BÀsta leverantör av ekologiska fÀrska frukt och grönsaksprodukter i Sverige. Stort urval av andra fina eko- livsmedel. Toppen service, snabb hantering av frÃ¥gor. Rekommenderasð©·ð¿
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leveranser sker snarare mitt i natten Àn dagtid/kvÀllstid. OpÃ¥litliga leveranser dÀr 100% av vÃ¥ra bestÀllning antingen kommit bort/levererats halva alternativt med sent besked fÃ¥tt ny leveransdag. Sup... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Saknade de viktigaste frukterna i min bestÀllning tyvÀrr och jag gav ett dÃ¥ligt betyg, men Àndrade genast mitt betyg till full pott efter att à rstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lÃ¥dan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bÀttre smak. Synd att lÃ¥dan levererades till fel adress sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.
Box 4436, 20315 , Malmö, ã¹ãŠã§ãŒãã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Krångligt system med både lösenord och ett anvÀndarnamn som ska ha mailats till mig och som jag inte kan hitta. Glömmer man sitt lösenord Àr det skitsvår att komma i kontakt med er för att få svar på hur jag betalar mina varor.
Varorna var fina.

à rstiderna ããã®åç
FrÀscha och ekologiska varor med smidig leverans direkt till dörren. JÀttenöjd med både kvaliteten och variationen!

à rstiderna ããã®åç
Bra kvalitet på varorna och tillförlitlig leverans

à rstiderna ããã®åç
SÃ¥ bra!! FrÀsha grönsaker och frÀsch frukt! Smakar fantastiskt! Smidig leverans, lÀmnas utanför dörren om du inte Àr hemmaâŠ.
Ãlskar att denna butik endast har ekologiskt sÃ¥ jag kan handla vad jag vill utan att ocksÃ¥ tÀnka pÃ¥ det!

à rstiderna ããã®åç
Jag Àlskar era produkter. Jag Àlskar att ni bara har ekologiskt & sjÀlvklart vill jag stötta & vÀrna om vÃ¥ra ekobönder! Mitt enda negativa Àr att ni inte levererar till Bromölla. Ni levererar till Karlskrona & Kristianstad, Bromölla ligger dÀr emellan sÃ¥ det vore inte helt omöjligt att leverera till oss hÀr. Vi Àr endel frÃ¥n Bromölla som vill bestÀlla. Nu fÃ¥r jag bestÀlla till en adress i Kristianstad som jag inte ens bor pÃ¥ bara för att fÃ¥ varorna ð SÃ¥ det fÃ¥r ni gÀrna kolla upp! Tack för fiiiin frukt & grönt!

à rstiderna ããã®åç
För mycket grönsaker av dålig kvalitet, blött packade så de ruttnade direkt. FörvÀntar mig att grönsaker ska hålla lÀngre Àn en dag.

à rstiderna ããã®åç
Ãntligen levererar ni till mig pÃ¥ landsbygden, sÃ¥ smidigt. FrÀscha frukter och grönsaker, bra pris och allt har smakat sÃ¥ gott. Kommer handla frÃ¥n er fler gÃ¥nger. LeveranslÃ¥dorna Àr fina nog att Ã¥terbruka.

à rstiderna ããã®åç
Budgetlådan hade en jÀttebra blandning av frukt och grönt. De godaste apelsinerna jag Àtit i Sverige! Kanske lite för mycket bananer bara. Annars jÀttebra!

à rstiderna ããã®åç
Frukt och grönsaker Àr ok i vissa leveranser andra gÃ¥nger har jag fÃ¥tt slÀnga det mesta. FÃ¥r alltid pengar tillbaka vid reklamation. Men sÃ¥ dÃ¥ligt för miljön med alla transporter och sÃ¥ mkt som slÀngs. Alla reklamationer skickas till en skâkvalitetskontrollâ men inget blir bÀttre av det.

à rstiderna ããã®åç
Superfina råvaror. Enkla och goda recept. Levereras i bra kyllåda och återanvÀndingsbara trÀlåda och frigolitlådor!

à rstiderna ããã®åç
Mer Àn hÀlften av frukterna var svenska höst Àpplen och omogna pÀron,
Kul att man betalar så mycket för något man kan hÀmta i nÀrmsta trÀdgård.
Grönsakerna var ok.

à rstiderna ããã®åç
LÀtt att bestÀlla och få det Ànda fram till dörren, fina lådor grejerna låg i.

à rstiderna ããã®åç
Leverans 1dag försenad Jag Àr jÀttenöjd med tomater o jordgubbar Gurkorna var dÀremot dåliga Grönsakslådan var ok utom salladen som såg ledsen ut

à rstiderna ããã®åç
Bra kvalitet på produkterna och bra service. Kommer handla fler gånger.

à rstiderna ããã®åç
Tack så jÀttemycket för getmjölken, den kom i tid, men jag blev lite besviken för att den smakade inte alls getmjölk men övrigt var oki mvh sara