䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ
  2. 遊園地

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Pret en dierenpark te Ieper.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち3の評䟡

Leuk waterpark maar niet voor kinderen

Leuk waterpark maar niet voor kinderen ouder dan 12 jaar. Het is vrij klein, met een uur hadden we alles al gezien/gedaan. De lazy river is 90/120 cm en dat is erg ondiep, daarnaast is de stroming niet zo sterk. Er zijn 4 glijbanen waarvan twee met band. Lange wachtrijen en de rit niet waard. Wij komen hier niet meer. We gingen met 2 kids van 15/18. De ticket is ook halve dag geldig en moet je los je tijdslot reserveren. Dat wisten we niet dus dag 1 werden we naar huis gestuurd. We zijn toen naar zwembad in Turnhout geweest, die is echt veeeeeeel beter, en ook rustiger

2026幎8月9日
5぀星のうち5の評䟡

Eerst en vooral dikke merci aan het

Eerst en vooral dikke merci aan het EHBO TEAM van bellewaerde!!!!
Wij waren vandaag amper 30 minutjes daar toen onze zoon zijn beste vriend flauwviel op zijn gezicht.
Ehbo stond er al in minder dan 3 minuten!!! Zo behulpzaam zoutchips, cola water en niets moest hiervoor vergoed worden !!! Hele vriendelijke mensen die meteen voor je klaarstaan. Wij komen al superlang en veel naar bellewaerde en wij kwamen altijd heel graag, maar nu nog liever aangezien we weten dat het veilig is en dat ehbo meteen snel te hulp komt!

2026幎8月3日

Een is nog te veel

Een is nog te veel
Gsm viel in het water aan timber trail
Ze wilden hem niet terug uithalen ze konden de attractie niet stil leggen

Laat me nie lachen a.u.b. je moet zelf over brugjes een parcours afleggen is gewoon van niet willen en dan word je aan de deur gezet door de omhoog gevallen directeur als je ze er op aanspreekt

Nooit zet ik daar nog een voet binnen !!!!!

2026幎7月19日

Schandalig!

Schandalig park, ik heb een uur van mijn leven verspild door aan te schuiven aan de boomerang. En dan is niks van compensatie voor dit uur, dan hebben jullie het lef om iedereen die daar al de hele tijd staat zonder boe of ba terug te sturen. Mijn idee erover zou zijn dat iedereen die daar in de rij staat een bonnetje krijgt wanneer ze uit de rij moeten gaan waardoor ze 1 free pass hebben op de eerstvolgende attractie. Je doet ermee wat je wil maar ik doe wat ik wil en dat is hier nooit meer terugkomen tot dit soort problemen zijn opgelost.

2026幎5月15日

Tijdens ons bezoek aan Bellewaerde

Tijdens ons bezoek aan Bellewaerde Aquapark stonden enkele jongeren uit onze groep aan te schuiven voor een glijbaan. Daarbij duwden ze elkaar spelenderwijs in de wachtrij.
Een andere bezoeker voelde zich geduwd en duwde vervolgens bewust één van de jongeren.
Ik heb dit incident gemeld aan de redder. Tijdens dit gesprek werd er een racistische opmerking gemaakt. De verantwoordelijke hoorde de opmerking van de redder over “dat het in onze cultuur zit” en gaf aan dat de redder het niet zo bedoelde.
Deze situatie ervaarde ik echter als ongepast, kwetsend en discriminerend.

2025幎12月29日

Geen aanrader!

Geen aanrader!

- alles is belachelijk duur (entree, eten, zwembroek moeten kopen door onlogische kledingvoorschriften
- onlogische kledingvoorschriften die werkelijk waar nergens op slaan, personeel kon ook geen onderbouwde reden geven.
- eten ziet er compleet anders uit dan op foto's, en niet te kanen (en belachelijk duur)
- personeel onvriendelijk
- geen buitenbad of groot bad

2025幎4月7日
5぀星のうち3の評䟡

Nous sommes allés dimanche dernier et 4

Nous sommes allés dimanche dernier et 4 principales attractions ne fonctionnaient pas donc mes neveux étaient trÚs déçus !! Les parcs devraient être pénalisés dans ces cas là car nous faisons de la route et payons plein pot ! Ex : 2 euros par attractions qui ne fonctionnent pas.

2024幎8月11日
5぀星のうち4の評䟡

Un petit Park aquatique trÚs

Un petit Park aquatique trÚs sympathique !

le parc est géniale pour quelques heures de baignade, il y à de multiples toboggans de toutes sortes avec bouées, simple ou même pour les enfants, si vous combinez cela avec un billet parc vous passerez une bonne journée.

cependant j'ai était déçu je pense que je m'attendez a plus de toboggans car le tour est vite fais, le toboggans extérieur est surprenant avec un petit "air time".

2022幎3月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