Jeg skulle udskifte min terrase og fandt Aros SavvÊrk's hjemmeside. God og overskuelig. Der var en god og hurtig kommunikation med fimaet (medarbejderen var enda lokalkendt). Levering uden problemer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fremragende service fÞr, under og efter. Helt problemfri og hurtig kommunikation, varer ekspederet i lÞbet af én hverdag og var fremme med professional speditÞr med gaffeltruck, der stillede pakkern... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkkert trÊ (lodret thermofyr facadebeklÊdning) bestilt pÃ¥ webshoppen og leveret helt som forventet. Endda lidt for mange ift til bestillingen. Hurtigt leveret pÃ¥ et par dage. OgsÃ¥ god dialog da jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget tilfreds med levering og trÊet var tip top. Da jeg havde brug for lidt ekstra trÊ til terrassen blev det lagt sirligt til side pÃ¥ deres adresse som jeg kunne afhente, ogsÃ¥ efter deres Ã¥bningst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Aros SavvÊrk - Hele Danmarks lokale savvÊrk - Vi sidder klar til at hjÊlpe dig videre med dit nÊste projekt - Vi sÊlger til private og leverer i hele Danmark - BesÞg os på www.arossavvaerk.dk og lÊs mere om - FacadebeklÊdning - BeklÊdningslister - ProfilbrÊdder - Terrasse - TÞmmer - Specialist i Nordiske trÊsorter - Thermo behandlet Fyr/Gran og Thermo behandlet Ask - Sibirisk LÊrk - Douglas Gran - Dansk LÊrk - PEFC Certificeret - Aros SavvÊrk - Vi samler på tilfredse kunder
GrÃ¥skegÃ¥rdevej 6a, Tirstrup, 8400, Ebeltoft, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Bestilte afhentning til speficik dato - med kort frist.
Produkterne var klar. Da jeg havde bestilt for lidt og fået nye ideer, savede Aros hurtigt de ekstra materialer til, så de passede ind i bilen. Nok ikke helt ideelt for dem - men en meget god kundeoplevelse. Tak for hjÊlpen og fleksibiliteten.

Aros SavvÊrk ApS ããã®åç
Meget fleksibel personale, super service
Lidt problemer med betaling på hjemme side, men det blev lÞst fint da jeg afhentede ordren.

Aros SavvÊrk ApS ããã®åç
KÞbte 90x90 Thermowood stolper. Fin levering godt pakket ind. Fint og ret tÞmmer med fÃ¥ âskrammerâ.

Aros SavvÊrk ApS ããã®åç
Fine produkter. Uheldig levering!
ChauffÞren kunne godt have sat varerne af inde på matriklen instwdet for ude på vejen.

Aros SavvÊrk ApS ããã®åç
God hjemmeside, hurtig levering og de smukkeste lister til vores nye carport!

Aros SavvÊrk ApS ããã®åç
Det er kvalitetsprodukter i leverer. Bestilling på nettet forlÞber fejlfrit, men mange af de angivne lÊngder på emnerne var ikke tilgÊngelige og leveringstiden var nÊsten to uger.

Aros SavvÊrk ApS ããã®åç
Nem at få kontakt med og super service både ved bestilling og afhentning

Aros SavvÊrk ApS ããã®åç
Anden gang vi handler med Aros savvÊrk. Godt produkt til en fin pris. Fin dialog på telefon og mail.
Varen blev leveret prÊcis hvor vi gerne ville have det.
Positiv oplevelse.

Aros SavvÊrk ApS ããã®åç
4 brÊdder var for korte en var ubrugelig - manglede en tydelig advarsel om at det er friskt trÊ (altså vådt trÊ) jeg kÞbte derfor nyt trÊ på en trÊlasthandel - men ellers var alt da godt;)
Ja jeg burde have ringet fÞrst!

Aros SavvÊrk ApS ããã®åç
Hurtig levering og rigtig rigtig flotte terrassebrÊdder!

Aros SavvÊrk ApS ããã®åç
LÊkker kvalitet af både thermotrÊ og lÊrk og super god kundeservice. Jeg var tÊt på at kÞbe hos et andet firma, men fortryder ikke, at jeg valgte Aros. De hjalp med alle mine spÞrgsmål inden kÞb og jeg fik bygget mig en smuk terrasse. Selv leveringen var super :)