レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Het pakketje binnen 1 week ontvangen. Er was iets fout gegaan met de levering. Ik heb hun een mail gestuurd en kreeg dezelfde dag nog antwoord. Alles netjes opgelost. Top!

5つ星のうち1の評価

Vertrouw ze voor geen meter, ze sturen tracé en trace code zonder dat ze de pakket bij de post.nl hebben aangemeld, je kan pakket aanmelden online thuis, Maar post.nl moet het scannen, wat doen ze,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestelling geplaatst vorige week en al meerdere keren contact opgenomen omdat ze “next day delivery” beloven. Tot op heden niets gehoord en al meerdere keren mijn geld terug gevraagd. Als je slim b... もっと見る

企業情報

1. 香水店

当該企業による記述

Voor alle Arabische parfums ben je bij ons op de juiste plek!

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Ik had een bestelling geplaatst

Ik had een bestelling geplaatst, maar ik kreeg maar geen bestelbevestiging, waardoor ik een beetje ging googelen en allerlei slechte reviews tegenkwam. Op dat moment vreesde ik dat mijn bestelling nooit binnen zou komen. Maar na 5 dagen kreeg ik gewoon netjes mijn bestelling binnen met heerlijke parfumolie! Er miste toevallig 1 olieparfum, vandaar 4 sterren, maar via de klantenservice allemaal hartstikke goed geregeld.

2024年9月20日
5つ星のうち4の評価

Ik was even bang vanwege de slechte…

Ik was even bang vanwege de slechte reviews hier (zag ik pas nadat ik mijn bestelling had geplaatst). Dus ik heb voor de zekerheid de verkoper gemaild wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Geen reactie, maar een paar dagen later kreeg ik opeens wel de verzendbevestiging en track&trace. Vandaag het pakketje netjes ingepakt ontvangen en precies wat ik had besteld.

2024年10月3日
5つ星のうち1の評価

Parfum ontvangen flesje half leeg

Vandaag kreeg ik mijn bestelling binnen van een flesje NG parfum15 ml. Alleen is het flesje is niet nieuw en vol maar half leeg en gebruikt.

Dit kan toch niet de bedoeling zijn? En het is ook nog de verkeerde geur. Ik had NG Gold edition besteld maar kreeg NG Goldigger en dit is niet dezelfde geur.

Ik verzoek u het verschuldigde bedrag van € 7,90 per ommegaande terug te storten op rekeningnummer: t.n.v.

In de bijlage heb ik de foto van mijn half leeg flesje en het doosje bijgevoegd. Ook de afbeeldingen van de twee verschillende parfums NG Gold Edition en NG Goldigger.

Graag spoedig een reactie op bovenstaande.

2024年9月17日
5つ星のうち4の評価

Na een week nog geen track and trace…

Na een week nog geen track and trace dus ik zocht de website op en door alle slechte reviews was ik bang dat ik de parfums niet zou gaan krijgen. 2 dagen later lagen ze op de mat. Heel erg blij met de parfums. Verzendtijd had wel sneller gekunt.

2024年9月8日

BESTEL HIER NIET!!

Als je slim bent; bestel hier niet !!!

2024年8月26日

niks ontvangen

ben niet de persoon die reviews achter laat maar.. Het is vandaag 08-08-2024 en ik wacht nog teeds op mijn bestelling die is geplaatst op 28-07-2024. Geen contact en geen reactie op de eerder verstuurde mail.

2024年7月28日
5つ星のうち5の評価

Uitstekende Service en Geweldige Producten!

Mijn bestelling werd snel verwerkt en verzonden en ontving mijn pakket binnen twee dagen in perfecte staat. De parfums waren zorgvuldig verpakt, en er waren zelfs enkele gratis proefmonsters bijgevoegd

De klantenservice is ook uitstekend. Ik had een vraag over een specifieke geur en kreeg binnen een paar uur een vriendelijk en behulpzaam antwoord.

Ik zal zeker opnieuw bestellen bij arabmusk.eu en raad deze winkel aan iedereen aan die op zoek is naar hoogwaardige parfums en topservice. Bedankt voor de geweldige ervaring!

2024年8月1日
5つ星のうち1の評価

I have placed over a 100 euro worth…

I have placed over a 100 euro worth order on 5th July 2024, till this day of 16th July I haven't received anything yet nor any update over this delay. There is no client service at all. Trying to use all channels to contact arabmusk by using the email they have provided online, their facebook... but no response at all. I am starting to get suspicious about this website.

2024年7月16日
5つ星のうち5の評価

Heerlijke parfums snel geleverd.

Voor de 2e keer besteld, duurde deze keer door vakantieperiode 2 dagen langen maar ook deze keer weer keurig de bestelde producten ontvangen met PostNL. De parfums van Riffs zijn super en de Tom Ford clone samples zijn heerlijk. Een echte aanrader voor goedkope en heerlijke parfums.

2024年7月2日

Oplichters

Ik vraag me af of dit bedrijf überhaupt wel echt bestaat. Ze incasseren het geld, versturen vervolgens niets en reageren nergens meer op. Bestel hier NOOIT iets, dit zijn oplichters. Ik lees nu ook dat ik lang niet de enige ben met deze ervaring. Walgelijk!

2024年6月11日

Goede klantenservice

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen, maar gisteravond een mail gestuurd over de status.
Vandaag een mail terug gekregen, de bestelling is onderweg en er waren helaas 2 artikelen niet meer leverbaar. Hiervoor een kortingscode gekregen voor gratis verzending bij mijn volgende bestelling.
Voor mij is de klantenservice een dikke prima.
Als verbeterpunt heb ik toch de verzending. Op de site staat 2 tot 3 werkdagen dit duurt echter wat langer.
Maar gezien de ruime keus aan producten ga ik ervan uit dat het het wachten zeker waard is

1 of 2 dagen later mijn bestelling ontvangen! En die bevielen erg goed!!!

2024年5月23日
5つ星のうち1の評価

Het is dat je een ster in moet…

Het is dat je een ster in moet vullen,anders had ik er geen 1 gegeven.
Net zoals ieder ander die hier heeft gereageerd. Ook heb ik geen bestelling,en geen geld teruggestort gekregen. Er word nergens op gereageerd. Dat ze hier mee wegkomen. Inmiddels 3 weken verder. Ik eis mijn geld terug Arabmusk!!!!! Inmiddels eindelijk de bestelling gekregen

2024年3月22日

Dieven.

Het zijn gewoon dieven.
Bestel niks bij deze site.
Bestelling geplaatst en niks gekregen.Geen track and trace.
Geen bestelling gegeven.Gewoon helemaal niks!
Mailen heeft ook geen zin want ze reageren niet.

2024年1月25日

Trustpilot エクスペリエンス