レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har vÊret afsted med dem 3 gange (Tyskland, Holland og Belgien), og der har vÊret styr pÃ¥ det hver gang. Danish Sports Travelᅩ kommunikerer hurtigt, klart og tydeligt. Der er god fleksibilitet,... もっず芋る

Super professionel og alt klappede ned til mindste detalje. Vi lavede små justeringer under vejs som blev vel modtaget. Ikke sidste gang vi benytter dem

Super god kommunikation hele vejen igennem og stor fleksibilitet i forhold til udfordringer. Maden pÃ¥ det valgte overnatningssted var meget skuffede, sÃ¥ kunne mÃ¥ske godt tÊnke mig, at man som arrangÞ... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ ツアヌ代理店
  2. 旅行業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Danish Sports Travel A/S er et dansk sportsrejsebureau, der er specialister i fodboldturneringer og trÊningslejre i udlandet, for både bredde- og eliteklubber. Fodboldrejser er i den grad en tillidssag. Derfor vÊrner vi sÊrligt om den gode snak med kunderne, og det er altafgÞrende for os, at det vi lover vores kunder også er det I får. Derfor er vi med i hele processen lige fra den indledende rådgivning til hjemkomst. Vi er med andre ord altid med fra start til slut. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond hvilket giver jer tryghed på turen. Medlemskabet af den danske Rejsegarantifond er sÊrligt vigtig for jer som kunder, da den danske Rejsegarantifond er en af de bedste i EU. Vi har et stort udvalg af fodboldturneringer i hele Europa. Vi udvÊlger nÞje vores turneringer og vi sarmarbejder med loyale partnere vi stoler på og har samarbejdet med i mange år. Ved mange turneringer er der mulighed for gode tilvalg som f.eks. stadionrundvisning, vandland, forlystelsespark, prof. kampe mv. Vi sidder klar til at hjÊlpe jer og rådgive jer om jeres nÊste fodboldrejse til udlandet.

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

God oplevelse hver gang

Vi har vÊret afsted med dem 3 gange (Tyskland, Holland og Belgien), og der har vÊret styr på det hver gang. Danish Sports Travelᅩ kommunikerer hurtigt, klart og tydeligt. Der er god fleksibilitet, og man undgår ubehagelige overraskelser. De steder, de vÊlger, fungerer rigtig godt, og busselskaberne holder også en hÞj standard. Vi har delt bus med andre hold, hvilket faktisk har vÊret en positiv ekstra oplevelse. Herfra er der ingen negative bemÊrkninger.

Mvh
U15 EIF

2026幎5月29日

Tak til Danish Sports Travel for en super tur

Tak til Danish Sports Travel, for i arrangerede sÃ¥ fantastisk en tur for vores U14 og u16 piger, vores piger er som os helt oppe at kÞre over hvor god en tur det var. StÊvnet, vores hotel og vores ChaufÞr Poul fra Jyttes bus, det kunne ikke have vÊret bedre. Vi skal helt sikkert afsted igen, og vil bruge jer igen, da I bare har vÊret super sÞde og hjÊlpsomme hele vejen igennem. SÃ¥ tak for det😊
Mvh BjÞrn, TrÊner FC DamsÞ u 16 piger

2026幎4月2日

Super god kommunikation hele vejen

Super god kommunikation hele vejen igennem og stor fleksibilitet i forhold til udfordringer. Maden på det valgte overnatningssted var meget skuffede, så kunne måske godt tÊnke mig, at man som arrangÞr stillede nogle krav, i form af sund og nÊrende kost, i forhold til at det er sportsudÞvere der overnatter.
Også lidt trÊls at vi på sidste dagen skulle vente 6 timer på at komme hjem efter sidste kamp.

2026幎4月2日

Vi har igennem flere år vÊrt i Holland

Vi har igennem flere år vÊrt i Holland
Easter open med fodbold klubben b1973 Herlev
Der er flere grunde vi bruger dem
Der er mange overgange der kan komme afsted, så man kan som klub lave en stÞrre tur ud af det
Og komme tÊttere på hinanden
Hvis der er nogle problemer under turen
LÞser de det bare
Altid gode hoteller som man bor på
Koster lidt ekstra men det hele vÊr
Mad er altid i top
Der er bare styr på det hele altid

2025幎4月29日

Super god service

Super god service. Der var hele vejen igennem hurtig tilbagemelding på vores spÞrgsmål. Alt var planlagt super godt. Det var et suverÊnt godt vandrehjem, de havde fundet til os. De fik arrangeret en ekstra bus på sidste dagen, så alle hold ikke skulle afsted fra tidlig morgen.
Kan kun anbefale andre klubber at samarbejde med dem omkring deres nÊste udlandstur med fodboldholdet

2025幎4月25日

Dygtig, hurtig service

Der bliver svaret ekstremt hurtigt på henvendelser og de gÞr alt hvad de kan for at skabe en god oplevelse, både fÞr og under turen.
Vil til enhver tid anbefale andre at benytte Danish Sports Travel

2025幎4月18日
自発的なレビュヌ

Super god oplevelse til Limone Cup

Super god oplevelse til Limone Cup. Meget fin og ordentlig kommunikation inden afrejse. Der er styr på selv de mindste ting, og DST er altid hurtige til at svare.

Selve stÊvnet var rigtig fint. SvÊrt at finde breddestÊvner i udlandet hvor det er bredde, men det lykkedes her (til trods for et par enkelte hold som havde misforstået opgaven).

Klar en anbefaling herfra som bredde-breddeklub (laveste 2 rÊkker hjemme i DK).

2024幎10月24日

Fantastisk oplevelse til Limone Cup

Vi har netop deltaget i Limone Cup arrangeret af Danish Sports Travel, og det har vÊret en rigtig positiv oplevelse. Kommunikation og service fra Danish Sports Travel var i top fra start til slut, og turneringen blev afviklet gnidningsfrit. Maden var en markant forbedring sammenlignet med tidligere år og andre turneringer, vi har deltaget i rundt omkring i udlandet. Alt i alt en yderst tilfredsstillende oplevelse, som vi helt sikkert vil anbefale til andre.

2024幎10月16日

Vi har benyttet os af Danish Sports

Vi har benyttet os af Danish Sports Travel sidste år og igen i år i forbindelse med deltagelse af tur til henholdsvis Holland og Tyskland. Ved begge arrangementer oplevede vi en yderst professionel og informativ behandling af vores Þnsker og behov som fodboldklub til vores rejser. De svare på telefon og mail hurtig, og selve stÊvnerne vi har deltaget i, har vÊret gode og sjove oplevelser for vores bÞrn. Vil anbefale alle at benytte sig af Danish Sports Travel A/S.
Mvh BjÞrn fra HÞrsholm UsserÞd fodbold 2015 drenge.

2024幎5月15日