Jeg savner kundeservicen fra hende den blonde
Jeg savner kundeservicen fra hende, der lavede jeres videoer - hun er aldrig i butikken længere
Parfumebutik med et bredt udvalg af gode dufte til ordentlige priser – bl.a. fra Lattafa, Swiss Arabian og French Avenue. Vi fungerer også som pakkeshop og samarbejder med DAO, PostNord og Bring, så du nemt kan sende og hente pakker hos os. OBS: Anmeldelser fra før 03/11-2025 er ikke relateret til os, da vi først overtog websitet og åbnede på adressen på denne dato.
Urbansgade 26, 9000, Aalborg, デンマーク
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Endelig et sted som forhandler dupes, så man slipper for at handle online 👏🏽👏🏽

Arôme からの回答
Jeg var dernede i fredags og jeg kunne rigtig godt lide de forskellige parfumer de har dernede - servicen var også tilfredsstillende.

Arôme からの回答
Vild gode parfumer som skiller sig ud fra mængden også til under halv pris af hvad Salling og magasin tager. Kan anbefales herfra !

Arôme からの回答
Serviceminded personale, og tager sig tid til at svare på spørgsmål fra kunderne både i butikken og via instagram.
Eneste minus er udvalget, da der ikke er mange af de nyere dufte fra de mærker som er i butikken.

Arôme からの回答
Rigtig fine medarbejdere, de er flinke og parfumerne er meget gode.
Kan anbefale

Arôme からの回答
Desværre kan man ikke give nul stjerner, for så havde jeg gjort det.
Bestilte den 31/3 en bluse, pengene blev trukket den 3/4, men til trods for flere henvendelser via mail, har jeg ikke set skyggen af min vare.
FUP FUP FUP

Arôme からの回答
Havde bestilt et sæt joggingsæt med det henblik at jeg støttede hunde i udlandet. Det er ikke kommet og jeg kan se herinde at det åbenbart er noget fusk. Jeg har skrevet 2 gange til virksomheden, men de svarer ikke på henvendelserne. Åbenbart er der også forskellige hjemmesider under forskellige navn. Anbefales ikke at købe fra Arome eller Arel.

Arôme からの回答
Lang leveringstid og når varen endelig kommer er det i den forkerte størrelse. Og desværre svarer de ikke på de mails man sender og kan ikke finde noget tlf.nummer. Så det bliver svært at refundere varen. Fup-firma og de skifter også navn. Så dette firma vil jeg ikke anbefale til nogen.

Arôme からの回答
Uendelig lang leveringstid, til gengæld hæver de pengene så snart du har trykket køb. Størrelserne er helt hen i vejret og der er ingen returadresse.

Arôme からの回答
Havde bestilt 2 par bukser i str L. Beløbet blev trukket stort set med det samme i slut november. Modtog bukserne den 21 dec i str 2XL og fra Kina. Har skrevet mails flere gange men ingen respons. Kan se firmaet skifter navn ofte. Aner ikke hvordan jeg kan returnere bukserne for ingen hjælp / kontakt med firmaet. Sikker på det er et fup firma.

Arôme からの回答
Ærgerligt jeg ikke har set alle de anmeldelser før. Ja det er virkelig svindel - troede ellers jeg havde min julegave i hus, men nu blev jeg det fattigere, og som pensionist har jeg ikke meget

Arôme からの回答
Har bestilt varer, men har intet modtaget . De svarer ikke på mail. En yderst negativ oplevelse. Håber firmaet eller hvad det er bliver stoppet.

Arôme からの回答
Pengene er trukket, men jeg har aldrig modtaget de to par bukser jeg har bestilt.

Arôme からの回答
Siden ser godt ud og lokker godt.
Men de trækker penge på kontoen men sender aldrig varen.
Når man skrive noget negative på fjæsbook blive det slette eller siden lukke ned og op stå igen
Og så har de jo ens kort oplysninger så det kræve jo nyt kort også.
Så nogle der bare sidder og lokke penge ud af folks lommer.
Så pas på.det firma

Arôme からの回答
De trækker pengene men sender ikke varen. De besvarer ikke mails. På deres Facebook reklamer har jeg prøvet at komme i kontakt med dem der sletter de mine kommentarer. Hold jer langt væk

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。