én gang årligt og udfÞre service. Problemet er bare, at det i praksis virker som om, man betaler for noget, der ikke bliver leveret.
Man bliver Êrligt talt taget ved nÊsen. Det, der står beskrevet på deres egen hjemmeside om, hvad et serviceeftersyn indeholder, stemmer på ingen måde overens med det arbejde, der faktisk bliver udfÞrt. Flere af de punkter, de selv fremhÊver som en del af servicen, bliver ganske enkelt ikke lavet.
Det efterlader et indtryk af en virksomhed, der sÊlger en servicepakke, men ikke lever op til den. NÃ¥r man betaler for en lÞbende aftale, forventer man ogsÃ¥, at arbejdet bliver udfÞrt ordentligt â ikke bare et hurtigt besÞg uden reelt indhold.
Jeg kan på ingen måde anbefale deres serviceaftale. Det fÞles som spild af penge og manglende respekt for kunden.
Service er virkelig i top hos AquaâŠ
Service er virkelig i top hos Aqua Danmark - tak for det. ð
Super god service og en godtâŠ
Super god service og en godt servicebesÞg af vores blÞdgÞringsanlÊg anlÊg. Lukas var behagelig og god til at forklarer.
Tak for god service
Fremragende rådgivning.
Jeg fik hjÊlp af Mina Barbara der ydede en virkelig god service. Hun er kompetent og faglig dygtig og svarede på alle mine spÞrgsmål.
Vil til enhver tid sende mine varmeste anbefalinger til dem, der Þnsker en god og kompetent rådgivning, hvor man samtidig også får lidt mere end forventet.
Aque Danmark
Aque Danmark
De fik skiftet filter og en del andre ting og nu er den som ny igen har lavet en serviceaftale med dem nu.
Den medarbejder som var her var professionel og forklarede step by step hvad han lavede og hvorfor fÞlte mig tryg ved det han lavede og havde fuldstÊndig styre på alt og vil helt klart anbefale dem til enhver tid.
Periodic Service Visit
The Service Engineer was very honest in explaining the conditions and terms of service and helpful to explain the nuances of the equipment (Leycosoft 9 in our case).
Overall a good experience.
Aqua Danmark leverede hurtig og effektiv service efter at vores blÞdgÞringsanlÊg havde tabt vand i vores bryggers. Til trods for firmaet havde sygdom fik de presset en tid ind hos en af de tilbagevÊrende teknikeren. På dagen kom teknikeren som aftalt og fik repareret maskinen. Det er bare god service når den er bedst.
Super god service
NÊrvÊrende og serviceminded tekniker
NÊrvÊrende og serviceminded tekniker - virkelig den beste oplevelse og en topanbefaling herfra
Rigtig gode produkter
Rigtig gode produkter. Stor forskel på vores fliser og apparater. Kundeservicen fantastisk og de er super hjÊlpsomme
Service
Jeg er virkelig glad for, at jeg har et blÞdgÞringsanlÊg fra AquaDanmark â og isÊr deres serviceabonnement. Motoren pÃ¥ mit anlÊg gik i stykker, og de kom hurtigt og skiftede den uden beregning, fordi jeg har serviceaftalen.
Derudover vil jeg gerne fremhÊve montÞren, som gjorde et kÊmpe stykke arbejde for overhovedet at komme frem, selvom vejret var dårligt. Jeg havde selv sagt, at vi godt kunne vente, til vejret blev bedre, men de kom alligevel og fik det hele ordnet.
Super service og meget professionelt â kan klart anbefales!
Rigtig god og dygtig tekniker vi havdeâŠ
Rigtig god og dygtig tekniker vi havde ude til årligt service.
Vi har aldrig haft et blÞdgÞringsanlÊg tidligere, så han var også god til at forklare hvordan det fungerede - og hvor enkelt det egentlig er med sådan et anlÊg.
Stor ros til Lukas
Har haft brug for vejledning om et afâŠ
Har haft brug for vejledning om et af deres produkter jeg har kÞbt. Super god back up.
Virkelig et firma hvor man fÞler sig i centrum som kunde.
Vi byggede nyt hus i 2024 og fikâŠ
Vi byggede nyt hus i 2024 og fik installeret aqua vandblÞdgÞrings anlÊg, og jeg må virkelig sige efter fÞrste service eftersyn i 2025, har det virkelig levet op til vores forventninger. Virkelig positiv oplevelser her fra.
God service og kompetent tekniker
Vi har fået en rigtig god service af vores anlÊg samt besÞg af en kompetent tekniker, der både besvarede vores spÞrgsmål og gav god vejledning i vedligeholdelse. Vi er super tilfredse og takker for en grundig og professionel service.
Virkelig flink og kompetent medarbejderâŠ
Virkelig flink og kompetent medarbejder der gjorde sit arbejde, fortalte om hvad han gjorde og sÞrgede for at anlÊgget virker optimalt.
Rigtig god service
Rigtig god service og leverance af blÞdgÞringsanlÊg. MontÞren var meget fleksibel og imÞdekommende, og var god til at forklare hvordan anlÊgget virker.
Vi glÊder os til at bruge det i hjemmet!
Verdensklasse oplevelseâïžâïžâïžâïžâïž
Vi har lige fÃ¥et leveret/monteret et Pro Soft 10 blÞdgÞringsanlÊg og jeg mÃ¥ sige at servicen er VIRKELIG i topð Lige fra bestilling af tilbud, til levering og montering har vÊret HELT I TOPKLASSEðªðªðª Aqua Danmark (Alex) er meget nemme at komme i kontakt med og svarer lyn hurtigtðð Levering og montering var ogsÃ¥ i verdensklasseðªð MontÞren (Kim) er virkelig behagelig at snakke med og yderst dygtig til sit arbejde og til at sÊtte os ind i anlÊggets virken og funktionerðªðªðª
KÊmpe stor ros, anbefaling og topkarakter herfra âïžâïžâïžâïžâïž
P.s: Nu har vi totalt lÊkkert og blÞdt vandððððªð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