Bestilte et RTC til 33 kr. + 9kr. i forsendelse. Plusserne: * Hurtig levering * Nemt at finde ud af * Billig forsendelse Minusserne: * Indpakningen er 'blot' bobleplast, hvorfor kr... ãã£ãšèŠã
Gode priser, fremragende service og hurtig levering. Jeg bestilte mine varer, og mindre end 1 time senere, var de pakket og sendt videre til PostNord. Jeg har kÞbt "NodeMcu Lua WIFI V3 ESP-12E ESP826... ãã£ãšèŠã
Bestilte forleden dag et par dele hos Arduinotech.dk, varerne ankom idag, vel beskyttet mod PostvÊsenet! :) priserne - vil jeg vove at pÃ¥stÃ¥ - er bland de bedste i hele DK, in fact - det eneste ste... ãã£ãšèŠã
Arduinotech vil jeg helt klart anbefale til andre elektronik interesserede! Jeg manglede nogle dele, de blev bestilt fredag formiddag, og allerede inden for en time eller halvanden, var ordren s... ãã£ãšèŠã
Gik fint ðð Gik fint ðð
Meget hurtig og professionelâŠ
Meget hurtig og professionel behandling. Varer i topkvalitet og altid et stort udvalg til fornuftige priser.
Bestilte den 22 decmeber ved 17 tidenâŠ
Bestilte den 22 decmeber ved 17 tiden og den kom vitterligt dagen efter den 23 midt på dagen
SUPER SERVICE.
Fremragende service, super hurtig,
kan ikke blive bedre.ððððð
GodtðGod side
God sted at handle
God sted at handle, super leveret, ros her fra
Mest komplette startsÊt UNO
KÞbte det Mest komplette startsÊt UNO R3, og er virkelig tilfreds med det! Alt er som det skal vÊre, og til billig pris! Jeg fandt ud af at der manglede en sensor, men efter at kontaktet kundeservice, sendte de en med det samme. Super service og ekstrem hurtig levering begge gange.
Sender kopi i stedet for orginalt?
KÞber lidt forskelligt, bla en Logic Analyzer. Som på billedet + i beskrivelse står til at vÊre et Saleae modul.
Modulet virker ikke, og skriver frem og tilbage med Torben. Men vi får ikke modulet til at virke, Jeg skriver herefter til Saleae, og får en mail tilbage om at de ikke understÞtter kopi varer, og derfor ikke vil yde support til den.
Jeg biliver jo noget skuffet og kontakter Torben igen, og hans respons til dette er at der har vÊret mangelfulde beskrivelse på hjemmesiden.
Men det er jo ikke en mangelfuld beskrivelse, men et mangelfuldt produkt jeg har modtaget fra dem.
Virklig DÃ¥rlig kundeservice
KÞbte en arduino som ikke virkede da jeg skrev til kundeservice sage de at jeg skulle sende den tilbage da de fik den så skrev de ikke nået da jeg så spurgte så sage de at den var åben ....jaa ellers er det svÊrt at finde ud af at den ikke virker... så siger de så at den virker hos dem og kan derfår ikke refunderer den helt . Alt i alt god hjemmeside men dumme folk bag dem vil ikke kÞbe her igen
God service
God service, selv om det var mig der havde lavet fejl
Jeg kÞbte en WS2812B LED Pixel StripâŠ
Jeg kÞbte en WS2812B LED Pixel Strip med 60 pixels/LEDs pr. meter fra BTF-Lighting.
1. Da jeg modtog den, fik jeg kun én meter, selvom der på hjemmesiden står, at det er en rulle på 5 meter. Der skulle vÊre mulighed for at vÊlge 5 meter, men det er ikke klart, hvordan man gÞr det. Jeg regnede derfor med, at man bare fik en hel rulle. Prisen var også 143 kr. for 1 meter, hvilket jeg synes er ret dyrt. Desuden viser billederne på siden en hel rulle.
2. Da jeg forsÞgte at lodde ledninger på strippen, smeltede den, og kobberet knÊkkede af, selvom der burde vÊre kobber nok til, at loddetinnet kunne sidde fast.
3. Den er vurderet til ip67, men den er ikke isoleret overhovedet, i enderne.
De har bare klippet den over, og ikke gjort mere ved det.
Jeg synes, det er uacceptabelt at modtage en så dårlig kvalitet til den pris, isÊr 143 kr. for én meter. Det er alt for dyrt.
Jeg har kontaktet deres support for at hÞre, om de vil gÞre noget ved det. Det er dog hÞjst sandsynligt, at de ikke vil hjÊlpe, da jeg har loddet på strippen og dermed sandsynligvis har Þdelagt garantien.
Reklamationsret er ikke noget de respekterer
Jeg kÞbte en punktsvejser, og den blev leveret.
Den virkede faktisk også i 5 minutter. Men så brÊndt den ud/holdt fuldstÊndigt op med at virke. Selv om jeg fulgte anvisningerne prÊcist.
Det er den måde en virksomhed håndterer fejl og reklamationer der vise deres sand vÊrdiggrundlag.
Og desvÊrre dumper Arduinotech.dk fuldstÊndig her.
FÞrst ignorerede de min mail i 1œ uger da jeg forklarede hvad der var sket og bad om hjÊlp/en lÞsning. Da jeg rykkede, svarede de endelig, uden at tilbyde hjÊlp. Da jeg pressede lidt (mindede dem bar om kÞbsloven). Så sagde de til sidst:
"Da det er et åbent 'DIY' modul, som kunden selv skruer sammen. Og det virkede da du modtog det, så kan vi desvÊrre ikke ombytte modulet."
Ã
bent DIY modul!? Jeg skulle skruer 4 ledninger på - to til batteriet og to med elektroder. Så nej, de kan ikke fralÊgger sig deres ansvar af den grund.
Hurtig Levering,
Hurtig Levering,
Jeg bestilte et dirkesÊt lÞrdag den 23/3 og ankom tirsdag den 26/3, det er hvad jeg kalder for en hurtig levering. Jeg giver 5 stjerner for det gode arbejdeð
Produktet er så godt, kvaliteten er god
ð
Mvh En meget glad kunde
Altid hurtig ekspedition
Jeg har nu flere gange handlet hos ArduinoTech en del gange og altid oplevet yderst hurtig ekspedition. Da udvalget desuden er stort og priserne fornuftige, kan jeg kun anbefale butikken.
Du kan roligt kÞbe hos Arduinotech
Har kÞbt hos dem 2 gange nu (en DHT 11 og et MCU NODE v3) og begge gange har min varer fungeret perfekt.
Kan roligt anbefale Arduinotech.
Super kommunikation og hurtigâŠ
Super kommunikation og hurtig behandling. Jeg modtog desvÊrre en motor der ikke virkede, men et opkald og en mail senere fik jeg tilsendt en ny. Super oplevelse!
Super service
Super service. Jeg har skrevet lidt frem og tilbage med Torben hos Arduinotech for lidt vejledning, fik meget brugbare svar. Bestilte et board (Kuongshun MEGA2560 R3) og lidt snaller som tilbehÞr, det kunne hentes på posthuset dagen efter!
Bestilte nogle elektriiske komponenter
Bestilte nogle elektriiske komponenter, som jeg havde svÊrt ved at finde andre steder. Hurtig levering dagen efter bestilling til pakkeboks. Alt som forventet
Always a fast delivery
Always a fast delivery, never had a problem with this company in the few orders I have made, will defo go back when I need more :-)