Jeg bestilte en ny kuglehane samt andet tilbehÞr til et udenÊrket iskar - fik pakken med tilbehÞr men ingen info om den manglende del. Har skrevet til alle deres e-mails med ordrenummer flere gange... ãã£ãšèŠã
Ich habe mit der Dampfsauna und dem Eisbad meinen eigenen persönlichen Wellness Bereich auf der Terrasse. Preis-/Leistung passen absolut und ich kann bislang nichts negatives feststellen. Dass man im... ãã£ãšèŠã
Massive billig Produktion . Deckel von Sauna ging bei 5 Verwundungen 3 Mal kaputt Austausch dauerte lange und wurde auf Kundenwunsch nie verbessert . 4 Defekt des Deckels endete mit Verbrennungen... ãã£ãšèŠã
Fantastisk velvÊre. Har anvendt Pro Arc Isbad Arctic Recovery i 2 uger. Badet er ca. 5-8 cm hÞjere end mit tidligere bad. Super god fÞlelse at sidde i et dybere bad. Isolationsmellemrummet s... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 3ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Vi har kÞbt en DampSauna
Vi har kÞbt en DampSauna, den kom super hurtig, vi har ikke helt fået sat den op endnu, da vi stod og skulle på ferie, men glÊder mig til at komme i gang med de. Og isbader.
Jeg er yderst tilfreds med minâŠ
Jeg er yderst tilfreds med min dampsauna.
FÞrst troede jeg, at den ikke ville vÊre i stand til, at varme ordentligt op. Det er skam ikke tilfÊldet. Den varmer rigtig godt op, nem at samle for folk med almindelig fÞrlighed og faktisk imponerende god. Det bliver sgu en thumbs up herfra.
Jeg er meget glad for mit nye isbad forâŠ
Jeg er meget glad for mit nye isbad for det er stÞrre end mit gamle og det holder bedre temperaturen nede. SÃ¥ alt i alt er jeg meget tilfreds med det kan varmt anbefales ðª
Hurtig og venlig kundeservice med svarâŠ
Hurtig og venlig kundeservice med svar nÊsten med det samme. Jeg fÞlte mig godt behandlet hele vejen igennem og vil helt klart handle her igen.
Hurtig levering
Hurtig levering. Let at samle (original isbad).
Jeg har kun brugt mit nye isbad et par gange på nuvÊrende og er glad for stÞrrelsen - der er faktisk lidt bedre plads end jeg havde troet (jeg er 165 cm hÞj). Jeg har endnu ikke skiftet vandet, men hanen til at tÞmme med er let at betjene (og der fulgte reserveringe med hvis den skulle holde op med at holde tÊt).
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse, god service, hurtig levering og gode produkter.
Hurtig levering ingen dikkedarer
Hurtig levering ingen dikkedarer. Havde bestilt en dampsauna, vejledningen er på engelsk. Saunaen er lidt bÞvlet at samle, så den bliver stående oppe, hvilket kan krÊve lidt plads.
Den bliver hurtig varm og fyldt med damp.
Jeg er glad for mit kÞb.
Hurtig levering og nem opsÊtning
Hurtig levering,
Vi kÞbte dampsauna den virker efter hensigten, nemt at sÊtte op. GlÊder mig til vinter hvor den skal bruges i forbindelse med vinterbadning.
Lyn hurtig levering og nemt at samleâŠ
Lyn hurtig levering og nemt at samle damp saunaen. Den fungerer rigtig godt og står lige ved sidens vores Arctic isbad så vi kan bruge dem sammen. Et lille fif hvis man vil den bliver hurtigere var, er at forvarme vandet i en vandkoger inden man hÊlder det i.
Vorsicht Betrug
Vorsicht Betrug. Habe den Artikel nie erhalten
Isbad og dampsauna
Vi har haft isbadet et stykke tid som vi er glade for og har nu også fået dampsauna som virker upåklageligt, begge kom lynhurtigt og har virket som forventet, virker gode til prisen.
fra et lille til et stort isbad
Omkring levering har det gået helt fint, efter 3 uger har vi dog haft et problem med at den ikke holdte luft, men uden noget bÞvl fik vi tilsendt en ny og vi prÞver igen.
Jeg har haft det lille isbad som var rigtig fint, har vÊret glad for det kolde gys her i vinter, derfor sprang vi på denne her der er noget stÞrre.
Schlechter Kundensupport
Ich habe ein Arctic Recovery Max Set bestellt, aber nur das normale bekommen, also ohne Thermodeckel. Die Lieferung an sich dauerte ca. 4 Wochen. Da der Support nur per Mail erreichbar ist, habe ich mehrfach auf den fehlenden Thermodeckel hingewiesen. Ich habe dann zwei Deckel nachgeliefert bekommen, aber das waren keine Thermodeckel, sondern nur die normalen, die im Basis-Set auch dabei sind. Als ich nochmals auf den Fehler hinwies, bekam ich keine RÃŒckmeldungen mehr. Auch auf mehrfaches Nachfragen keine Reaktion. Ich kann den Shop nicht empfehlen. Die Produkte sind an sich nicht schlecht, aber der Kundensupportist unterirdisch.
HÞjt servicenivau
Der var fabrkationsfejl i det fÞrst leverede isbad, men der kom hurtigt et nyt og det var nemt at returnere det gamle.
Vi er 2 i husstanden, som dagligt er i og nyder det.
Har en skade i ryggen, men det er nemt både at komme op og ned - nok min stÞrste bekymring inden kÞb.
Venter nu på rengÞringskit og salt, håber det kommer lige så hurtigt som bassinet - lidt Êrgerligt over det ikke kom som et pop up forslag som tillÊgskÞb i forbindelse med kÞbet af isbadet.
Kan varmt anbefales.
Eisbad pro
Ich habe das eisbad pro, und finde es fÃŒr mich perfekt. Es ist gut verarbeitet und grade bei meiner KörpergröÃe von 1,99m ist das pro die richtige Wahl.
Hatte vorher die gÃŒnstigere Variante, in die ich mich eher reingequetscht habe. Im pro ist genug Platz, um sogar den Kopf mit unter Wasser zu bekommen.
Da ich Fragen hatte, habe ich auch Kontakt mit dem Service per Mail gehabt, und spÀtestens einen Tag nach der Frage eine Antwort bekommen.
Verdensklasse service
Jeg er super imponeret over den absolutte verdensklasse service! SjÊlent jeg oplever så kundeorienteret forretning.
Mit nye Pro Prime Isbad kom hurtigt
Mit nye Pro Prime Isbad kom hurtigt, efter det var bestilt. Det var nemt at sÊtte op. Det er dejligt med mere plads, i forhold til det runde. Og en skÞn rutine at "hoppe" i badet nÊsten hver morgen.
Stadig ingen respons på sag om tre reklamationer vedrÞrende ét kÞb - ordre #3420
Jeg står nu med en sauna til flere tusinde kroner, som ikke kan bruges. Virksomheden har ikke reageret, på trods af at jeg har sendt over 10 mails fordelt over flere uger.
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice
Jeg bestilte Pro Prime Isbad Arctic og jeg er virkelig positivt overrasket over kvaliteten.
Jeg har lÊnge brugt et isbad som restitution efter trÊning, men har altid vÊret trÊt at de små isbade.
Pro Prime Isbad Arctic holder vandet koldt lÊnge grundet isoleringen og det medfÞlgende låg.
Stor anbefaling til Arcticrecovery og deres Pro Prime Isbad Arctic