Aquawaterfilter レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Het water stroomt zó snel door de filter zodat er geen enkele vorm van filtering plaatsvindt. Veel geld verspild!!! Via email bericht verzonden dat ik het abonnement wil opzeggen als dit jaar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De Aquawaterfilter is echt een geweldig ding. Mooi design, volledig in glas en het gefilterde water smaakt heerlijk. Ik gebruik hem nu ongeveer 2 maanden. Heb er net nog 1 besteld voor mijn zus. De se... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Soms doe je best wel een flinke uitgave en hoop je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Toen ik vanochtend mijn filter installeerde en mijn eerste glas water dronk was ik zo blij: echt heerlijk water!... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We’ve been loving the Aqua filter. My wife and I welcomed our first child five months ago, and having consistently clean, mineral-rich water has honestly played such an important role in her post... もっと見る

企業情報

1. ウォーター フィルター提供業者
  2. ミネラルウォーター会社
  3. ミネラルウォーター卸業者
  4. 浄水会社
  5. 水処理工場
  6. 水道事業会社

当該企業による記述

Aquawaterfilter.nl levert hoogwaardige waterfilters voor zowel thuis als op de werkvloer. Als importeur van waterfilters uit Zuid-Korea introduceren wij de AquaPROwaterfiltesr in Nederland, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Onze missie is helder: het beschikbaar stellen van effectieve waterfilters die zorgen voor gezuiverd en schoon drinkwater, zowel voor huishoudens als bedrijven. We geloven dat toegang tot veilig drinkwater een fundamenteel recht en zetten ons in om dit voor iedereen bereikbaar te maken. Met een focus op duurzaamheid en gezondheid, bieden de AquaPRO waterfilters een betrouwbare oplossing voor iedereen die waarde hecht aan puur en veilig water.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 106

レビューを書く

Absolute aanrader

Allereerst zeer goed verpakt en duidelijke instructies. Bijzonder fraai & functioneel ontwerp, maar het allerbelangrijkste heerlijk zacht en zuiver water!

Wat een mooie review, Karin! Dank u wel 😊
Fijn om te horen dat alles goed verpakt was, de instructies duidelijk zijn en dat u zo blij bent met het ontwerp én natuurlijk met het zachte, zuivere water. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met uw waterfilter

5つ星のうち4の評価

Goede klantenservice

Het was na bestellen snel ontvangen. Wel hadden ze twee deksels i.p.v. bodem en deksel meegegeven, maar de klantenservice reageerde snel en vriendelijke reageerde en ik binnen twee dagen een bodem ontvangen had.

Dank je wel voor je review, Lisa 😊
Bij het inpakken waren we iets té enthousiast en heb je twee deksels ontvangen. Gelukkig konden we dit snel voor je rechtzetten en lag de juiste bodem binnen twee dagen bij je op de mat. Fijn om te horen dat je onze service als snel en vriendelijk hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen!

Fijn

Heel snel geleverd voor een fantastische prijs, gemakkelijk in elkaar te zetten en heerlijk water.

Aquawaterfilter からの回答

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel geleverd is, eenvoudig te monteren was en dat je zo geniet van het water. Veel plezier ermee!

Aquawaterfilter からの回答

Dank je wel voor deze mooie woorden! 😊
Fijn om te horen dat alles snel en goed is aangekomen en dat de uitleg en video hebben geholpen. Super dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Veel plezier met je waterfilter en dank voor het vertrouwen!

Fijne service

Het is een fijn apparaat, makkelijk in gebruik en ziet er ook een stuk mooier uit dan andere glazen waterfilters. Daarnaast kan er meer in dan je denkt maar oogt het toch compact. Service is ook top, helaas heb ik een ongelukje gehad met de glazen waterfilter en nu krijg ik een nieuwe opgestuurd.

2025年12月12日

Aquawaterfilter からの回答

Dank je wel voor je uitgebreide review! 😊
Fijn om te horen dat je het ontwerp, het gebruiksgemak én de service waardeert. We wensen je veel plezier met je nieuwe waterfilter en heerlijk zacht water!

5つ星のうち4の評価

Aquawaterfilter

Snelle reactie op vragen en snelle levering! Erg tevreden met de bestelling. Netjes verpakt. Gemakkelijk in elkaar te zetten waterfiltertank.
Minpunt is wel dat de bijgeleverde schroefjes te kort zijn, daar stonden de pootjes niet stevig mee vast.
Gelukkig op tijd opgemerkt en zelf andere erin gedraaid, anders had de glazenbak het niet overleefd.

