Arca レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har altid vÊret virkelig glad for at trÊne i Arca med kompetente trÊnere, sÞde medlemmer, samt meget forstÃ¥ende og rare folk pÃ¥ kontoret hos Arca. Jeg er desvÊrre endt i nogle svÊre og alvorlige... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret en del af Arca siden begyndelse af 2026, og jeg synes bestemt det har vÊret en god oplevelse. Holdene er overskuelige, sÃ¥ instruktÞrerne netop har tiden til at guide hver enkelt,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget Ã¥ bli med min kollega pÃ¥ en Wod a friend trening! Sjov og lÊrerikt fra fÞrste trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljÞ og stÞtt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Altid god trÊning i vÊrkstedet! Jeg har trÊnet i forskellige fitnesscentre gennem 25 Ã¥r, men virkelig fÃ¥et et nyt syn pÃ¥ helhedsorienteret trÊning hos Arca. Med fokus pÃ¥ mobilitet, styrke og cardio, e... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス センタヌ
  2. 䜓育通

圓該䌁業による蚘述

Arca er Danmarks stÞrste udbyder af holdtrÊning af meget hÞj kvalitet. Vores tilgang til trÊning er unik og vi tror pÃ¥, at du bliver bedre, sundere og stÊrkere af at trÊne med os. Arca betyder box pÃ¥ latin. En box er meget mere end et trÊningscenter og her er vi fÊlles om at trÊne. FÊlles om at udfordre kroppen, lege, lÞbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktÞr med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drÞmte om bedre og sjovere trÊning end hvad du kan finde i de gÊngse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevÊge os, uden at blive begrÊnset af Êstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og trÊner, og selvom vi nu er at finde i alle de stÞrre danske byer, er det stadig din lokale box, du trÊner hos. Vi tilbyder ubegrÊnset trÊningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du trÊder ind i. Hver eneste box omfavner det helt sÊrlige trÊningsfÊllesskab, hvor du kender din trÊner og hilser pÃ¥ ham og hende, du trÊner side om side med. Kom ned og trÊn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.

Arca - Sundere. StÊrkere. Sammen

圓該䌁業による蚘述

Hos Arca er vi fÊlles om trÊningen. Dig og din trÊner – og resten af holdet. Sammen knokler vi for at blive sundere og stÊrkere. Vi bruger vores krop til dét, den er skabt til, udfordrer den og lÊrer nye fÊrdigheder.
TrÊning hos os er sjov og effektiv trÊning. Vi trÊner funktionelt og intelligent, så vi både styrker kroppen nu og på lang sigt. Vi bruger alt fra sjippetov til kettlebells og tilrettelÊgger trÊningen så alle kan vÊre med.

Promotion box for Arca

FÃ¥ et godt opstartstilbud!

Kom i dit livs form. Meld dig ind i dag og spar minimum 650 kr.!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 174ä»¶

レビュヌを曞く

Aldrig mere fitnesscenter!

Efter jeg har prÞvet holdene hos arca, kan jeg ikke forestille nogensinde at stå i et fitnesscenter igen. Her slår man hjernen fra og kommer i form.

2026幎4月7日

Hej Jonas.
Det er jo den bedste kompliment, vi kan fÃ¥ 😄💪 Fedt at hÞre, at holdtrÊningen bare spiller – og at du kan koble helt af og samtidig komme i form!

Team Arca.

For dyrt grundet ustabiliteten.

Generelt et rigtigt godt sted, men det er alt for ofte at der ikke kan findes trÊnere, så holdene enten bliver aflyst eller slet ikke bliver lagt op. TrÊning en lÞrdag? Det kan du måske, men kun mellem 08.00-10.00. TrÊning en onsdag morgen? Ja da, masser. Hvad med onsdag eftermiddag? Måske/Måske ikke.

Når der så er styr på trÊnere er det en 5/5 oplevelse, men at betale 590,- for måske/måske ikke at få et hold der passer ind i et normalt arbejdsliv er ret pebret.

