Toppen! Bra ekoprodukter till rimligt pris med leverans till dörren. Ãven möjlighet till bra erbjudanden. Medlemskapet Àr helt klart vÀrt pengarna om man har för avsikt att bestÀlla mer Àn en gÃ¥ng... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mycket bra! Har handlat under lÃ¥ng tid av Mylla. Om man som jag, mogen tant, har saknat smaken av ett gott rotmos. Jag har inte lyckats laga det pÃ¥ mÃ¥nga Ã¥r. Trodde att jag mÃ¥ste ha misslyckats med... ãã£ãšèŠã
Mycket bra produkter och sortimentet utökad hela tiden. TyvÀrr saknas mÃ¥nga glutenfria produkter som tex bröd och flingor. Mycket bra hemsida. Missar man deadline för bestÀllning blir det lÃ¥ngt till n... ãã£ãšèŠã
Första gÃ¥ngen jag bestÀllt. LÀtt att hitta pÃ¥ sidan det man söker. Det jag bestÀllt BjÀrekyckling,fiskbullar och gÃ¥rdsfisk SÃ¥ gott !!! Gott att veta att det Àr schysst mat en stoppar i sig. Smidig h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mylla vill stÀrka relationen mellan de som producerar vår mat och vi som Àter den. Hos Mylla handlar du direkt från producenten utan onödiga mellanhÀnder. UngefÀr som blocket, fast för bönder, i sortimentet hittar du allt från vÀlkÀnda skånska varumÀrken till småskaliga mathantverkare. HÀr vet du var maten kommer ifrån, vem som odlat den och vem som får pengarna. Det gör också att maten smakar lite bÀttre.
Direkt från bonden hem till dig
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Lokal mat i sÀsong
- Handla fÀrska råvaror direkt från lokala bönder och mathantverkare nÀra dig.
- Mer till bonden & LÃ¥ga priser
- På Mylla Àr det producenten sjÀlv som bestÀmmer priset, utan onödiga mellanhÀnder. Det innebÀr bÀttre pris för dig och bÀttre betalt för den som producerat maten.
Garantier hos Mylla
Hemleverans i Skåne & Blekinge. Personlig service & höga omdömen. Full återbetalning eller ersatt vara vid reklamation.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀttefina varor men strulig leverans
JÀttefina varor men vad som drar ner upplevelsen Àr den lite stökiga leverantören som knappt stannade till på gatan, inte ringde till oss och sen bara körde ivÀg. Vi hade sån tur att vi kunde springa i fatt honom.
Bra!
VÀldigt smidigt och förvånansvÀrt bra priser för att vara så bra kvalité!
Leveransen fungerade också super smidigt!
Supergoda kycklinglår och fina Àgg
Supergoda kycklinglår och fina Àgg. Dax för ny bestÀllning
Tydligt och bra kvalite för varorna
Mycket bra produkter och sortimentetâŠ
Mycket bra produkter och sortimentet utökad hela tiden. TyvÀrr saknas många glutenfria produkter som tex bröd och flingor. Mycket bra hemsida. Missar man deadline för bestÀllning blir det långt till nÀsta datum för leverans och då Àr det svårt att vara spontan.
Positivt att få möjlighet att köpa ekologiska varor från våra svenska producenter.
VÀldigt positivt att få möjlighet att köpa ekologiska varor från våra svenska producenter. Blev också glad över att kunna köpa bröd och sill från producenter som jag inte kunnat handla från eftersom jag flyttat ifrån Skåne.

Mylla.se ããã®åç
Första gången jag bestÀllt
Första gången jag bestÀllt. LÀtt att hitta på sidan det man söker. Det jag bestÀllt BjÀrekyckling,fiskbullar och gårdsfisk
Så gott !!! Gott att veta att det Àr schysst mat en stoppar i sig. Smidig hemleverans med trevlig chaufför.
Första gÃ¥ngen vi testade Mylla och viâŠ
Första gången vi testade Mylla och vi var nöjda med maten överlag Àven om alla delar inte levde upp till förvÀntningarna. Tex sillen från Kåseberga.
Ekoprodukter till rimligt pris
Medlemskapet Àr helt klart vÀrt pengarna om man har för avsikt att bestÀlla mer Àn en gång per månad.
Bra kundservice.
Har varit mycket nöjd och har blivit en återkommande kund
God mat och smidig leverans.
Bra och god mat till rimliga pengar.
BÀsta maten direkt fr âmyllanâ
Leverans enligt överenskommelse, god mat och kÀnns att det kommer direkt frÃ¥n â myllanâ.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