レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var lidt skeptisk, da jeg bestilte kalkknuseren. Men mÃ¥ sige den lever 100% op til det den lover. Kalken forsvinder ikke, men sÊtter sig ikke lÊngere som hÃ¥rde belÊgninger, der krÊver skrappe rengÞrin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tror den virker. Jeg synes det er uendeligt svÊrt at vurdere effekt. Men synes det ser ud som om vaskemaskinen har behov for lavere kalkindstilling nu efter et pr mÃ¥neder. SÊtter stor pris pÃ¥ at det... もっず芋る

Vi er glade for vores og det gÞr en stor forskel. Vi havde den fra et halvt Ã¥rs tid efter renovering fordi vi ikke kunne finde strÞmkablet, men vi kunne virkelig se det pÃ¥ badevÊrelset synes vi. Vi fi... もっず芋る

Vi har nu haft Kalkknuser i ca 3 mdr. Vi kan ikke se eller mÊrke nogen forskel. Den er monteret rigtigt. SÃ¥ som jeg ser det er det penge lige ud af vinduet desvÊrre... Jeg vil sige at det virked... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 氎凊理工堎
  5. 氎凊理提䟛業者
  6. 氎道装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Amtech sÊlger den originale Kalkknuser. Kalkknuser kan hjÊlpe dig med at fjerne kalkgenerne uden brug af kemikalier.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

201件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Indtil videre ser det ud til at det

Indtil videre ser det ud til at det virker. Den er dog kun koblet på det kolde vand, da jeg ikke har frit rÞr nok fÞr fordelingen til kold/varm. Hvilket så betyder at der i bund og grund er behov for 2, for at få det fulde udbytte

2026幎3月25日

Kalkknuser からの回答

Hej Pia. Tak for din feedback, dejligt at hÞre at det fungere trods at kalkknuseren kun er koblet på det kolde vand. Du har helt ret i, at tilkobling til både koldt/varmt vand vil give det fulde udbytte. Tak for at du deler din oplevelse.

Tror den virker

Tror den virker. Jeg synes det er uendeligt svÊrt at vurdere effekt. Men synes det ser ud som om vaskemaskinen har behov for lavere kalkindstilling nu efter et pr måneder.
SÊtter stor pris på at det eneste der krÊves er strÞm

2025幎10月3日

Var lidt skeptisk

Var lidt skeptisk, da jeg bestilte kalkknuseren. Men må sige den lever 100% op til det den lover. Kalken forsvinder ikke, men sÊtter sig ikke lÊngere som hårde belÊgninger, der krÊver skrappe rengÞringsmidler og masser af knofedt. Nu kan en aftÞrring fjerne den hvide stÞvbelÊgning, uden at skulle lÊgge de store krÊfter i rengÞringen. Det synligste bevis er knoppen i håndvasken, som tidligere fik kalk belÊgninger, men også fliserne/fugerne i brusekabinen. Nu fremstår brusekabinen lÊkker og ren, med en minimal arbejdsindsats.

2026幎4月14日

Kalkknuser からの回答

Hej Poul. Tak for at dele din oplevelse. Det glÊder os at hÞre at kalkknuseren lever op til dine forventninger, efter en skeptisk start. Du beskriver prÊcis den effekt kalkknuseren giver, kalken forsvinder ikke men bliver langt nemmere at fjerne. SkÞnt at hÞre at du allerede spare tid og krÊfter i hverdagen. Hilsen Team kalkknuser.

Vi har nu haft Kalkknuser i ca 3 mdr

Så som jeg ser det er det penge lige ud af vinduet desvÊrre...

Jeg vil sige at det virkede ikke hos os, desvÊrre, efter 3 mdr. Kender to personer hvor det virker fint.

Men må sige at de har en hel utrolig god service. Vi fik alle pengene tilbage. Tusinde tak

2026幎4月6日

Kalkknuser からの回答

Hej Michael. Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse. I nogle tilfÊlde tager det tid fÞr man oplever det en kalkknuser kan, afhÊngigt af vandkvalitet og installation. Penge ud af vinduet er det heldigvis ikke, idet du har 1 helt års tilfredshedsgaranti med alle penge retur + fragt betalt. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte hvis vi skal kigge på din installation, måske vi kan spotte noget, eller hjÊlpe dig med at sende retur. Hilsen Team Kalkknuser.

Elendigt, skån jer selv for denne skuffelse

Elendigt.. fuldstÊndigt 100% virkningslÞs. Jeg har haft denne alt for dyre enhed kÞrende i årevis .. absolut ikke pengene vÊrd.

