Arca レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har altid været virkelig glad for at træne i Arca med kompetente trænere, søde medlemmer, samt meget forstående og rare folk på kontoret hos Arca. Jeg er desværre endt i nogle svære og alvorlige... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har været en del af Arca siden begyndelse af 2026, og jeg synes bestemt det har været en god oplevelse. Holdene er overskuelige, så instruktørerne netop har tiden til at guide hver enkelt,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støtt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altid god træning i værkstedet! Jeg har trænet i forskellige fitnesscentre gennem 25 år, men virkelig fået et nyt syn på helhedsorienteret træning hos Arca. Med fokus på mobilitet, styrke og cardio, e... もっと見る

企業情報

1. フィットネス センター
  2. 体育館

当該企業による記述

Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.

Arca - Sundere. Stærkere. Sammen

当該企業による記述

Hos Arca er vi fælles om træningen. Dig og din træner – og resten af holdet. Sammen knokler vi for at blive sundere og stærkere. Vi bruger vores krop til dét, den er skabt til, udfordrer den og lærer nye færdigheder.
Træning hos os er sjov og effektiv træning. Vi træner funktionelt og intelligent, så vi både styrker kroppen nu og på lang sigt. Vi bruger alt fra sjippetov til kettlebells og tilrettelægger træningen så alle kan være med.

Promotion box for Arca

Få et godt opstartstilbud!

Kom i dit livs form. Meld dig ind i dag og spar minimum 650 kr.!

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 174

レビューを書く

Godt

Søde trænere. Sjov og alsidig træning.
Dog kunne et lidt renere gulv være fedt. Især når man skal lave øvelser med ansigtet ned i det 🥲

2026年2月1日

Hej Camilla.
Tusind tak for de 5 stjerner og din ærlige feedback. :-)
Dejligt at høre, at du oplever søde trænere og sjov, alsidig træning. Tak også for input omkring gulvet det tager vi med videre.

5つ星のうち5の評価

Meget sødt og kundeminded personale

Meget sødt og kundeminded personale. Hurtig svartid :)

2026年2月6日

Hej Ida.
Tusind tak for de 5 stjerner. :-)
Dejligt at høre, at du oplever sødt, kundeminded personale og hurtig svartid 🙌

Team Ida.

5つ星のうち5の評価

Super god service i forbindelse med mit…

Super god service i forbindelse med mit abonnement - svarer hurtigt og er meget servicemindet 🙏🙂

2026年2月4日

Hej Iben.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig og serviceminded hjælp i forbindelse med dit abonnement – det sætter vi stor pris på

5つ星のうち5の評価

God instruktion og flere boxe som…

God instruktion og flere boxe som understøtter at man kan finde hold

Hej Jakob.
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Dejligt at høre, at du oplever god instruktion og fleksibiliteten ved flere boxe – det betyder meget for os 💪

5つ星のうち5の評価

Virkelig fedt sted for nybegynder

Jeg var selv nybegynder for tre måneder siden, og er allerede blevet helt vild med crossfit. Arca’s trænere er altid super dygtige, søde og hjælpsomme på holdene.
Jeg fortsætter helt sikkert!

2026年1月28日

Hej Alexander.
Tusind tak for dit review! :-)
Det er fedt at høre, at du allerede er blevet bidt af Arca! Vi er glade for, at trænerne har givet dig en god start – vi glæder os til at følge din rejse videre 😊

Super serviceminded

Jeg har fået en skade, som gør at jeg ikke kan træne i en 2-3 måneder og skrev ind til Arca, at jeg gerne ville have sat mit medlemskab i bero, men ikke var helt klar over endnu jeg kunne vende tilbage, hvorfor jeg spurgte om det var en fleksibel løsning på en pause. Det var der og de satte mit medlemskab i bero med det samme og skrev at jeg bare skulle sige til når jeg var klar til træning igen. Super service 👍💪

2026年1月27日

Hej Mads.
Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du deler din oplevelse 🙏
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt og fleksibelt i en svær situation. Rigtig god bedring.
Vi står klar, når du er klar igen 💪😊

super god service

super god service, søde medarbejdere og hurtig respons!