2025年11月28日

Aquawaterfilter からの回答

Dank je wel voor je eerlijke en uitgebreide review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering, verpakking en het gebruiksgemak. Goed dat je het punt met de schroefjes tijdig hebt opgemerkt en zelf hebt opgelost — we nemen dit soort feedback serieus en gebruiken dit om onze sets verder te verbeteren. Mocht je hier alsnog hulp bij willen, dan denken we uiteraard graag met je mee.

Hij was snel geleverd

Hij was snel geleverd , de black friday deal gunstig. Ik ben heel blij met het filter. Ik heb nu schoon water zonder chemische rotzooi. Beter voor het milieu.

2025年11月27日

Aquawaterfilter からの回答

Bedankt voor je mooie review!
Geweldig om te horen dat de levering snel was en dat je blij bent met de Black Friday deal.
En nog mooier: schoon en puur water zónder chemische toevoegingen — dat is precies waar we het voor doen.

Heerlijk water

Snel geleverd, duidelijke instructies en heerlijk water.

2025年11月26日

Bedankt voor je mooie review, Ariane! 🙌
Fijn om te horen dat alles snel geleverd werd en dat de instructies helder waren. Geniet van het zachte, gefilterde water!
Mocht je ooit vragen hebben, we staan altijd klaar om je te helpen.

Super!

Leuke aanbieding, superfijn product smaakt echt heerlijk en het ziet er ook nog eens heel mooi uit in de keuken!

2025年11月7日

Aquawaterfilter からの回答

Bedankt voor deze mooie review! 🙌
Geweldig om te horen dat het product zo goed bevalt en dat het ook nog eens prachtig staat in de keuken. Daar doen we het voor!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of tips willen, we staan altijd klaar.

Mooie en fijne waterfilter

Mooie en fijne waterfilter. Klantenservice top en snelle reacties. Het water wordt snel gefilterd dus je hoeft niet lang te wachten. Het smaakt ook echt lekker en zacht.

2025年12月7日

Dankjewel voor je mooie review, Samia! 🙌
Geweldig om te horen dat de waterfilter zo goed bevalt en dat je onze snelle service waardeert.
Fijn dat het water zacht en lekker smaakt — precies wat we voor ogen hebben.

Mocht je ooit vragen hebben, wij reageren altijd snel.

5つ星のうち5の評価

Ergens anders wordt je niet zo goed geholpen

Ik werd fantastisch geholpen en ik was heel blij met de service !

2025年12月7日

Aquawaterfilter からの回答

Dankjewel voor je prachtige review! 🙌
Heel fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent — daar doen we het voor.
We staan altijd klaar als je ons nodig hebt!

5つ星のうち5の評価

Na lang gezocht te hebben naar een…

Na lang gezocht te hebben naar een waterfilter uiteindelijk uitgekomen op deze site heel goed geholpen zou er nog zeker een keer bij bestellen!!

2025年12月6日

Aquawaterfilter からの回答

Dankjewel voor je mooie woorden!
Super om te horen dat je na lang zoeken bij ons bent uitgekomen én dat we je goed hebben kunnen helpen. Als je ooit nog iets nodig hebt of vragen hebt, stuur gerust een berichtje. We staan altijd klaar voor je. Veel drinkplezier en tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Aqua waterfilter is super! Goed geleverd heel goed verpakt…

Goed geleverd heel goed verpakt duidelijke instructies op papier en een hele duidelijke instructie video. Mooi design en makkelijk te monteren. Alles zat heel goed apart verpakt en alles klopte precies. Nu staat hij mooi in mijn keuken en werkt perfect .

Aquawaterfilter からの回答

Wat heerlijk om te lezen!
We steken veel zorg in de verpakking, handleidingen en video’s, dus het is top om te horen dat alles duidelijk en netjes aankwam. En nóg mooier: hij staat nu te shinen in je keuken en werkt perfect — precies waar we het voor doen. Geniet van het gefilterde water!

5つ星のうち5の評価

Heel mooi afgewerkte onderdelen die je…

Heel mooi afgewerkte onderdelen die je gemakkelijk in elkaar zet. Er zit een zeer duidelijke Nederlandstalige handleiding bij. Het gefilterde water is heerlijk zacht van smaak. Nog lekkerder dan bijv Spa blauw.