2026幎3月29日

Hej Jakob.
Tak for din Êrlige feedback – den tager vi helt klart med os. Vi forstÃ¥r godt, at det er frustrerende, nÃ¥r hold bliver aflyst eller ikke passer ind i ens hverdag, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Vi arbejder lÞbende på at få bedre stabilitet i holdplanen og dÊkning med trÊnere, så det bliver nemmere at finde trÊningstider, der passer. :-)

Tak fordi du ogsÃ¥ fremhÊver, at oplevelsen er god, nÃ¥r holdene kÞrer som de skal, det betyder meget for os 🙏

Team Arca.

Et super sted med dygtige instruktÞrer

Et super sted med dygtige instruktÞrer og fantastiske holdkammerater 💪💪

2026幎3月24日

Hej Peter.
Det er jo lige prÊcis sÃ¥dan, vi drÞmmer om, det fÞles 💪😄 Tak for de flotte ord – og for at vÊre en del af fÊllesskabet!

Team Arca.

HÞjen Arca will make me a beast!

I'm really happy with my experience in Arca so far. Everyone in the sessions is nice and helpfull. The coaches are super friendly and they explain the exercises really well, even if in danish hehe Their feedback is clear and helpfull, and they show adaptations to the exercises to each level. A big shoutout to Nicolai and Nana.
I am really seeing an improvement in my strength and I am still motivated to join every week!

2026幎1月22日

Hi Marin.
This is so great to read – thank you for sharing your experience! 😊 We’re really happy to hear that you feel supported in the sessions and that the coaching and feedback help you progress.

Huge shoutout to Nicolai and Nana as well 🙌 And it’s amazing that you’re already seeing strength improvements – that’s what it’s all about 💪

Sincerely.
Team Arca.

God og hurtig hjÊlp til check In af

God og hurtig hjÊlp til check In af klasser, jeg med min måske for gamle mobil ikke synes at lykkedes med:).

2026幎3月22日

Hej Luna.
Godt vi kunne hjÊlpe .
Teknikken driller desvÊrre nogle gange 😊
Tak for din anmeldelse, og fedt at du kom godt igennem check-in alligevel!

Der blev lyttet

Der blev lyttet til og taget hÞjde for min akutte situation da jeg mod min vilje må stoppe min trÊning i Arca. Jeg har egentlig aldrig oplevet andet i de sammenlagte 10 år jeg har trÊnet der. Altid god service, trÊning og miljÞ.

2026幎3月19日

Hej Henrik.
Det betyder virkelig meget at lÊse – tusind tak for din tillid gennem alle de Ã¥r 🙏:-)
Vi er glade for, at du har fÞlt dig mÞdt og taget seriÞst i din situation. Vi håber, vi ser dig igen en dag.

Team Arca.

Virkelig god og sjov trÊning

Virkelig god og sjov trÊning! Man bliver korrigeret undervejs og der er altid alternativer hvis nÞdvendigt!

2026幎3月20日

Hej Cathrine.
Det lyder som den helt rigtige oplevelse! :-)
Fedt at hÞre, at du både får sjov trÊning, god feedback undervejs og muligheder for at tilpasse Þvelserne.
Tak for din anmeldelse!

God Vibe

God Vibe. HÞfligt og opmÊrksom trÊnere.

2026幎3月9日

Hej Christiane
Tak for de flotte ord! Det betyder meget for os, at du oplever en god vibe og opmÊrksomme trÊnere pÃ¥ holdene 🙌

Team Arca

NÊsten som at have en personlig trÊner

Jeg begyndte hos ARCA efter en anbefaling, hvilkeet jeg absolut ikke har fortrudt. Boxen jeg trÊner i er lille, og det giver en fantatisk stemning, samt en fÞlelse af at blive "set" af instruktÞren, så Þvelserne rettes til efter min formåen. TrÊningen foregår på mine betingelseer, så jeg undgår skader, samt en personlig vejledning under trÊningen.

2026幎3月5日

Hej Pelle.
Hvor er det dejligt at hÞre, at anbefalingen fÞrte dig til os – og at du har haft sÃ¥ god en oplevelse siden 😊 Den stemning og personlige opmÊrksomhed pÃ¥ holdene er noget, vi virkelig vÊgter hÞjt. Tak fordi du deler din oplevelse!

