Asien Eksperten レビュー 34

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi havde bestilt tur til Thailand i påsken, den blev aflyst - vi rykkede den til uge 29-30-31 (i håb om at verden så anderledes ud) den er nu også aflyst. Asien Eksperten har opdateret os hele vejen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Selvom vi pga. Corona epidemien ikke kom til Maldiverne, kunne vi ikke have ønsket os et bedre rejsebureau. Alt blev fra starten håndteret meget professionelt med Jesper Vang som vores kontaktperson.... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Hej Jesper Antonsen. Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie i Thailand, hvor vi besøgte Bangkok, øerne : Koh Kood og Koh Chang. Vi kan kun sige at vi har været utroligt tilfredse med Vores... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

当該企業による記述

Asien Eksperten er et danskejet rejseselskab skabt af mennesker med en passion for Asien. Vores mission er få endnu flere danskere til at elske det spændende, smukke og på alle måder varme kontinent, vi selv er så vilde med. Vi skræddersyr alle rejser, så du kan få dit asiatiske eventyr, lige som du ønsker det.

4.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Flot og vellykket rejse

Godt arrangement af Asieneksperten i forbindelse med vores tur til Malaysia, Borneo (Sabah) og Thailand

2019年8月1日

Hej Richard,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at læse, at jeres tur til Malaysia, Borneo og Thailand levede op til jeres forventninger.

Vi håber at få chancen for også at arrangere jeres næste tur til Asien.

Fantastiske 14 dage i Japan

Fantastiske 14 dage i Japan godt planlagt sammen med Jesper, så alle 4 i familien fik deres ønsker opfyldt. Fedt at Jesper havde så stort kendskab til landet, så det blev en leg for os at bevæge os rundt på egen hånd.
Vi rejser gerne med Jer igen 😊
Kh. Lene

2019年7月29日

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse af Asien Eksperten.

Vi er rigtigt glade for at høre, at I havde en fantastisk tur til Japan. Det er vores mål at skræddersy rejser, der opfylder vores rejsendes ønsker og behov. Så det er dejligt at læse, at Jesper kunne guide jer de rigtige steder hen, så I nemt kunne opleve landet på egen hånd.

Når I får lyst til at rejse igen, så står vi klar til at hjælpe :)

Vietnam og Maldivene

Vi hadde en superfin tur til Vietnam og Maldivene. Jesper hos dere hadde laget et flott opplegg og vi har opplevd mye på kort tid. Kombinasjonen med aktiv ferie i Vietnam og så total avslapping på Maldivene var perfekt.
Eneste grunn til at dere får fire stjerner i stedet for fem er at når vi fikk problemer i Dubai så var der ingen som kunne hjelpe før neste dag. Så jeg ønsket meg en døgnåpen krisetelefon :-)
Men alt i alt - vi kommer til å bruke dere igjen og igjen :-) :-)
Hilsen Bente Raad

2019年6月7日

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldese af Asien Eksperten.

Vi er kede af, at I fik problemer i Dubai. Desværre havde vores telefoniudbyder et nedbrud i netop det tidsrum, I forsøgte at ringe, så vi kunne ikke hjælpe. Sammen fik vi dog efterfølgende løst situationen, og det er skønt at høre, at I havde en god tur til Vietnam og Maldiverne, hvor I fik tid til at opleve meget på kort tid.

Dejligt at læse, at I gerne vil rejse med os en anden gang. Vi står klar til at hjælpe med at planlægge turen til den tid :)

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Vores første tur til Østen/Bali, hvor vi igennem hele forløbet har været i gode hænder hos Jesper Antonsen fra Asien Eksperten.
De varmeste anbefalinger herfra - Både til Asien Eksperten og Bali.
Bali har det hele - Skønne strande, regnskov, templer osv. - Og ikke mindst,så blev vi mødt af de sødeste og mest hjertelige mennesker. En omsorg og næste-kærlighed, vi alle kan lære af. Aldrig har vi følt os så velkommen og så trygge, så langt hjemmefra.
Vi er klar på endnu en tur til Bali med Asien Eksperten :-)
Familien på 6

2019年4月30日

Kære Dorte.

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at Bali levede op til alle jeres forventninger som rejsemål og at selve rejsen, som Jesper satte sammen til jer, fungerede perfekt. Vi vil selvfølgelig med glæde arrangere jeres næste tur til Bali eller det øvrige Asien :)

Den perfekte ferie

Asien Eksperten har arrangeret den perfekte rejse for vores familie. De har lyttet til alle vores ønsker og fået sammensat en rejse der passer vores budget.
Der er styr på det praktiske, alle spørgsmål bliver besvaret hurtigt og høfligt og vi føler os virkelig godt behandlet.
Vi vil helt klart bruge dem igen.

2019年2月27日

Hej Simon.

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, du havde en fantastisk rejse med familien og at turen levede op til jeres forventninger. Vi er klar til at hjælpe med at skræddersy endnu en fantastisk rejse til Asien til jer næste gang :)

5つ星のうち5の評価

Tur til Thailand sammensat efter vores…

Tur til Thailand sammensat efter vores ønsker. Transporten var i top!
Det kan varmt anbefales at få Asien Eksperten til at planlægge/booke rejse. De planlægger lige efter ens ønsker og kommer gerne med forslag/imput :-)
Vores rejsearrangør Katrine var bare sååååå fantastisk!!!!!!!!!!!!