Aquawaterfilter からの回答

Dankjewel voor deze prachtige review! 🙏
We vinden het geweldig dat je de afwerking, montage en handleiding zo prettig vindt. En dat je het water nóg lekkerder vindt dan Spa Blauw… dat is echt een compliment waar we blij van worden! Geniet ervan!! Groetjes Team Aquawaterfilter

5つ星のうち5の評価

Gebruik het al een jaar zonder…

Gebruik het al een jaar zonder problemen. Doet wat het belooft

2025年12月4日

Aquawaterfilter からの回答

Dankjewel voor je fijne review! 🙌
Geweldig om te horen dat je de waterfilter al een jaar zonder problemen gebruikt. Precies zoals het hoort: gewoon doen wat het belooft. We waarderen het enorm dat je dit deelt!

Super aquafilters!

Goede winkel, heb hier een paar aqua filters gekocht en het product is echt top kwaliteit!
Super goede service, snel en aardige klanten service!

Aquawaterfilter からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met onze aqua filters en de kwaliteit van het product. Ook uw complimenten over onze service waarderen we enorm — we doen ons best om iedereen snel en vriendelijk te helpen, dus fijn dat dit zo bij u is overgekomen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen!

Team AquaWaterfilter

snelle reactie aardige meneer

snelle reactie aardige meneer

2025年12月2日

Beste Dawiid,

Dank voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle reactie en service

Super ervaring

Ik was al een hele lange tijd opzoek naar een waterfilter en na lang overwegen heb ik uiteindelijk gekozen voor de aqua pro ik ben goed geholpen door de klanten service. Al om al een heel fijn en prettig bedrijf.
Ik zou het iedereen aanbevelen!

Beste Ashley,

Wat ontzettend fijn om uw prachtige review te lezen — heel hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We weten dat het kiezen van een waterfilter niet iets is dat u “even snel” beslist, dus het betekent veel voor ons dat u na een lange zoektocht uiteindelijk bij de AquaPRO bent uitgekomen.

We vinden het geweldig om te horen dat het advies en de ondersteuning van onze klantenservice u zo goed geholpen hebben. We streven er altijd naar om niet alleen een goed product te leveren, maar ook om het hele proces — van oriëntatie tot installatie — zo prettig en duidelijk mogelijk te maken. Uw woorden bevestigen dat we op de juiste manier bezig zijn, en dat motiveert ons enorm.

Het doet ons ook deugd dat u het bedrijf als fijn en prettig ervaart. Dat is precies wat we willen bereiken: een betrouwbare, toegankelijke plek waar iedereen met vragen of wensen over schoon en gezond drinkwater terecht kan. En dat u ons zelfs zou aanraden aan anderen, zien we als het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, of tips willen om het optimale uit uw AquaPRO-systeem te halen, dan staan we altijd voor u klaar. We helpen u met alle plezier verder.

Geniet van het schone water en nogmaals dank voor uw vertrouwen!

Heel goed hoor

Ik ben hartstikke blij met het prachtige waterfilter systeem erg vriendelijk en behulpzaam klanten service

Beste Ronald,

Wat ontzettend fijn om uw enthousiaste review te lezen — dank u wel dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. We vonden het zelf ook erg leuk om met u in contact te zijn en mee te denken over welk systeem het beste bij uw situatie past. Het is voor ons altijd waardevol om te horen dat het product niet alleen goed bevalt, maar dat de hele ervaring — van bestellen tot installeren — positief is verlopen.

We steken veel energie in het ontwikkelen van een betrouwbaar waterfiltersysteem dat écht verschil maakt in smaak, zuiverheid en gebruiksgemak. Daarom is het extra mooi om terug te krijgen dat u zo blij bent met de AquaPRO en dat het systeem aan uw verwachtingen voldoet. Uw woorden over onze klantenservice betekenen ook veel voor ons. We vinden persoonlijke, vriendelijke en snelle support ontzettend belangrijk, dus het is fijn dat dat zo bij u is overgekomen.

Klanten zoals u maken ons werk iedere dag leuker. Mocht u in de toekomst vragen hebben, advies willen, of gewoon even willen checken hoe u het systeem optimaal gebruikt: u bent altijd welkom om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Geniet van het schone, zachte en gefilterde water — en nogmaals dank voor uw vertrouwen in ons product en ons team.
We wensen u heel veel plezier met het waterfiltersysteem!

