Het water stroomt zó snel door de filter zodat er geen enkele vorm van filtering plaatsvindt. Veel geld verspild!!! Via email bericht verzonden dat ik het abonnement wil opzeggen als dit jaar... もっと見る
企業が回答しました
De Aquawaterfilter is echt een geweldig ding. Mooi design, volledig in glas en het gefilterde water smaakt heerlijk. Ik gebruik hem nu ongeveer 2 maanden. Heb er net nog 1 besteld voor mijn zus. De se... もっと見る
企業が回答しました
Soms doe je best wel een flinke uitgave en hoop je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Toen ik vanochtend mijn filter installeerde en mijn eerste glas water dronk was ik zo blij: echt heerlijk water!... もっと見る
企業が回答しました
We’ve been loving the Aqua filter. My wife and I welcomed our first child five months ago, and having consistently clean, mineral-rich water has honestly played such an important role in her post... もっと見る
企業が回答しました
Aquawaterfilter.nl levert hoogwaardige waterfilters voor zowel thuis als op de werkvloer. Als importeur van waterfilters uit Zuid-Korea introduceren wij de AquaPROwaterfiltesr in Nederland, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Onze missie is helder: het beschikbaar stellen van effectieve waterfilters die zorgen voor gezuiverd en schoon drinkwater, zowel voor huishoudens als bedrijven. We geloven dat toegang tot veilig drinkwater een fundamenteel recht en zetten ons in om dit voor iedereen bereikbaar te maken. Met een focus op duurzaamheid en gezondheid, bieden de AquaPRO waterfilters een betrouwbare oplossing voor iedereen die waarde hecht aan puur en veilig water.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Allereerst zeer goed verpakt en duidelijke instructies. Bijzonder fraai & functioneel ontwerp, maar het allerbelangrijkste heerlijk zacht en zuiver water!

Aquawaterfilter からの回答
Het was na bestellen snel ontvangen. Wel hadden ze twee deksels i.p.v. bodem en deksel meegegeven, maar de klantenservice reageerde snel en vriendelijke reageerde en ik binnen twee dagen een bodem ontvangen had.

Aquawaterfilter からの回答
Heel snel geleverd voor een fantastische prijs, gemakkelijk in elkaar te zetten en heerlijk water.

Aquawaterfilter からの回答
Het is een fijn apparaat, makkelijk in gebruik en ziet er ook een stuk mooier uit dan andere glazen waterfilters. Daarnaast kan er meer in dan je denkt maar oogt het toch compact. Service is ook top, helaas heb ik een ongelukje gehad met de glazen waterfilter en nu krijg ik een nieuwe opgestuurd.

Aquawaterfilter からの回答
Snelle reactie op vragen en snelle levering! Erg tevreden met de bestelling. Netjes verpakt. Gemakkelijk in elkaar te zetten waterfiltertank.
Minpunt is wel dat de bijgeleverde schroefjes te kort zijn, daar stonden de pootjes niet stevig mee vast.
Gelukkig op tijd opgemerkt en zelf andere erin gedraaid, anders had de glazenbak het niet overleefd.

Aquawaterfilter からの回答
Hij was snel geleverd , de black friday deal gunstig. Ik ben heel blij met het filter. Ik heb nu schoon water zonder chemische rotzooi. Beter voor het milieu.

Aquawaterfilter からの回答
Leuke aanbieding, superfijn product smaakt echt heerlijk en het ziet er ook nog eens heel mooi uit in de keuken!

Aquawaterfilter からの回答
Mooie en fijne waterfilter. Klantenservice top en snelle reacties. Het water wordt snel gefilterd dus je hoeft niet lang te wachten. Het smaakt ook echt lekker en zacht.

Aquawaterfilter からの回答
Ik werd fantastisch geholpen en ik was heel blij met de service !

Aquawaterfilter からの回答
Na lang gezocht te hebben naar een waterfilter uiteindelijk uitgekomen op deze site heel goed geholpen zou er nog zeker een keer bij bestellen!!

Aquawaterfilter からの回答
Goed geleverd heel goed verpakt duidelijke instructies op papier en een hele duidelijke instructie video. Mooi design en makkelijk te monteren. Alles zat heel goed apart verpakt en alles klopte precies. Nu staat hij mooi in mijn keuken en werkt perfect .

Aquawaterfilter からの回答
Heel mooi afgewerkte onderdelen die je gemakkelijk in elkaar zet. Er zit een zeer duidelijke Nederlandstalige handleiding bij. Het gefilterde water is heerlijk zacht van smaak. Nog lekkerder dan bijv Spa blauw.

Aquawaterfilter からの回答
Gebruik het al een jaar zonder problemen. Doet wat het belooft

Aquawaterfilter からの回答
Goede winkel, heb hier een paar aqua filters gekocht en het product is echt top kwaliteit!
Super goede service, snel en aardige klanten service!

Aquawaterfilter からの回答
Ik was al een hele lange tijd opzoek naar een waterfilter en na lang overwegen heb ik uiteindelijk gekozen voor de aqua pro ik ben goed geholpen door de klanten service. Al om al een heel fijn en prettig bedrijf.
Ik zou het iedereen aanbevelen!

Aquawaterfilter からの回答
Ik ben hartstikke blij met het prachtige waterfilter systeem erg vriendelijk en behulpzaam klanten service

Aquawaterfilter からの回答
De ervaring met de service was prima, het product echter is niet te onderbouwen. Er zijn geen officiële test resultaten bekend van dit product, hierdoor is ook niets te zeggen over wat het filtert. Echter na het delen hiervan met een vriendin kwam dit bedrijf ineens wel met test resultaten over de burg, terwijl het antwoord bij mij was dat ze dit als een leerweg zien om zaken te verbeteren. Na het bekijken van het rapport, wat van de organisatie SGS zou zijn, bleek het rapport niet officieel, geen keurmerken, geen specifieke benoeming van aqua waterfilter, terwijl andere testen die ik van deze organisatie vindt zowel keurmerken als handtekening bevatten. Dit heeft voor mij alle vertrouwen weggehaald. Dat iets nog ontwikkeld moet worden heb ik begrip voor, maar dat ergens zo maar een niet legitiem test rapport vandaan wordt gehaald zet helaas dit bedrijf voor mij in een onbetrouwbaar daglicht en ik vind dat mensen dit wel moeten weten. Er zijn een hoop waterfilters te koop die wel gedegen onderzocht zijn. Dus informeer jezelf goed.
Ik blijk niet op het antwoord te kunnen reageren dus bij deze de reactie van het SGS over jullie gedeelde testresultaten, waarin jullie in een zinnetje zetten dat dit uitgevoerd zou zijn door het SGS:
Dear Annebel,
Thank you for submitting the attached document reference NBF21-005756-01 for verification of authenticity.
We regret to inform you that this is not an original SGS document. This document is thus of no value whatsoever and we advise you not to rely on it for any purpose.
Please find attached our information form which provides you with our official response. In order for us to investigate this matter further, we would appreciate you completing the form and returning to us at your earliest convenience.
Best Regards
Corporate Security Team
Dus het is geen officieel test resultaat, zoals ik al aangaf. Het erge is dat jullie nog volhouden ook. Mensen wees gewaarschuwd. Dit is geen onderzocht product en de claims en testen kloppen niet!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。