2019年2月11日

Kære Malene.

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, I havde en fantastisk tur til Thailand, og I ville anbefale os til andre. Skulle du have mod på endnu en rejse til Asien, står vi klar til at hjælpe :)

Super tur til Sri Lanka

Vi har lige været på en super tur, som var godt sammensat efter vores ønsker og behov. Sri Lanka er helt bestemt et fantastisk rejsemål. Smukke natur oplevelse og en fantastiks strand ved Bentota, vores chauffør var udover at være en god chauffør også en rigtig god guide.

2019年1月10日
5つ星のうち3の評価

God start men ærgerlig afslutning

Forløbet op til rejsen var lovende. Vi bestilte en rundrejse i Thailand, og problemerne var ikke rejsebureauet, men hotellerne der var anbefalet. På to ud af fire hoteller havnede vi på rigtig dårlige værelser, det ene endda et rygerværelse der var gult af røg. Det sidste, hvor vi havde flest dage og havde forventet at skulle bruge hotellet, var så trist at vi havde valgt at flytte hvis blot der havde været noget ledigt i byen. Hotellet var nyt men badeværelse lugtede, morgenmad var ikke et hostel værdigt, og hotellet var ufærdigt og dermed omgivet af byggeplads. Vi fik dertil et værelse med udsigt til en væg og en lille umøbleret ubrugelig balkon. Efter første dårlige hoteloplevelse skrev vi til AsienExperten der hurtigt reagerede og svarede at de havde tjekket op på resten af vores rejse. Vi var dog tæt på at miste et fly da vores transfer ikke dukkede op til tiden (de havde ikke reageret på at vores fly var blevet aflyst og ombooket til en tidligere afgang - men de kom da vi ringede og vi nåede flyet). Vores klage over det sidste hotel har AsienExperten slet ikke reageret på.
Vi håber og tror at vi blot har været meget uheldige. Der var en fin dialog op til rejsen, og rådgivning virkede kompetent. Bare ærgerligt det ikke holdt hele vejen.

2019年1月9日

Hej Jesper,

Tak for din feedback. Til trods for, at I har været tilfredse med forløbet op til rejsens start, er vi selvfølgelig ærgerlige over, at nogle ting ikke gik som forventet.

Vores rejsekonsulenter bestræber sig altid på at arrangere den bedst mulige rejse, og vi beklager, at de komplikationer som opstod, ikke var mulige at løse - eksempelvis at flytte jer til et andet hotel.
Vores kundeservice har dog gjort sit bedste for at hjælpe jer i de nødvendige situationer.

Angående manglende tilbagemelding til jer, så har vores kundeservice gennemgået alle de mails, som vi har modtaget fra jer. Samtlige mails er blevet besvaret senest samme dag. Derfor undrer det os, at I ikke mener at have fået svar.
Vi vil meget gerne gennemgå de ting, som I ikke mener at have fået svar på. Netop fordi det fra vores ende ser ud som om, at alt er besvaret.

Hvad angår jeres flyændring, så vil vi selvfølgelig gerne beklage dette. Desværre fungerer det dog således, at vi som rejseselskab ikke bliver informeret, hvis ændringen sker samme dag. Skulle der ske en ændring, aflysning eller lign. på dagen for flyrejsen, er det udelukkende flyselskabet, som er ansvarlige for at informere jer og løse situationen. Var det f.eks. sket dagen før, var vi blevet informeret. Derfor havde vi naturligvis også oplyst jer om ændringen og sørget for, at jeres transport ville være kommet tidligere.

Igen beklager vi, at dele af jeres rejse ikke levede op til forventningerne. Vi håber at få chancen for at arrangere jeres næste rejse til Asien.

5つ星のうち5の評価

Alt spillede 100% max på rejsen til…

Alt spillede 100% max på rejsen til Maldiverne og intet var overladt til tilfældighederne. En helt igennem fantastisk oplevelse og perfekt planlagt rejse. Kan varmt anbefales at afprøve. En stor tak og ros til Salgs-konsulenten.
Fam. Noer

2018年11月9日

Uden problemer.

Samarbejdet med Asieneksperten har fungeret upåklageligt. Det er gået let og smertefrit at få lavet de ændringer vi ville have i forhold til deres første oplæg. Alle tilbagemeldinger er kommet prompte og ingen oplysninger har manglet. Det arrangement som de lavede for os til Cambodia var stort set uden mangler. De småting der var kan i sidste ende nok ikke engang tilskrives dem. Kan absolut anbefales.

2018年3月27日

Hej Tonni,

Vi er glade for at i havde en god rejse til Asiens smukke land Cambodia :)

Skulle I have lyst til at rejse til Asien igen, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at gøre den næste rejse til 5 stjerner!

Skøn rejse til Thailand

Vi er lige vendt hjem fra en fantastisk rejse til Thailand. Vores rejsekonsulent hjalp os med at navigere og foreslå muligheder vi ikke var klar over kunne lade sig gøre i landet. Vil klart bruge dem igen når vi rejser østpå igen. Tak for en dejlig behandling.

2017年12月15日

Trustpilot エクスペリエンス