2026幎4月3日

Kalkknuser からの回答

Hej Peter. Vi har 1 helt års tilfredshedsgaranti så virkelig Êrgerligt du ikke har kontaktet os tidligere. Kan ikke finde dig i vores kunde kartotek, så kan ikke se hvornår du har kÞbt. Du er stadig velkommen til at kontakte os på info@kalkknuser.dk og fortÊlle mere om din oplevelse og gerne med billeder af der hvor kalkknuseren er monteret, måske vi kan spotte noget.

KÊmpe anbefaling herfra⭐⭐⭐⭐⭐ Har kun

KÊmpe anbefaling herfra⭐⭐⭐⭐⭐ Har kun haft den smÃ¥ 14 dage og kan allerede se en stor forskel pÃ¥ vores sorte armature og sorte vaske SÅ DEJLIGT🀩

2026幎3月17日

Kalkknuser からの回答

Hej Vivi. Mange tak for din positive anmeldelse. Det glÊder os at hÞre at du allerede har glÊde af din kalkknuser og oplever tydelig forskel på de sorte armature og vaske. Hilsen Teamet bag kalkknuseren.

Fri for kalk belÊgninger

nÞj, det virker scu 🀩 lod en gryde vand koge tÞr, normalt vil gryden vÊre kridhvid indevendig, og der skulle bruges tid pÃ¥ at fÃ¥ den pÊn.

Med kalkknuser er kalk belÊgning nÊsten reduceret til 0 . imponerende 🀗

2026幎3月14日

Kalkknuser からの回答

hej Palle. Mange tak for dine positive ord. Det glÊder os at hÞre at du er glad for din kalkknuser. Hilsen Teamet bag kalkknuseren.

TillidsvÊkkende

God og Êrlig kundeservice

2026幎2月23日

Kalkknuser からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Vi gÞr os umage med altid at vÊre Êrlige og informative, rart at hÞre at du sÊtter pris på dette. Hilsen teamet bag kalkknuseren.

Kalkknuser.dk leverer en super lÞsning

Kalkknuser.dk leverer en super lÞsning – nem installation, hurtig effekt og mÊrkbart mindre kalk i hverdagen. God service og et produkt der gÞr prÊcis, hvad det lover.

2026幎3月11日

Kalkknuser からの回答

Hej Claus. Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glÊder os at hÞre, at du synes kalkknuseren var nem at montere og at du allerede har haft en mÊrkbar effekt. Hilsen Teamet bag kalkknuseren.

Den virker godt hos os

Vi er glade for vores og det gÞr en stor forskel. Vi havde den fra et halvt års tid efter renovering fordi vi ikke kunne finde strÞmkablet, men vi kunne virkelig se det på badevÊrelset synes vi. Vi fik derfor tilsendt et nyt kabel uden beregning og det sjove var vores vandhane filter stoppede til med kalk et par dage senere i kÞkkenet, så lidt sjovt man kunne se direkte effekt af den var til igen så hurtigt.

2026幎2月15日

Virker som lovet

Jeg bor i et område hvor der er meget kalk i vandet. Kalkknuser har siddet 10 dage. Supernem at sÊtte på. Kan allerrede se en stor forskel, ammatur er fint, vandet smager bedre, mit hår er blÞdere, vandkoger er stadig uden kalkaflejringer. GlÊder mig til at se hvad det gÞr ved tÞjvask, kaffemaskine og andet. Jeg er så glad for mit kÞb.

2026幎2月13日

God effekt

Troede ikke rigtig på det, men fik en på prÞve. Efter en uge begyndte gammel kalk at lÞsne sig. Der kan dog vÊre lidt tilbage. Kaffemaskinen kÞrer på 2 måned uden afkalkning. Kalken i cisterne på svÞmmer og udtrÊk har lÞsnet sig. Nemmere at aftÞrre/rengÞre. Man kan se vandet har fået en anden overflade spÊnding.
Har lige akkurat fået den effekt de lovede 👍🙂

2026幎2月11日

Virker fantastisk

Uha tÊnkte ikke det kunne vÊre rigtigt at sådan en dims kunne fjerne kalken i vandet. Men nu er det så modbevist. Plejer at skal afkalke 1 gang om måneden, det er så ikke lÊngere nÞdvendigt, samt der er nÊsten intet at se på bruseren mere. Så et super godt produkt

2025幎11月2日

Tror sku det virker :)

I forbindelse med udskiftning af gamle rustne rÞr i kÊlderen, kÞbte jeg en kalkknuser, givet vis en demo/forsÞgs model.
Nu er der gået en måned med den og der er rent faktisk kalkstÞv i vasksen når man lige trÊkker en finger hen over bunden.
Plus så er hanerne ikke kalket til som de plejer.
Det er sku da vist en win win den der :D

2026幎1月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。