Arctic Recovery レビュー 722

TrustScore 5段階評価の4

3.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Jeg bestilte en ny kuglehane samt andet tilbehør til et udenærket iskar - fik pakken med tilbehør men ingen info om den manglende del. Har skrevet til alle deres e-mails med ordrenummer flere gange... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ich habe mit der Dampfsauna und dem Eisbad meinen eigenen persönlichen Wellness Bereich auf der Terrasse. Preis-/Leistung passen absolut und ich kann bislang nichts negatives feststellen. Dass man im... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Massive billig Produktion . Deckel von Sauna ging bei 5 Verwundungen 3 Mal kaputt Austausch dauerte lange und wurde auf Kundenwunsch nie verbessert . 4 Defekt des Deckels endete mit Verbrennungen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk velvære. Har anvendt Pro Arc Isbad Arctic Recovery i 2 uger. Badet er ca. 5-8 cm højere end mit tidligere bad. Super god følelse at sidde i et dybere bad. Isolationsmellemrummet s... もっと見る

企業情報

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg har nu haft min Dampsauna fra…

Jeg har nu haft min Dampsauna fra Arctic Recovery I 14 dages tid. Den er virkelig lækker! Lækkert materiale og nem at bruge.
Det giver en dejlig følelse i kroppen når man kommer ud fra det kolde isbad og ind i den dejlige varme dampsauna.
Den var dog ikke så nem at samle, som jeg havde forventet, så jeg vil ikke sige at det er noget jeg vil tage med mig rundt. Men den står rigtigt fint hvor den gør og kommer til at stå samme sted året rundt.
Alt i alt 5 stjerner herfra!

2025年10月22日

Skuffende oplevelse hos Arctic Recovery

Jeg har haft en virkelig skuffende oplevelse med Arctic Recovery og deres måde at håndtere kunder på.

Jeg kontaktede dem, fordi mit isbad allerede efter kort tids brug var blevet misfarvet og slidt, selvom det kun har stået udendørs siden sommer – præcis som produktet er beregnet til. Farven er falmet markant, og materialet virker slidt, hvilket bestemt ikke burde ske på et produkt i denne prisklasse.

Da jeg skrev til kundeservice og sendte et billede af isbadet, fik jeg et pænt, men meget afvisende svar. De mente ikke, at problemet var dækket af reklamationsretten, fordi misfarvning efter deres mening skyldes sol og vejr – selvom det jo netop er et produkt, der skal kunne tåle netop det.

Jeg gjorde opmærksom på, at reklamationsretten i Danmark er 2 år, og at der tydeligvis er tale om dårlig materialekvalitet, men det prellede bare af.
I stedet for at tage ansvar, blev jeg tilbudt at købe et nyt isbad til nedsat pris, som om problemet var mit eget.

Det efterlod et virkelig dårligt indtryk. Jeg føler ikke, at Arctic Recovery står inde for kvaliteten af deres produkter eller viser reel interesse i at hjælpe deres kunder.

Jeg kan desværre ikke anbefale dem – hverken på grund af produktets holdbarhed eller den måde, de håndterer reklamationer på. Jeg handler ikke der igen, hvis de behandler kunderne sådan.

2025年9月27日
5つ星のうち5の評価

Super hurtig betjening fra jeg bestilte…

Super hurtig betjening fra jeg bestilte og til jeg fik isbaner hjem gik der knap 3 dage
Bestilte 85 i omkreds så der er plads til at bevæge sig
Min 74 årige krop nyder det friske dyp hver morgen og til tider også et aften dyp inden sengetid.
Har virkeligt fået det super 😊 godt.

2025年10月9日
5つ星のうち1の評価

Jeg har købt is isbad som testperson

Jeg har købt is isbad som testperson, mod en anmeldelse inden 14 dage. Da perioden nærmer sig udløb spørger jeg om det er bad eller virksomhed, der skal anmeldes, og straks svarer virksomheden. Som i s t r a k s.
I min anmeldelse af badet fortæller jeg at badet desværre er utæt ihvertfald ved dysserne, sender billeder med, og spørger efter løsning. Jeg hører intet. Så skriver jeg flere mails direkte, men hører stadig intet. Forsøger at kontakte dem via deres egen supportmail, men linket er koblet op på en forkert mail med stavefejl, så den kan ikke leveres. Jeg har nu igen sendt en alm. mail, hvor jeg påpeger at returretten må forlænges indtil de svarer.
Tror badet kan være ok, men nok sidste gang jeg handler med virksomheden.

2025年10月1日

Defekt Isbad

Vi har prøvet at kontakte jeg ca 10 gange, da I har leveret et defekt isbad. I svarer ikke på vores henvendelser. Og vi har et dyrt og ubrugelig isbad. Ikke i orden.

2025年10月6日

Elsker det

Elsker den fantastiske positive energi der brænder igennem når I skriver ud. God stil. Jeg købte et ‘billiger’ udgave af is bad og er meget tilfreds. Når den er fyldt ligner den en million og giver samme gode effekt. Tak

2025年10月3日
5つ星のうち1の評価

Inget svar på reklamation av trasigt isbad

Jag köpte ett Pro Arc isbad för över en månad sen. Tyvärr upptäcker jag efter installation att produkten är defekt. Den säckar ihop direkt på grund av en trasig skarv där all luft läcker ut. Jag har försökt kontakta Arctic Recovery för att reklamera badet vid upprepade tillfällen, både via mail och hemsidan, utan att få något svar. De har i dagsläget varken hört av sig eller återbetalat kostnaden för badet.

2025年10月7日
5つ星のうち5の評価

Ich habe mit der Dampfsauna und dem…

Preis-/Leistung passen absolut und ich kann bislang nichts negatives feststellen. Dass man im Dampfbad keine Temperaturen wie in einer finnischen Sauna erwarten sollte, versteht sich denk ich von selbst.

2025年9月29日

Alt er gået som smurt

Alt er gået som smurt fra bestilling til opsætning af mit nye isbad.

Jeg er i øvrigt rigtigt glad for størrelsen på deres Delux isbad og det fungerer bare med en top, der kan fast spændes ordentligt.

Alt i alt en meget god oplevelse fra start til slut.

2025年9月17日

Jeg vælger at købe Pro Arc isbad

Jeg vælger at købe Pro Arc isbad, og alt fungerer fint med din korrespondance. Jeg finder så desværre ud af efter opsætning at produktet desværre er defekt. Det mister luften inde for kort tid, så må derfor være punkteret. Jeg vælger derfor at skrive til dem og vil her blot benytte fortrydelsesretten. Herefter modtager jeg så ingen respons! Det er så uacceptabelt og vil nu igangsætte dialogen direkte med min bank for indsigelse.

2025年9月29日

Keine Kommunikation, Geld wird zurückgehalten

Die Mitarbeiter hatten zu Beginn eine gute Lösung für kaputte Gestänge präsentiert: ich kann eine neue Dampfsauna bestellen und sie schenken mir 80% des Einkaufs.
Klingt super!
Problem ist nur, dass sie mir weder eine Sauna zustellen, noch Geld retournieren.
Also habe ich für eine zweite Sauna bezahlt und nichts erhalten.
Trotz wiederholten Anfragen antwortet die Firma nicht.
Mitlerweile ist die Trustpilot-Bewertung von 4.7 auf 4.2 gesunken, ich denke weitere Kunden haben ähnliche Probleme

2025年9月27日

Trustpilot エクスペリエンス