企業が回答しました
Wij hebben een familieweekend gehad ter ere van mijn moeder's 80 ste verjaardag. Het was een geweldig huis op een toplokatie. De inrichting, de sfeer, de indeling was perfect. Het enige om rekenin... もっと見る
Hele goede organisatie die je heel netjes op de hoogte houdt als je wat gehuurd hebt bij hun . We gaan zeker nog een keer wat huren via deze organisatie .
Avenue Constant Grandprez 29, 4970, Stavelot, ベルギー
ネガティブなレビューの 93%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
We gaan zeker nog een keer wat huren via deze organisatie .
Bij aankomst was de woning erg koud en het duurde meerdere uren voordat deze op temperatuur was. Daarnaast was er geen wifi-bereik, ondanks dat dit wel was aangegeven. Ook was er vrijwel geen mobiel netwerk beschikbaar, wat het verblijf minder comfortabel maakte.
Het aanbod van tv-zenders was zeer beperkt. Hoewel honden zijn toegestaan, is de accommodatie niet echt hondvriendelijk: honden mogen bijvoorbeeld niet op de bank.
Verder klopte de beschrijving van het uitzicht niet. Er werd een uitzicht op het water beloofd, maar in werkelijkheid keken we uit op een binnenplein.
Tot slot was de mevrouw die alles regelde slecht bereikbaar en sprak zij alleen Frans, wat de communicatie bemoeilijkte.

Ardennes-étape からの回答
Het enige om rekening mee te houden, is dat de woonkamer boven is, iedereen moet dus wel goed de trap op kunnen
We had a wonderful stay! The house is clean, neat and very well equipped. Area is calm, beautiful and green. Hosts are warm,attentive and really nice people. 10/10 on every count. We are definately coming back.
Hartelijk dank aan Linda van Ardennes Etape voor het vinden van dit prachtige huis in Durbuy. We hebben een geweldig verblijf gehad.
Hele mooie, ruime huizen voor grote groepen. Wij huren al jaren bij ardennes etapes. Zijn gewoon de beste in de ardennen. Veel keus en schone huizen. Makkelijke website en eenvoudig te vergelijken en boeken. Wij hebben altijd een topvakantie met ardennes etapes!

Ardennes-étape からの回答
Heel mooi, compleet en zeer schoon huis.Fijne slaapkamers, heerlijke bedden en goede badkamers. Overal in het hele huis ontzettend veel opbergruimte. Van alle gemakken voorzien. Een compleet uitgeruste en grote keuken en een zeer private tuin. Heerlijk rustig gelegen, echt een huis om lekker bij te komen. Het huis is mooi ingericht met oog voor detail. Ook is Patricia, de eigenaresse, zeer vriendelijk en reageert snel.

Ardennes-étape からの回答
Goede communicatie, duidelijke overzichten, nette prijzen en heel veel keus in vakantiehuizen! Wij hebben al meerdere jaren bij Ardennes-etape geboekt, steeds weer tot tevredenheid!👍

Ardennes-étape からの回答
Mooi groot ( voorheen)hotel, zowel binnen, buiten en de omgeving.

Ardennes-étape からの回答
Prima en snel contact met zowel klantenservice als ook met de beheerder van het huis.

Ardennes-étape からの回答
Erg leuk huisje in een fijne omgeving. Compleet en van alle gemakken voorzien. Echter zou een goede schoonmaakbeurt en wat vervanging van gebruiksartikelen zeker niet overbodig zijn. Slaapkamers zijn overigens prima wat bedden betreft en wel schoon.

Ardennes-étape からの回答
Geweldig ! Top huis, top service :) Ardennes-étape is een echte aanradder, het team doet er alles aan voor een perfect verblijf en voor ons is dat helemaal gelukt! Een 10 op 10

Update: 5 maart 2026:
Ik wil graag een update geven op mijn eerdere review. Naar aanleiding van mijn klacht en dit bericht heeft Ardennes-étape opnieuw contact met mij opgenomen. Ze hebben aangegeven de situatie serieus te heroverwegen en nemen alsnog hun verantwoordelijkheid om dit netjes voor ons op te lossen. Ik waardeer deze proactieve houding en heb het gevoel dat er nu wel naar onze situatie geluisterd wordt. Wordt vervolgd.
Onze vakantie bij Ardennes-étape is uitgelopen op een grote teleurstelling. Voor een verblijf van bijna € 3.000 verwacht je kwaliteit en rust, maar we kregen het tegenovergestelde.
De woning zat vol technische gebreken: problemen met de elektriciteit, wifi, een defecte wasmachine en een lekkage. Het alarm ging 's nachts ongewenst af, waardoor onze nachtrust werd verpest. Het zwembad (de hoofdreden van onze boeking) was door technische mankementen vaak te koud voor de kinderen.
Het ergste was de totale inbreuk op onze privacy. De verhuurder is twee dagen lang in de woning aanwezig geweest voor reparaties. Je boekt een privéhuis voor je rust, maar we voelden ons twee dagen lang opgelaten in ons eigen verblijf. Voor mijn 65-jarige moeder zie ziek was deze onrust onacceptabel.
We zijn uiteindelijk een dag eerder vertrokken omdat de maat vol was. De reactie van de klantenservice? Een schamele tegoedbon van € 255 (nog geen 10% van de som) die ons verplicht om nógmaals bij hen te boeken. Dit voelt als een belediging na een verpest gezinsmoment.
Conclusie: Ardennes-étape neemt haar verantwoordelijkheid niet en verschuilt zich achter magere kortingscodes. Denk twee keer na voordat je hier zoveel geld uitgeeft.

Ardennes-étape からの回答
Fijne, duidelijke site waar je heel snel een goed overzicht krijgt van de leukste huisjes in de Ardennne. Klantenservice ook top; het huisje wat wij geboekt hadden, ging helaas verdwijnen maar we kregen direct goede alternatieven aangeboden. Wij boeken zeker weer via deze site!

Ardennes-étape からの回答
Heel professioneel, duidelijk. Fijn betrouwbaar gevoel. En we hadden een geweldig verblijf!

Ardennes-étape からの回答
Heel gaaf huis, met prachtige ligging, grote tuin en verwarmd zwembad met wellness. Fijn ook de eigen slaapkamers met eigen badkamer en wc. Wel mogen de badkamers een upgrade krijgen, iedere badkamer een douche bijv. Ook het keukengerei mag iets meer. En ook wat meer loungeplekken in de woonkamer, nu is er een grote bank, maar zitfauteuils bij pooltafel bijv. We hebben een geweldige week gehad en zouden er zo weer naar terug gaan. Hele aardige eigenaar ook.

Ardennes-étape からの回答
Een goede ervaring met ardennes etappe. Makkelijk contact met de eigenaren van de woning. Geen service van ardennen etappe nodig gehad, maar dit was wel makkelijk te realiseren in dien nodig.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。