Art & Craft レビュー

7,055
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Een wasmachine gekocht via bol.com, leverancier art & craft. In de advertentie stond: wordt aangesloten, proefwasje wordt gedraaid, en de verpakking wordt meegenomen. Niks van dit alles. Ja, hij wer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De prijs van mn nieuwe lg 83’ tv was erg scherp. Bestelling geplaatst, en geleverd op de gewenste datum. Heldere communicatie & vlotte klantenservice bij vragen. Een erg fijne online shopping ervar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Klantendienst aangesproken m.b.t. een artikel dat ik had aangekocht dat een paar dagen later ergens goedkoper stond. Binnen de 2 dagen bericht van Art & Craft dat ze mij het verschil gingen terugbe... もっと見る

企業が回答しました

4. 家庭用オーディオ機器店
  5. テレビ販売店
  6. 洗濯機・衣類乾燥機専門店

当該企業による記述

Van televisie tot teppanyaki: in onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 artikelen vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze product specialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde – bezorgd.

連絡先

(7,055)

過去12か月のレビュー数: 413

レビューを書く

Waar blijft mijn geld?

Het bestellen ging prima, maar zodra je wilt retourneren is het raak. DHL bevestigt de bezorging van mijn retour, maar het bedrijf zelf houdt vol dat het pakket nooit is aangekomen. Zo schuif je het risico als verkoper af op de klant. Slechte zaak.

2026年9月14日
5つ星のうち1の評価

Een wasmachine gekocht via bol.com

Niks van dit alles. Ja, hij werd in de bijkeuken gezet, verpakking er nog om. En ze zijn weg. Nee, mevrouw, wij installeren niet, wij alleen bezorgen. Nou, lekker dan.

2026年9月14日

Delivered at wrong address

Art & Craft work with DPD. DPD deliver all my packages at an incorrect address, at an intersection with a different street, which happens to have the same street number as mine. This has regularly caused me a lot of anxiety about expensive deliveries. Other than that, the experience was ok.

2026年9月11日

Terugbetaling

Klantendienst aangesproken m.b.t. een artikel dat ik had aangekocht dat een paar dagen later ergens goedkoper stond. Binnen de 2 dagen bericht van Art & Craft dat ze mij het verschil gingen terugbetalen.

Top klantendienst, snelle werking, vriendelijk en correct.
Aanrader voor in de toekomst.

2026年9月9日
5つ星のうち1の評価

Alles top, totdat je product kapot gaat

Mijn robotstofzuiger ging binnen het jaar kapot en ik nam contact op met Art & Craft. Ze boden reparatie aan, wat natuurlijk prima is.

Na wat gesteggel over de verzending (zie onder), werd de robot binnen een paar weken gerepareerd en teruggestuurd.
Wat tref ik aan:

1. de robot en de dock zijn zichtbaar beschadigd
2. de stroomkabel ontbreekt
3. mijn dweilpads waren weg

Ik heb contact opgenomen en er werd beloofd om 'meteen' actie te ondernemen. Dat wil zeggen: ze hebben een bericht naar de reparateur gestuurd voor opheldering.
Dat is leuk en aardig, maar Art & Craft is de verkopende partij en is verantwoordelijk voor een oplossing, maar verschuilt zich nu achter de reparateur.
We zijn inmiddels 3 weken (!) verder en ik heb niets meer gehoord, ook niet toen ik een week later heb gevraagd naar de status.
Neem gewoon je verantwoordelijkheid en los het op en laat de klant niet weken wachten op een antwoord van de reparateur. Of pak gewoon de telefoon en regel het meteen.
Al met al zit ik nu al 2 maanden zonder werkende robotstofzuiger.

Verder;

Ik moest zelf de robotstofzuiger met alle accessoires opsturen. Voor het idee: de stofzuiger kwam toen ik hem bestelde in een enorme doos aan, goed verpakt, beschermd tegen schade tijdens verzending.
Er werd van mij verwacht het verpakkingsmateriaal zelf te regelen. Ik heb meerdere keren aangegeven dat ik zo'n grote doos niet kon regelen en ik me afvroeg of er geen schade tijdens transport zou optreden. Ik bleef allerlei AI achtige antwoorden krijgen van de support dat ik een doos bij de bouwmarkt moest kopen (zo groot hebben ze daar niet). Uiteindelijk kreeg ik per toeval een doos binnen van een grote bestelling die geschikt was. Anders was het gewoon simpelweg onmogelijk om het fatsoenlijk te versturen (zonder 30 euro aan geschikt materiaal te bestellen online op eigen kosten...).