2026年1月12日

Hej Anne-Sophie.
Tusind tak for de 5 stjerner!
Fantastisk at høre, at du oplever god service, søde medarbejdere og hurtig respons 😊

5つ星のうち5の評価

De er altid hjælpesomme og hurtige hos…

De er altid hjælpesomme og hurtige hos Arca, når jeg har brug for hjælp. Stor anbefaling herfra ☺️

2026年1月22日

Hej Louise.
Tusind tak for de 5 stjerner og den store anbefaling.
Vi er glade for at kunne hjælpe hurtigt, når du har brug for det 💪

5つ星のうち5の評価

Virkelig fantastisk sted at træne

Virkelig fantastisk sted at træne, plads til alle og svedgaranti :=)

Hej Magnus.
Tak for de 5 stjerner!
Fantastisk at høre, at du oplever både plads til alle og ægte sved på panden. :-)

5つ星のうち4の評価

Good workouts, mediocre location

Classes depend greatly on the instructor. The gym I was in was a little shabby- but that might be part of the charm. Great customer support

Hi! :-)
Thank you for your honest feedback!
We appreciate you sharing your experience. Our instructors do have different styles, and we’re glad you highlighted the strong customer support. Your comment about the gym is noted as well — we continuously work on improving our facilities while keeping the character and atmosphere that many enjoy.

Sincerely.

Fejl ved check in

Yderst behagelig korrespondance

2026年1月17日

Hej Camilla.
Tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at du har haft en behagelig korrespondance med os 🙌

Hurtigt og hjælpsom service

Hurtigt og hjælpsom service. Arcas kundeservice er altid imødekommende og løsningsorienteret. Jeg er ret tilfreds med deres tilgang.

2026年1月16日

Hej Eva.
Tusind tak for din feedback
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores kundeservice som hurtig, imødekommende og løsningsorienteret. Det er præcis den tilgang, vi stræber efter – så det betyder meget, at det også mærkes fra din side.

5つ星のうち5の評価

Tak for at være fleksible

I er altid søde ved os som kommer lige fra arbejde og måske er lidt forvirret efter en lang dag og møder op i det forkerte center. Der er næsten altid plads i det “forkerte”center, så jeg får træningen alligevel💪

2026年1月15日

Hej Kristine.
Tusind tak for din skønne besked. :-)
Vi kender det alt for godt – lange arbejdsdage kan gøre selv den bedste lidt rundtosset. Det er fedt at høre, at du stadig føler dig taget godt imod, også når du ender i det “forkerte” center. Det vigtigste for os er jo, at du får din træning og går derfra med god energi.

5つ星のうち4の評価

Pretty cool places for CrossFit! Boxes all over cph

Great place to do proper CrossFit training. The app is pretty good and it is also great that they announce the program of each session there. Some coaches are more enthusiastic than other but overall the level is pretty high.
Minor con is that it could be a bit more clean ;) but after all CrossFit is a bit tough anyway ;)!!

2026年1月17日

Hi Panagiotis
Thank you for the honest and thoughtful review! :-)
We’re really happy to hear that you enjoy the training, the app, and having the session programs available in advance. Great to know you find the overall coaching level high as well.

We appreciate the feedback regarding cleanliness as well that’s something we continuously work on, and it’s valuable to hear where we can improve. And yes, CrossFit does come with a bit of grit by nature 😉

Thanks for training with us and for taking the time to share your experience.

Sincerely.

Super søde og hjælpsomme

Super søde og hjælpsomme - og fed træning!

2026年1月14日

Hej Victor.
Tak for dit review her på Trustpilot, det er vi glade for! :-)
Dejligt at høre, at træningen stadig føles fed 💪

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Årsabonnement og skade

Pga skade kunne jeg ikke bruge mit års abonnement. Mødte stor forståelse og god service ift mit allerede betalte medlemskab.
Virkelig positiv oplevelse.

2026年1月5日

Hej Ditte.
Tusind tak for din fine tilbagemelding.
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede forståelse og god service i en svær situation med skade – det betyder meget for os, at vi kan møde vores medlemmer ordentligt, også når tingene ikke går som planlagt.

Kan varmt anbefale Arca

Mega godt sted at træne, med mange gode trænere. Godt fælleskab og virkelig god service. Kan varmt anbefale at træne hos Arca:)

2026年1月13日

Hej Maja.
Tusind tak for de pæne ord 😊
Det betyder meget for os at høre, at du oplever både dygtige trænere, et stærkt fællesskab og god service. Vi er glade for at have dig med hos Arca.

Taem Arca

Jeg fik fin tilbagemelding

Jeg fik hurtig tilbagemelding, tillid om min henvendelse og et imødekommende svar.

2026年1月9日

Hej Lars.
Tusind tak for din feedback! Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede hurtig tilbagemelding, tillid og et imødekommende svar 🙌

Altid en god oplevelse

Nem, hurtig og god kundeservice!

2026年1月5日

Hej Rami.
Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for, at du oplevede vores kundeservice som nem, hurtig og god 😊

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。