Årstiderna レビュヌ

2,221
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta leverantör av ekologiska fÀrska frukt och grönsaksprodukter i Sverige. Stort urval av andra fina eko- livsmedel. Toppen service, snabb hantering av frÃ¥gor. Rekommenderas🩷🌿

5぀星のうち1の評䟡

Leveranser sker snarare mitt i natten Àn dagtid/kvÀllstid. OpÃ¥litliga leveranser dÀr 100% av vÃ¥ra bestÀllning antingen kommit bort/levererats halva alternativt med sent besked fÃ¥tt ny leveransdag. Sup... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Saknade de viktigaste frukterna i min bestÀllning tyvÀrr och jag gav ett dÃ¥ligt betyg, men Àndrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lÃ¥dan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bÀttre smak. Synd att lÃ¥dan levererades till fel adress sÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 出前
  2. ・
  3. 食料品配達業
  4. 匁圓提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.

ほが満足

(2,221)

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

Fick aldrig mina varor

Fick aldrig mina varor, utan nÃ¥gon annans. SÃ¥g ocksÃ¥ att mÃ¥nga livsmedel vadade i vatten👎👎👎. Chauffören kom tillbaka nÀr han upptÀckte att han levererade fel. FrÃ¥gade om mina varor som han inte kÀnde till. Mailade Prstiderna 4 gÃ¥nger innan de orkade svara. De skrev att de skulle kreditera fakturan, men jag fÃ¥r ÀndÃ¥ lÀgga ner tid att skriva till Klarna och mÃ¥ste skicka dem min order. Kommer inte att Ã¥terkomma till Årstiderna igen. De gav inge förtroende👎👎👎👎!!!

2025幎6月28日

Årstiderna からの回答

Hej Susanne och tack för din feedback. Beklagar verkligen att det blev så fel med din leverans. Det Àr något vi tar allvarligt.

Hör gÀrna av dig till kundtjanst@arstiderna.com så skickar vi en rabattkod om du vill ge oss en chans till.

5぀星のうち3の評䟡

En aning för mÃ¥nga pÀron samt att nÃ¥gra

En aning för många pÀron samt att några av Àpplena var delvis ruttna.

2025幎5月27日

Årstiderna からの回答

Vad tråkigt att höra att du inte var helt nöjd med din order! Vi uppskattar din feedback och tar det till oss. Du får gÀrna kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com så hjÀlper vi dig vidare med din reklamation.

5぀星のうち1の評䟡

Min leverans kom inte och jag fick

Min leverans kom inte och jag fick ingen information utan upptÀckte det sjÀlv nÀr det aldrig kom varor. Det var matkasse, frukt och grönsaker för hela veckan så nu Àr planeringen helt förstörd. Får heller ingen omleverans utan måste bestÀlla om allt på nytt och kan inte få hit grejer i nÀrtid så det kÀnns inte alls kul.

2025幎6月25日

Årstiderna からの回答

Det Àr mycket tråkigt att höra att det blev så problematiskt med din leverans, och vi tar detta på största allvar. Vårt mål Àr alltid att hitta den bÀsta lösningen nÀr problem som dessa uppstår, men ibland finns det utmaningar med att få logistiken att gå ihop som gör det svårt att kunna erbjuda en ny leverans på kort varsel. Vi förstår din besvikelse och frustration, och det Àr något vi tar till oss.

Tveka inte att kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com om du önskar mer hjÀlp med ditt Àrende. Vi gör vårt bÀsta för att hitta lösningar och kompensation. Vi Àr verkligen ledsna för besvÀret detta orsakat.

Typ två betyg i ett.

TvÃ¥ av produkterna var dÃ¥liga, kundtjÀnst drog genast av det pÃ¥ priset.👍 Övriga produkter var fina😋 Dock trist att det var tvÃ¥ 👎 av fem produkter som inte var bra. Tex en ananas som stank mögel och var mÀrkligt torr som om den legat i nÃ¥n gammal kÀllare i 100 Ã¥r. Hade det varit en dÃ¥lig produkt hade jag tÀnkt att det bara var otur och inte reklamerat.

2025幎5月18日

Årstiderna からの回答

Hej Susanne och tack för din feedback. Vi tar det vidare!

/Årstiderna

5぀星のうち2の評䟡

Broccolin var gammal svampen hade

Broccolin var gammal svampen hade börjat ruttna.

2025幎5月31日

Årstiderna からの回答

Hej Cecilia. Beklagar att du fått dåliga varor i din leverans. Maila oss gÀrna på kundtjanst@arstiderna.com så hjÀlper vi dig vidare.

Hög kvalitet

Mkt hög kvalitet på varorna. Punktlig och smidig leverans.

2025幎5月25日

Årstiderna からの回答

Hej Therese och tack för ditt fina omdöme!

Perfect Seville oranges, perfect marmalade

Perfect quality Seville oranges arrived quickly, as promised. I used them to make the world's best marmalade.