Fed trÊning

Nemt at gå til og fede trÊnere. TrÊningerne varierer så kommer god gennem hele kroppen

2026幎3月6日

Hej Andreas.
Fedt at hÞre! 💪 Vi er glade for, at du oplever trÊningen som bÃ¥de nem at gÃ¥ til, varieret og med dygtige trÊnere. Tak for din anmeldelse!

Virkelig godt trÊningssted

Jeg er meget tilfreds med at vÊre medlem i ARCA. TrÊningerne er meget varierede, trÊningsstederne i KbH er der masser af, trÊnerne er dygtige, de andre medlemmer venlige og hyggelige at trÊne med, der er ingen spejle men der er alt det udstyr man har brug for OG når app'en en gang i mellem kikser er dem på kontoret altid vildt hjÊlpsomme.
Det er bare med at melde sig ind og komme igang.

2026幎2月24日

Hej Signe.
Det er virkelig skÞnt at lÊse – tak fordi du deler din oplevelse!
Vi er glade for, at du bÃ¥de mÊrker variationen i trÊningen, fÊllesskabet pÃ¥ holdene og hjÊlpen fra kontoret, nÃ¥r teknikken driller. 💪

Taem Arca.

God trÊning

2026幎2月16日

Hej Kenneth.
Tak for at give os en anmeldelse her på Trustpilot. :-)
Dejligt at hÞre, at du har en god trÊningsoplevelse hos os!

Gode trÊnere

Gode trÊnere ! Fint rengÞring

2026幎2月14日

Hej Caroline.
Dejligt at hÞre, at du oplever bÃ¥de gode trÊnere og fin rengÞring – det betyder meget for os 💪

Team Arca

Jeg fortrÞd, sÞd kundeservice hjalp!

Jeg fortrÞd omgående mit kÞb, og den sÞde kundeservice annullerede derfor min ordre!

2026幎2月20日

Hej Joachim.
Dejligt at hÞre, at du fik hurtig hjÊlp fra kundeservice – vi gÞr altid vores bedste for at finde en god lÞsning 🙌

Team Arca.

God trÊning, risiko for skader

Jeg har nydt trÊningen meget, men da jeg kom til skade til trÊning, var der ikke megen hjÊlp eller sympati at hente. Det er selvfÞlgelig på eget ansvar at trÊne, så jeg forventer som sådan ikke noget, men attituden var godt nok hård.

2026幎1月13日

Hej Vilhelm.
Jeg er frygtelig ked af at hÞre om din skade, det er bestemt ikke sådan det skal vÊre.

Kan jeg mon lokke dig til at skrive til mig på kontor@arca.dk, så skal jeg nok se om jeg kan hjÊlpe dig bedst muligt. :-)

Jeg håber på at hÞre fra dig.

Team Arca.

Socialt, godt og hårdt på den rigtige måde

Kan varmt anbefale Arca. Det er dyrt, men hvis du har råd til at prioritere det, er det en lÊkker trÊningsform, der gÞr, at man kommer afsted.

2026幎2月16日

Thomas.
Tusind tak for de 5 stjerner og den varme anbefaling 🙏 Vi er glade for at hÞre, at trÊningsformen giver motivation til at komme afsted – det betyder meget for os 😊

Altid venlige medarbejdere

Altid venlige medarbejdere, der er forstående og hjÊlper med udfordringer.

2026幎2月11日

Hej Marie.
Tusind tak for de 5 stjerner 😊 Dejligt at hÞre, at du altid oplever venlige og forstÃ¥ende medarbejdere, som hjÊlper, nÃ¥r der opstÃ¥r udfordringer

Team Arca

Jeg har vÊret meget glad for at trÊne i

Jeg har vÊret meget glad for at trÊne i ARCA, dygtige trÊnere, men pga skade har jeg måtte holde pause. I den forbindelse har jeg kun mÞdt utrolig hjÊlpsomhed og fået pasuseret mit medlemskab i et år plus uden ekstra udgift. Har altid fået svar tilbage når jeg har henvendt mig. Tak til jer og for denne gang.

2026幎2月10日

Hej Anette.
Tusind tak for de 5 stjerner og for de pÊne ord!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – bÃ¥de med trÊningen og hjÊlpen under din pause. Rigtig god bedring, og du er altid velkommen tilbage 😊