2026年7月2日

Ruim aanbod

Ruim aanbod, scherpe prijs en de volgende dag al geleverd.

2026年9月7日

Art & Craft からの回答

Bedankt voor je review, Wesley & veel plezier met je aankoop!

5つ星のうち1の評価

Commande ( AC- 1439896) téléviseur…

Commande ( AC- 1439896) téléviseur reçue sans la télécommande, rendant la TV inutilisable. Le formulaire de contact du site ne fonctionne pas (bouton valider bloqué) et le téléphone renvoie vers ce même formulaire. Deux e-mails envoyés restés sans réponse. Merci de me contacter d'urgence pour m'expédier la télécommande manquante…

2026年8月28日

Art & Craft からの回答

Merci pour votre retour. La livraison d’un téléviseur sans télécommande reste heureusement rare, mais cela peut exceptionnellement arriver. Nous comprenons combien cette situation est frustrante, surtout lorsque cela vous arrive.

Une télécommande vous a depuis été envoyée. Vous pouvez suivre sa livraison via le lien de suivi que nous vous avons envoyé. Nous espérons que vous pourrez bientôt profiter pleinement de votre téléviseur.

5つ星のうち1の評価

Meerdere tv’s vergeleken met andere…

Meerdere tv’s vergeleken met andere website’s. Je betaald fors meer bij art & craft.
Voordat je hier besteld adviseer ik u om toch even elders te gaan kijken.

2026年8月29日

Art & Craft からの回答

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat prijs een belangrijke factor is. We streven ernaar om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden. Onze verkoopprijs is afhankelijk van de actuele aankoopprijs en de voorwaarden die op dat moment gelden. Heb je toch een vraag over de prijs? Neem gerust contact met ons op via support@artandcraft.com

5つ星のうち5の評価

Panasonic broodbakmachine - top!

Panasonic broodbakmachine gekocht omdat hij hier het voordeligst was. Goede updates per mail en snelle levering, alleen wel op het verkeerde adres geleverd 600m verderop in de wijk. Daar kan art&craft niets aan doen, het adres stond correct op het pakket vermeld. De DPD daarentegen maakt er (weer) een potje van.
Gelukkig was de bewoner zo vriendelijk en eerlijk om naar mij toe te fietsen en dit persoonlijk aan mijn voordeur te melden.

2026年8月18日

Art & Craft からの回答

Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs, communicatie en snelle levering. Veel plezier met je Panasonic broodbakmachine, Tom!

Great shop

I ordered a television. It arrived the very next day but unfortunately it was not properly working.
In two working days, they collected the old television and sent me another one perfectly working.
All of that with unbelievable fast response to my e-mails and a super kind and helpful customer service.
One of the best customer experience I ever had.
Wonderful, really!

2026年8月26日

Art & Craft からの回答

Thank you for your review! We're very happy to hear that everything was resolved quickly and that you were satisfied with our customer service. Enjoy your new television!

The worst reparation service

New vinyl record player sent in reparation after 4 months, still now in reparation for more than 1 month with no visibility on the return.
Customer service answer with vague answers or ignore your mail.
A nightmare!

2026年8月27日

Art & Craft からの回答

Thank you for your feedback. We’re sorry that the repair of your record player took longer than expected and that you didn’t receive clear updates along the way. We understand how frustrating that must have been. I can see that your record player has now been repaired and that you have received it back in working order. Our apologies for the delay and inconvenience.

Goede producten

Goede producten, juiste prijzen, vlotte levering, prima klantendienst

2026年8月26日

Art & Craft からの回答

Dank je voor je review! Top om te horen dat alles naar wens was. We helpen je in de toekomst graag opnieuw.

Vreemde lokkertjes

Via bol.com een Yamaha soundbar besteld. Deze was een stuk goedkoper dan bij andere webshops, dus eigenlijk te mooi om waar te zijn.

De bestelling werd maar niet verzonden. Na navragen bij de klantenservice krijg je geen concreet antwoord: "Ik vraag het na bij het magazijn".

Vervolgens wordt de bestelling vanaf hun kant geannuleerd.

2026年8月24日

Art & Craft からの回答

Onze excuses voor het ongemak. We proberen onze voorraadstatus voortdurend zo nauwkeurig mogelijk bij te werken, maar in uitzonderlijke gevallen kan een populair product sneller uitverkocht raken dan onze systemen kunnen verwerken. Daardoor bleek het toestel helaas niet meer beschikbaar voor uitlevering.