Hartelijke groet,
Team AquaWaterfilter

5つ星のうち1の評価

De ervaring met de service was prima

De ervaring met de service was prima, het product echter is niet te onderbouwen. Er zijn geen officiële test resultaten bekend van dit product, hierdoor is ook niets te zeggen over wat het filtert. Echter na het delen hiervan met een vriendin kwam dit bedrijf ineens wel met test resultaten over de burg, terwijl het antwoord bij mij was dat ze dit als een leerweg zien om zaken te verbeteren. Na het bekijken van het rapport, wat van de organisatie SGS zou zijn, bleek het rapport niet officieel, geen keurmerken, geen specifieke benoeming van aqua waterfilter, terwijl andere testen die ik van deze organisatie vindt zowel keurmerken als handtekening bevatten. Dit heeft voor mij alle vertrouwen weggehaald. Dat iets nog ontwikkeld moet worden heb ik begrip voor, maar dat ergens zo maar een niet legitiem test rapport vandaan wordt gehaald zet helaas dit bedrijf voor mij in een onbetrouwbaar daglicht en ik vind dat mensen dit wel moeten weten. Er zijn een hoop waterfilters te koop die wel gedegen onderzocht zijn. Dus informeer jezelf goed.

Ik blijk niet op het antwoord te kunnen reageren dus bij deze de reactie van het SGS over jullie gedeelde testresultaten, waarin jullie in een zinnetje zetten dat dit uitgevoerd zou zijn door het SGS:

Dear Annebel,

Thank you for submitting the attached document reference NBF21-005756-01 for verification of authenticity.

We regret to inform you that this is not an original SGS document. This document is thus of no value whatsoever and we advise you not to rely on it for any purpose.

Please find attached our information form which provides you with our official response. In order for us to investigate this matter further, we would appreciate you completing the form and returning to us at your earliest convenience.

Best Regards
Corporate Security Team

Dus het is geen officieel test resultaat, zoals ik al aangaf. Het erge is dat jullie nog volhouden ook. Mensen wees gewaarschuwd. Dit is geen onderzocht product en de claims en testen kloppen niet!

Beste Annebel,

Dank voor uw bericht. We willen graag enkele punten rechtzetten zodat andere klanten correct geïnformeerd blijven.

1. Onze testrapporten zijn wel degelijk officieel
De testresultaten zijn uitgevoerd door TÜV SÜD/SGS, een internationaal geaccrediteerd testlaboratorium. Zoals gebruikelijk bij onafhankelijke testinstanties bevatten deze rapporten:
• een testrapportnummer
• een certificaatnummer
• de toegepaste EN-17093 norm
• batch- en testgegevens

Het is in onze branche normaal dat laboratoria zelf geen commerciële merknamen op rapporten zetten. Dat is geen fout, maar standaardprocedure voor onafhankelijke tests.

2. De rapporten bevatten om veiligheids- en privacyredenen geen handtekening
Dit is volkomen gebruikelijk. De meeste Europese testlabs — waaronder SGS, TÜV, Intertek en Bureau Veritas — verstrekken digitale rapporten zonder handtekening.
Een handtekening is geen vereiste en zegt niets over de geldigheid van de test.

3. De testrapporten zijn al jarenlang hetzelfde en openbaar
Uw suggestie dat wij “ineens” testresultaten zouden hebben gedeeld, is onjuist. Deze documenten staan al geruime tijd online en zijn identiek voor elke klant. Uw vriendin heeft exact hetzelfde ontvangen als elke andere klant. En u heeft aangegeven het product PER direct te willen retouren. Als u dan niet de moeite heeft gedaan om onze test resultaten op te zoeken bij de product informatie gaan wij daar niet meer verder op in maar verder met de retour procedure. Zoals u wenste

4. Het product voldoet volledig aan de geldende normen
De AquaPRO heeft:
• hoge retentiepercentages op metalen zoals lood, koper, cadmium, nikkel en aluminium
• sterke prestaties op chloorreductie
• microbiologische filtering volgens EN-17093
• reductie van organische stoffen zoals 2,4,6-TCP

Dit zijn onderbouwde en reproduceerbare resultaten.

5. Wij respecteren dat het product niet bij u past
Maar uw persoonlijke interpretatie van een officieel laboratoriumdocument betekent niet dat het product “niet te onderbouwen” zou zijn. De resultaten zijn getest, gecertificeerd en voldoen gewoon aan de Europese normering.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。