2025幎2月20日

Årstiderna からの回答

Hello Seth and thanks for your rating. I'm happy to hear you are satisfied with the delivery and the Seville oranges. 🌞

/Årstiderna

5぀星のうち4の評䟡

Godaste apelsin och Àpplen som jag har

Godaste apelsin och Àpplen som jag har smakat på i Sverige. Men pÀron va ganska okej smakade som den man köper i matbutiker. Annars Àr jag vÀldigt nöjd bestÀller mer nÀr de jag har jut nu ta slut

2025幎5月2日

Årstiderna からの回答

Vad roligt att höra att Àpple och apelsiner var så goda! Vi uppskattar Àven din feedback gÀllande pÀronen, och vi tar det till oss.

Fick 2 av 8 köpta varor

Fick 2 av 8 köpta varor
Reklamerade och vi kom överens en bra deal men som sagt. Fick inte allt jag köpte

2025幎4月25日

Årstiderna からの回答

Hemskt ledsen att något blivit så galet hÀr, det Àr verkligen olyckligt.

SjÀlvklart ska vi hitta en ordentlig lösning som kÀnns tillfredsstÀllande Àven för dig. Återkom gÀrna kring Àrendet till oss via mail, sÃ¥ ska vi sÀkerstÀlla att vi kommer fram till en bra lösning.

5぀星のうち4の評䟡

Snabb och smidig leverans.

Snabb och smidig leverans.
Intressanta grönsaker som inte finns i ordinarie handeln.

2025幎3月29日

Årstiderna からの回答

Hej Olga och tack för din recension. Vad kul att du Àr nöjd med våra leveranser och grönsaker. :)

Älskar Årstiderna

Älskar Årstiderna. Utbudet Àr suverÀnt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som fÃ¥r ett litet minus var att pÀronen var vÀldigt hÃ¥rda sist, och de hade svÃ¥rt att mogna i efterhand. Men i övrigt Àr jag sÃ¥ nöjd sÃ¥ jag har Àven blivit medlem. Stor eloge för att de satsar pÃ¥ vÀxtbaserad mat, bÃ¥de vegansk och vegetariskt.

2025幎3月24日

Årstiderna からの回答

Vad roligt att du Àr så nöjd med utbudet och att du nyss blivit medlem - tack för din fina feedback! Om någon vara inte lever upp till dina förvÀntningar så hjÀlper vi mer Àn gÀrna till. Maila oss på kundtjanst@arstiderna.com så hittar vi en lösning.

Med vÀnliga hÀlsningar,
Jessica på Årstiderna

5぀星のうち4の評䟡

PACKA OLIKA APELSINSORTER I SEPARATA PÅSAR!

Frukten helt ok men om man bestÀller bÃ¥de grapefrukt, blodapelsin och pomeranser Àr det inte en sÃ¥dan god idé att lÀgga allt huller om buller en lÃ¥da. Grapefrukten gick att sortera ut. Pomeransen och blodapelsinerna skulle jag ha till tvÃ¥ olika sorters marmelad. Nu fick jag stÀlla mig att göra bÃ¥da sorternas marmelad parallellt (tar tid att handskÀra apelsinskal) eftersom inte alla frukterna enkelt gick att skilja Ã¥t. Först nÀr man delat frukterna kunde man se om det var blodapelsin eller pomerans eftersom vissa blodapelsin var bleka i skalet och vissa pomeranser mindre knottriga. FRUKT SORTERAD I PÅSAR ÄR VÄL INTE ATT BEGÄRA FÖR MYCKET!

2025幎3月22日

Årstiderna からの回答

Vi ber om ursÀkt för att det varit otydligt kring vilken frukt som var vilken nÀr du vÀl mottog din order. Vi uppskattar din feedback, och jag vidarebefordrar det till ansvarig avdelning med en gång. Jag hoppas att du i övrigt var nöjd med leveransen.

Lions mane

Roligt att hitta riktiga svampar men lite tråkigt att svamparna inte alls såg ut som på bilden. Jag förstår att de nÀstan Àr omöjligt men man får upp hoppet rejÀlt.

2025幎3月26日

Årstiderna からの回答

Hej och tack för att du kontaktar oss. Om du Àr missnöjd med din leverans så får du gÀrna kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com så hjÀlper vi dig vidare. :)

JÀttedålig

JÀttedålig! Fick inte med halva varorna som skulle finnas i lådan.
All sallad hade börjat ruttna redan.
Ska aldrig bestÀlla igen.

2025幎3月28日

Årstiderna からの回答

Vad tråkigt att höra att det blivit så fel med din leverans! SjÀlvklart ska du varken betala för varor du inte har fått, eller varor som brustit i kvalitet. Kontakta oss gÀrna på kundtjanst@arstiderna.com så ser vi till att hitta en lösning på detta omgående.

5぀星のうち1の評䟡

Vi har tyvÀrr haft Ã¥terkommande problem

Vi har tyvÀrr haft återkommande problem med deras leverantör gÀllande leveranser som anlÀnder för sent och alltid saknar delar av den bestÀllda varan. Trots upprepade påpekanden och försök till förbÀttring kvarstår problemen.
DÃ¥ligt!!!!

2024幎4月1日

Årstiderna からの回答

Vi Àr hemskt ledsna över att det uppstÃ¥tt problem med leverantören. Det Àr nÃ¥got vi tar mycket allvarligt, och strÀvar efter att förbÀttra. Önskar du hjÀlp med en specifik order sÃ¥ fÃ¥r du gÀrna höra av dig till oss pÃ¥ kundtjanst@arstiderna.com för vidare hjÀlp.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。