5つ星のうち2の評価

Klacht afhandeling!!

Na afspraak gemaakt te hebben over een rep voor een half jaar jonge broodbakmachine, is deze maar liefst 4 wkn weg geweest voor rep en transport. Belooft dat we op de hoogte gehouden zouden worden, helaas niet 1x nagekomen. Telkens zelf moet contacteren.
DRAMA!!!!!
Dolgelukkig dat de machine terug is van reparatie en direct een brood gebakken. Dit niet uit luxe, maar ik heb coeliakie, MOET àlles glutenvrij eten. Blijkt dat sommige programma’s het niet doen, of pas na een half uur het programma oppakt.
Hier inmiddels al 3x een melding, per mail,
op gemaakt. Eerst met deze klacht, daarna nog eens met de vraag om met spoed contact op te nemen, en daarna nog een bericht dat wij de fa Art en Craft in gebreke zullen stellen.
Inmiddels ook al met Bol.com gebeld en die hebben óók een mail naar Art en Craft gezonden.
NIETS HELEMAAL NIETS!!!!!
De fa Art en Craft blijft werkelijk doodstil en laten helemaal niets van zich horen.
Hetgeen betekent dat wij deze dus in gebreke zullen stellen!
Dit is geen bedrijf waar we snel weer iets van kopen.
Iedereen die wel enorm blij is met dit bedrijf, vooral blijven doen!

2026年8月24日

Art & Craft からの回答

Bedankt voor je feedback. We doen steeds ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en dossiers zorgvuldig op te volgen. We betreuren dan ook dat de herstelling en de verdere opvolging van je dossier zo lang hebben geduurd en dat je hierover niet tijdig werd geïnformeerd.
We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer het toestel na de herstelling nog steeds niet naar behoren werkt. Stuur ons gerust je bestelnummer via support@artandcraft.com, dan bekijken we het dossier graag opnieuw voor je.

5つ星のうち5の評価

Overzichtelijke website met een ruim…

Overzichtelijke website met een ruim assortiment.
Ondertussen al een 2de maal iets besteld en was opnieuw heel snel geleverd.
Product is zoals beschreven en niets op aan te merken.
Ik ben Fan van Art&Craft en mijn omgeving heeft zo de nodige reclame al gekregen van mij.

2026年8月8日

Art & Craft からの回答

Bedankt voor je review Jessica en super fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad. Heel veel plezier met je nieuwe aankoop!

5つ星のうち1の評価

Misleidende productomschrijving en zeer…

Misleidende productomschrijving en zeer slechte service

Zeer slechte ervaring. Het koffiezetapparaat werd aangeboden als (zo goed als) nieuw, maar ik ontving een gore, duidelijk gebruikte én defecte koffiezetapparaat. Het product was absoluut niet in de staat zoals deze werd aangeboden.

Daarnaast trof ik gegevens van een eerdere klant aan bij het apparaat waaruit blijkt dat dit apparaat eerder door een andere klant was teruggestuurd vanwege een defect. Dat maakt de situatie helemaal onacceptabel: een kennelijk eerder defect geretourneerd apparaat wordt vervolgens opnieuw als vrijwel nieuw aangeboden, zonder dit duidelijk te vermelden.

Wat ik vervolgens helemaal niet begrijp, is de slechte afhandeling. Ondanks deze duidelijke fout werd mij geen enkele fatsoenlijke oplossing aangeboden. Geen passende tegemoetkoming, geen adequate oplossing en geen verantwoordelijkheid voor het leveren van een product dat duidelijk niet overeenkomt met de omschrijving.

Dit is niet wat je als consument mag verwachten. Ik vind dit bijzonder kwalijk en zeer teleurstellend.

Mijn advies: koop hier niet. Zowel de staat van het geleverde product, het opnieuw aanbieden van een kennelijk eerder defect geretourneerd apparaat als de gebrekkige klantenservice zijn voor mij reden om hier nooit meer iets te kopen.

2026年8月10日

Art & Craft からの回答

Bedankt voor je feedback. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een product niet in de staat verkeert zoals het werd aangeboden. We kijken intern na hoe dit heeft kunnen gebeuren en wat er precies is misgelopen bij de verdere afhandeling.

Heb je nog verdere vragen? Stuur ons gerust je bestelnummer via support@artandcraft.com, dan kijken we dit graag verder voor je na.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。